۲۱۱۴۶۱
۶۷۸
۶۷۸

علت نابینایی کودکان، آمارش در ایران چقدر است؟

بر اساس یک متاآنالیز، شیوع اختلالات بینایی قابل توجه در کشور در سنین بالاتر از ۵۰ سال، حدود چهار درصد است.

«۳۰ هزار کودک کم‌ بینا و ۷ هزار و ۵۰۰ کودک نابینا در کشور وجود دارد. همچنین جمعیت نابینایان بالای ۵۰ سال ایران حدود ۸۰ هزار نفر است.»
دکتر سید فرزاد محمدی رئیس اداره سلامت چشم و پیشگیری از نابینایی وزارت بهداشت، با بیان این مطلب با اشاره به این که مطالعه‌ ای ملی درباره شیوع نابینایی و کم بینایی در کشور نداریم، گفت: « بر اساس یک متاآنالیز، شیوع اختلالات بینایی قابل توجه در کشور در سنین بالاتر از ۵۰ سال، حدود چهار درصد است که بر اساس تخمین ها ۳۰ هزار کودک کم‌ بینا و هفت هزار و ۵۰۰ کودک نابینا در کشور وجود دارد. ‌ طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، ۳۶ میلیون نفر در سراسر دنیا نابینا هستند، در این میان تفاوت جنسیتی میان زنان و مردان در امر نابینایی امر قابل توجهی نیست.»

بیشتر نابینایی ها اکتسابی هستند
محمدی بیشترین علت بروز نابینایی را اکتسابی می داند: « این موارد اکتسابی شامل آب مروارید، پیری شبکیه، آب سیاه، کدورت قرنیه و بیماری شبکیه به دلیل دیابت هستند. باید توجه کرد که امروز بیشتر از اصطلاح «اختلال بینایی» استفاده می‌کنیم و از این رو عیوب انکساری اصلاح نشده و همین طور پیر چشمی (اختلال در دید نزدیک) هم مشمول تعریف می‌ شوند و اتفاقا سهم اصلی اختلال ناشی از آن‌ها است. پیری شبکیه، آب سیاه و بیماری شبکیه به دلیل دیابت، بیماری‌های غیرواگیر چشم شناخته می‌شوند. برخی آب مروارید را نیز تحت همین عنوان می‌آورند. انواع سکته‌های شبکیه و عصب بینایی نیز در دسته بیماری‌ های غیر واگیر قرار می‌‌گیرند.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.