۱۸۲۰۳۴
۸۵۲
۸۵۲

نادیده گرفتن کودک، بدترین آسیب والدین

بدترین آسیبی که می توان به کودک زد این است که او را نادیده انگاشت . زمانی که کودک از طرف پدر و مادر رها می شود و ناچیز انگاشته می شود دچار رهایی عاطفی خواهد شد.

بدترین آسیبی که می توان به کودک زد این است که او را نادیده انگاشت . زمانی که کودک از طرف پدر و مادر رها می شود و ناچیز انگاشته می شود دچار رهایی عاطفی خواهد شد . به این معنی که والدین به آنها اهمیتی نمی دهند و این رهایی عاطفی با گذشت زمان ممکن است برای کودک به امری روتین و عادی تبدیل شود.
مسئله سخت دیگر جدایی پدر و مادر از یکدیگر است و قبول این واقعیت که یکی از والدین پس از جدایی مجبور است از کودک خود دور بماند. این یکی از بدترین تجربه‌هایی است که یک انسان می‌تواند در زندگی‌اش داشته باشد. گاهی پدر و مادر امکان دارد تاثیر این موضوع را بر روی کودک نبینند یا نتوانند درک کنند. اما در این شرایط کودک استرس زیادی تحمل می کند.
این استرس شامل تغییراتی است که ممکن است پس از جدایی پدر و مادر برایش بوجود بیاید. مانند کم شدن رابطه با پدر و یا مادر، تغییر محیط زندگی و به تبع آن مدرسه و دوستان و کاهش استانداردهای زندگی. تطبیق دادن زندگی کودک با شرایط جدید حدود ۲ سال یا حتی بیشتر به طول می‌انجامد. بسیاری از کودکان جدایی والدین خود را می‌پذیرند در حالی که تعدادی دیگری از کودکان تاثیرات منفی آن را تا بزرگسالی با خود به دوش می‌کشند. مراقبت پدر و مادر از احتیاجات کودک یکی از مهمترین عواملی است که به کودک در این راه کمک می‌کند. اگر چه عوامل دیگری مانند سن، جنس و خلق و خوی کودک نیز بر آن تاثیر دارد.
ویژگیهای یک پدری که از همسر خود متارکه کرده است چه می باشد؟
پدری که پس از طلاق نیز همچنان بتواند رابطه خوبی با کودک خود داشته باشد. اما واقعا چه عواملی در این موفقیت تاثیرگذار است؟ ما در اینجا تعدادی از این عوامل را برایتان عنوان می کنیم.

۱ -پدر و یا مادر باید سعی کنند زمانهایی در خانه حضور داشته باشند.
درست است که به دلیل مسائل مالی و شرایط جامعه پدر و مادر مجبور هستند کار کنند و در بیشتر مواقع از حضور پرستار بچه در منزل استفاده می کنند ولی فراموش نکنید که ارتباط داشتن با کودک پس از جدایی نیاز به حضور گاه و بیگاه در منزل دارد اگر کودک پس از جدایی پدر و مادر خود، با هر دو طرف ارتباط نزدیکی داشته باشد بهتر می‌توانند این تغییرات را سپری کند.

۲ -پدر و مادر باید از کودک خود حمایت کنند.

اگر پدر و مادر هر کدام پس از جدایی حضانت کودک را به عهده بگیرند بهتر است اطلاعات کافی را در این زمینه بدست آورند و یا به کمک یک پرستار کودک با تجربه بتوانند بهتر کودک خود حمایت کنند.

۳ -از کودک خود غافل نشوید.
اگر پدر و یا مادر زمان هایی را مجبور می باشند به دلیل شرایط شغلی یا هر چیز دیگری از کودک دور باشند، بهتر است طوری برنامه ریزی کنند که در این زمان ها نیز با کودک در ارتباط باشند ، گاهی فاصله زیاد منجر به احساسات ناخوشایندی در کودک می‌شود. بنابراین به دنبال راه‌هایی باشید که حتی از راه دور هم با کودک در ارتباط باشید.

۴ - دیدار های حضوری با کودک اهمیت دارد.

اگر شما حضانت فرزندتان را بر عهده ندارید ملاقات های حضوری شما با کودک اهمیت زیادی دارد و شما باید بدانید که برای حک کردن خاطره‌ای خوب در ذهن کودک، چه کارهایی انجام دهید.

۵ - برای مراقبت از کودک به خودتان رسیدگی کنید.

برای این که بتوانید پدری مناسب برای کودک خود باشید،نیاز هست از خودتان مراقبت کنید. به نیازهای فیزیکی و احساسی خود اهمیت دهید.
در مورد کودک خود به مسائل زیر اهمیت دهید :
-پاسخگوی سوالات کودک باشید.
-در مورد مسئله طلاق با توجه به سن کودک برایش توضیح دهید.
-کتاب‌های مناسب سن کودک درباره طلاق را برایش بخوانید. بهتر است به او بفهمانید که طلاق، اشتباه شما نبوده است.
-به او بگوئید که پس از طلاق نیز او را دوست دارید.
-هرگز در مقابل کودک با همسرتان جرو بحث نکنید.
-هرگز از مادر کودک و یا پدر کودک بدگویی نکنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.