۲۰۶۳۳۳
۲۶۶۴
۲۶۶۴

ایمنی کودک در ماشین، راهکارها

زوج های جوانی که به تازگی بچه دار شده اند و قبل از بچه دار شدن اهل سفر و مسافرت بودند، با تولد بچه نگران این قضیه میشوند که نتوانند مانند قبل به سفرهای هیجان انگیز خود ادامه دهند.

زوج های جوانی که به تازگی بچه دار شده اند و قبل از بچه دار شدن اهل سفر و مسافرت بودند، با تولد بچه نگران این قضیه میشوند که نتوانند مانند قبل به سفرهای هیجان انگیز خود ادامه دهند. یکی از این نگرانی ها مراقبت از کودک حین رانندگی است. به صورت کلی والدینی که به تازگی دارای فرزند شده اند، از سفر رفتن با نوزاد ترس و واهمه دارند، اما با رعایت برخی نکات این ترس را میتوانید از بین ببرید.
بایستی مقصدی را انتخاب کنید که مناسب فرزندتان باشد، یعنی نه خیلی سرد و نه گرم باشد. مطمئنا این مورد خیلی مهم است که زمانی که فرزندتان با شما است بهترین مسیر را انتخاب کنید.
همچنین برای امنیت کودک در ماشین، بهتر است از لوازم ایمنی استفاده کنید وسعی کنید که کودک را در اتومبیل در حال حرکت در آغوش نگیرید و حتما از صندلی مخصوص کودک در صندلی عقب خودرو استفاده شود. از بودن جعبه کمک های اولیه در طول سفر اطمینان حاصل کنید و سعی کنید که قبل از سفر گوشی همراه خود را شارژ نمایید یا از شارژر فندکی برای شارژ کردن آن استفاده نمایید تا در مواقع حساس بتوانید سریعا تماس حاصل نمایید.
برنامه ریزی برای سفر یکی از مهم ترین مواردی است که شما حتی اگر کودک هم نداشته باشید، باید به آن بپردازید. اگر سفر شما طولانی است، حتما قبل از شروع سفر کاملا استراحت کنید و بعد از چند ساعت رانندگی کمی توقف کنید تا بتوانید به بدن خودتان استراحت دهید.
چند روز قبل از شروع سفر از وسایلی که مورد نیاز خودتان و فرزندتان است لیستی تهیه کنید و حتما دمای مقصدی که قصد سفر به آن را دارید بررسی کنید. اگر در مقصد شما احتمال بارندگی دارد و سرد است حتما اطمینان پیدا کنید که لباس مناسب و گرم برای خود و نوزاد خود برداشته اید و اگر به مکان گرم سفر می کنید کرم و لباس های نخی راحت را برای نوزاد فراموش نکنید.
از گروه های سنی آسیب پذیر در حوادث گوناگون کودکان می باشند. کودکان در اتومبیل بیشتر از بزرگسالان نیاز به مراقبت و امنیت دارند. وجود خطراتی چون تصادف و ترمز ناگهانی، آسیب پذیری کودکان را بالا می برد. والدین و پرستار کودک، همواره می بایست موارد امنیتی را در حین رانندگی برای کودک رعایت کنند. بسیاری از کودکان با ورود به ماشین و حین حرکت اولیه به خواب میروند، برخی هم بدلیل دوست داشتن محیط آزادانه بیرون بی قراری خود را شروع می کنند. در ادامه به برخی راهکارهایی برای مراقبت از کودک در حین رانندگی می پردازیم.

راهکارهایی برای مراقبت از کودک حین رانندگی
بدن کوچک و ضعیف کودک نیاز به مراقبت های بیشتری بخصوص در حین رانندگی است. در بیشتر کشورها نشستن در صندلی جلو ماشین بدلیل خطرات ناشی از حوادث برای گروه سنی خاصی از کودکان ممنوع می باشد. در حوادث رانندگی بدلیل ضربه های شدید و سنگین امکان صدمه و ضربه مغزی برای کودک با توجه به سر و گردن ضعیف تر هست.والدین و پرستار کودک همیشه باید آگاه از وضعیت جسمانی کودک و وضعیت خودرو باشد و کودک را در بهترین وضعیت در خودرو قرار دهند.
از راهکارهای مفید برای مراقبت از کودکان حین رانندگی، در ابتدا نشستن در صندلی عقب و بستن کمربند ایمنی و برای کودکان کوچکتر استفاده صندلی ماشین است. یک پرستار بچه یا والدین برای آشنایی بیشتر کودک ابتدا صندلی ماشین را به منزل برده و اجازه بازی و نشستن بر روی آن را به وی می دهد. در اینصورت کودک بیشتر در صندلی احساس راحتی می کند.
بهتر است بر روی شیشه عقب خودرو خود برچسب هایی که نشان میدهد کودکی در خودرو می باشد چسبانده شود تا خودرو های پشت سر متوجه شوند که درون خودرو کودک وجود دارد.
پیشنهاد میکنیم اسباب بازی های مورد علاقه و مناسب کودک را در ماشین به همراه داشته و در دسترس کودک قرار دهید، البته کودک بدلیل علاقه به محیط آزاد بیرون ممکن است بی قراری خود را نشان دهد و به وسایل بازی اهمیت ندهد. اگر کودک به بی قراری های خود درون خودرو ادامه داد می بایست علائم و گریه های متفاوت بچه را مورد توجه قرار داد.
یکی دیگر از مواردی که کودک را در خودرو مشغول مینماید پخش آهنگ و موسیقی های مناسبی که کودک دوست دارد و با آن ارام یکی دیگر از راهکارهای مراقبی کودک حین رانندگی می باشد.

چطور صندلی کودک را نصب کنیم
نصب درست صندلی مخصوص کودکان در خودرو، خطر آسیب پذیری آن‌ها در تصادفات رانندگی را در حدود ۷۰ درصد کم می‌کند، با این حال بیش از ۹۵ درصد والدین توانایی نصب درست آن را نمیدانند و ۹۱ درصد از این گروه در نصب صندلی اشتباهات جدی انجام میدهند. در کل دو نوع صندلی کودک وجود دارد:
صندلی نوزاد: این نوع صندلی برای کودکان زیر یک­ سال یا وزن کمتر از 9­ کیلوگرم توصیه میگردد.به علت شدت آسیب­ پذیر بودن این کودکان صندلی نوزادان را به­ صورت رو به عقب در خودرو نصب می کنند که از حرکت ناگهانی و آسیب به ستون فقرات آنها با اینگونه نصب جلوگیری می شود.
صندلی کودک: این نوع صندلی برای کودکان با سن بیشتر از یک­ سال و وزن بالای ۹ کیلوگرم تا ۱۸ کیلو­گرم استفاده می شود. طریقه نصب آن به­ صورت رو به جلو یا رو به عقب با توجه به ابعاد بدن و وزن کودک و گروهی که صندلی در آن قرار می­ گیرد متفاوت است.

مقاومت کودک برای نشستن در صندلی مخصوص
امکان دارد کودک در نشستن بر روی صندلی مخصوص خود بی قراری کند، یکی از این دلایل اماکن دارد این باشد که سایز صندلی اندازه او نبوده و کمربند ایمنی بر وی فشار می آورد و حرکت پاهای کودک را محدود نماید.
با توجه به فصل های سال هوای داخل خودرو را مناسب نگه دارید و کمی پنچره را باز گذارید و اجازه رد و بدل شدن هوا و استنشاق هوای تازه را دهید.
برای مراقبت از کودک در خودرو نیاز دارید تا مواردی را بیاموزید، یا اگر برای مراقبت از کودک از پرستار کودک کمک میگیرید، آنها به این موارد آشنا هستند و میتوانند به شما مشاوره بدهند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.