کمک به راه رفتن کودک، راهکارهای مناسب
برای کودکانی که دیرتر از میانگین رشدی راه رفتن راه می روند تمرین هایی وجود دارد که به یادگیری این مهارت در کودکان کمک می کند.
به طور میانگین راه رفتن کودک از ۱۰ تا ۱۸ ماهگی شروع می شود این راه رفتن با چهار دست و پا رفتن کودک و حرکات ناپخته راه رفتن در کودکان دیده می شود کودکان در برخی ویژگی ها نظیر راه رفتن ا یکدیگر متفاوت می باشند و در برخی از آنان در انجام حرکاتی نیاز به تمرین دارند.
برای کودکانی که دیرتر از میانگین رشدی راه رفتن راه می روند تمرین هایی وجود دارد که به یادگیری این مهارت در کودکان کمک می کند این تمرین ها نیاز به کمک و صبر والدین دارد و باید به طور مداوم این تمرین ها صورت بگیرند در این مقاله راهکارها و تمرین های مناسبی برای ره رفتن کودک را مطالعه خواهید کرد که در این زمینه به شما کمک فراوانی می کند.
راهکارهای مناسب برای راه رفتن کودک:
کودکان به کمک والدین می توانند مهارت راه رفتن را بیاموزند و با به کار بردن راهکارهای ساده و ابتدایی می توانید کودک را در این زمینه کمک کنید و او را برای راه رفتن ترغیب و تشویق کنید این حرکات و راهکارها موجب تقویت عضلات کودک می شود و او را برای ایستادن کمک می کند.
۱- تمرین ایستادن کودک:
برای انجام حرکات ابتدایی راه رفتن کودک او را به فعالیت کردن و دست و پا زدن ترغیب کنید این عمل موجب تقویت عضلات کودک شما می شود و را رفتن را برای او راحت تر می کند همچنین آموزش خم کردن زانو در کودک باید با تمرین های مکرر صورت گیرد تا کودک مهارت ابتدایی خم شدن زانو را برای شروع راه رفتن بیاموزد.
۲- استفاده از صندلی مناسب برای کودک:
استفاده کردن از واکرها برای کودک توصیه نمی شود واکر کودک را تنبل می کند و مانع رشد مهارت های حرکتی در کودک می شود به همین جهت استفاده از صندلی های فنری مناسب موجب تقویت و رشد عضلات حرکتی کودک می شود.
۳- استفاده کردن از اسباب بازی برای حرکت کودک:
برای کودکانی که چهار دست و پا می روند استفاده کردن از اسباب بازی های جذب کننده و جالب توجه که در یک نقطه قرار گرفته باشد می تواند یک تمرین مناسب برای راه رفتن کودک و تقویت عضلات حرکتی او باشد این کار کودک را وادار به حرکت می کند و علاوه بر آن به رشد ذهنی کودک نیز کمک می کند.
۴- تغییر دادن محیط:
ایجاد محیط مناسب برای کودک حفظ امنیت او یکی از نکات مهم در راه رفتن کودک و کسب این مهارت می باشد به عنوان مثال: در محیط خانه مبلمان و وسایلی که کودک برای ایستادن و راه رفتن از آن استفاده می کند را طوری قرار دهید که به سلامت جسمی کودک آسیبی وارد نکند و کودک بتواند به راحتی از این وسایل کمک بگیرد.
۵- چند قدمی کودک را ایستاده راه ببرید:
با گرفتن دستان کودک به او کمک کنید تا چند قدمی راه برود انجام این تمرین به طور روزانه به آموزش مهارت راه رفتن کودک کمک می کند با این کار کودک می آموزد که چگونه تعادل خود را حفظ کن و وزن خود را روی پاها تقسیم کند.
۶- تشویق کردن کودک:
زمانی که کودک شما برای ایستادن و راه رفتن تلاش می کند او را تشویق کنید تا بیشتر برای این کار ترغیب شود همچنین زمانی که در حال آموزش دادن به کودک می باشید با تشویق کردن اشتیاق او را برای این کار بیشتر می کنید.
۷- از افتادن کودک نترسید:
برای تقویت مهارت راه رفتن در کودک اجازه دهید تا زمانی که خطری کودک را تهدید نمی کند به زمین بخورد و خود برای بلند شدن تلاش کند این کار کودک را به این درک می رساند که خودش برای ایستادن باید تلاش کند والدینی که این اجازه را به کودک نمی دهند فرزند آنان دیرتر راه رفتن را شروع می کند.
منبع:
آرگا
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼