وقتی کودک سرما می خورد، چه کنیم؟
سرفه و سرماخوردگی بیماری های خود محدود کننده هستند و معمولا خودشان بهتر می شوند.
سرفه و سرماخوردگی بیماری های خود محدود کننده هستند و معمولا خودشان بهتر می شوند. اقدامات ساده مانند مصرف نوشیدنی به مقدار زیاد و استراحت کافی نیز می تواند موثر باشد. Paracetamol یا ایبوپروفن همچنین می تواند برای کاهش دمای بدن کودک موثر باشد. برای نوزادان کوچکتر، به ویژه کسانی که دچار مشکل تغذیه هستند، قطره های سالین بینی برای کمک به کاهش ترشحات بینی مناسب می باشند. اگر فرزند شما بیش از یک سال دارد، یک نوشیدنی گرم از لیمو و عسل ممکن است به کاهش سرفه کمک کند. اگر فرزند شما پس از پنج روز بهبود نیافت، به پزشک مراجعه کنید.
در سال 2008، FDA به طور جدی استفاده از داروهای سرفه و سرماخوردگی را برای کودکان زیر سن 2 سال ممنوع کرد (سرماخوردگی نوزاد؛ چند توصیه کاربردی). شواهد نشان می دهد داروهای سرماخوردگی کودکان واقعا نمی توانند کمک کنند و ممکن است عوارض جانبی ایجاد کنند.
به طور خاص، چهار دسته مختلف دارو وجود دارد. آن ها هستند:
-سرکوب کننده های سرفه (دکسترومتورفان یا DM)
-خلط آور (گایافنزین)
-ضد انعقاد (پوسیدو افدرین و فنیل افرین)
برخی از آنتی هیستامین ها (مانند برومفنیرامین، کلروفنیرامیمیمات و دیفن هیدرامین [بنادریل]) ممکن است این داروها را به اسم نشناسید، اما این مواد فعال در بسیاری از مارک های داروهای سرماخوردگی و سرفه کودکان موجود است.
داشتن تب در سرماخوردگی:
کودک زیر سه ماه به پزشک مراجعه شود و کودک بالای سه ماه به ، هر چهار ساعت از قطره استامینوفن استفاده کنید. به ازای هر کیلوگرم وزن کودک 2 قطره استفاده میشود. کودک بالای شش ماه میشود از شربت بروفن هم استفاده کرد. در درمان آبریزش بینی بهتر است در کودکان کمتر از یک سال از قطره و کودکان بزرگتر از یک سال از اسپری کلرور سدیم استفاده گردد.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼