۱۷۷۷۵۷
۸۷۸
۸۷۸

علائم آبله مرغان در کودکان، سرایت می کند؟

آبله مرغان بیماری ویروسی می باشد که اغلب مختصر و با تب، بی حالی، مختصری سردرد ، درد گلو و شکم و دانه های قرمز خارش دار روی بدن مشخص میشود.

آبله مرغان بیماری ویروسی می باشد که اغلب مختصر و با تب، بی حالی، مختصری سردرد ، درد گلو و شکم و دانه های قرمز خارش دار روی صورت و بدن مشخص میشود.
انتقال ویروس إز طریق air born واقعی(انتشار هوایی) و یا تماس مستقیم با اشیای الوده فرد مبتلا صورت میگیرد.
سرایت ابله مرغان إز ١ الی ٢ روز قبل از ظهور راش( دانه های قرمز پوستی) تا زمان کراسته شدن(خشک شدن) کامل همه وزیکول ها یعنی حدود ٣ الی ٧ روز بعد از ظهور راش می باشد. پس فرد مبتلا به ابله مرغان تا خشک شدن کامل همه دانه های بدن باید إز مکان های عمومی اجتناب کند ولی با توجه به اینکه قبل بروز دانه ها نیز انتقال میتواند صورت بگیرد، پیشگیری کامل از ابله مرغان امکان پذیر نیست.
دوره کمون بین ٢ تا ٣ هفته متغیر است و بیماری حاد تبداری حدود ١٤ الی ١٦ روز بعد ایجاد میشود که ٢ الی٤ روز بعد إز ایجاد راش ، تب قطع میگردد.

ضایعات ابتدا روی پوست سر و صورت و یا تنه إیجاد شده و بیشتر در نواحی مرکزی متمرکز میباشد.
ضایعات در کودکان مسن تَر و یا در موارد ثانویه خانگی تعداد بیشتری داشته و برای مدت طولانی تر باقی میماند. ودر صورت تحریک و زخمی شدن یا عفونت ثانویه ممکن است اسکار برجای بگذارند.

برای تشخیص، دیدن بالین بیمار کافی است و نیاز به تست ازمایشگاهی نمی باشد.
مرگ و میر در نوزادان و اطفال با سن پایین تَر و بالغین بیشتر میباشد. و هم چنین میزان عوارض و مرگ و میر در مادران باردار با عدم ابتلای قبلی، افراد نقص ایمنی و مصرف کننده دوز بالای کورتون، بیشتر می باشد
یشترین امکان پیشگیری از ابله مرغان با واکسیناسیون میباشد که در حال حاضر در کشور ما جزو برنامه همگانی واکسیناسیون نمی باشد

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.