۲۱۸۷۵۷
۱۰۱۳
۱۰۱۳

بیماری قلبی کودکان، انواع آن

انواع مختلفی از مشکلات قلبی می تواند بر کودکان تأثیر بگذارد. این موارد شامل نقایص مادرزادی، عفونت های ویروسی است که بر سلامت قلب تأثیر می گذارند.

تحمل حملات و بیماری های قلبی برای بزرگسالان به اندازه کافی دشوار است و می تواند در کودکان به یک تراژدی تبدیل شود. انواع مختلفی از مشکلات قلبی می تواند بر کودکان تأثیر بگذارد. این موارد شامل نقایص مادرزادی، عفونت های ویروسی است که بر سلامت قلب تأثیر می گذارند. خبر خوب این است که با پیشرفت در علم پزشکی و فن آوری، بسیاری از کودکان مبتلا به بیماری قلبی زندگی فعال و کاملی را می توانند تجربه کنند.

انواع بیماری قلبی در کودکان
بیماری قلبی مادرزادی
بیماری مادرزادی قلبی نوعی بیماری قلبی است که کودکان با آن متولد می شوند، معمولاً در اثر نقایص قلبی که در بدو تولد وجود دارد پدیدار می شوند.
بیماری مادرزادی قلبی که بر کودکان تأثیر می گذارد شامل موارد زیر است:
اختلالات دریچه قلب مانند تنگ شدن دریچه آئورت است که جریان خون را محدود می کند.
سندرم هیپوپلاستی چپ قلب، که در آن سمت چپ قلب توسعه نیافته است.
ایجاد سوراخ هایی در قلب که معمولا در دیواره بین آن ایجاد می شود
و این بیماری ها می تواند به دلیل موارد زیر باشد:
نقص سپتوم بطنی
نقص سپتوم دهلیزی
مجرای شریانی باز
تترالوژی فالوت، که ترکیبی از چهار نقص است ، از جمله:
سوراخ در سپتوم بطن
یک گذرگاه تنگ بین بطن راست و شریان ریوی
یک سمت راست ضخیم قلب
آئورت جا به جا شده
نقص مادرزادی قلب ممکن است اثرات طولانی مدت برسلامت کودک داشته باشد. آنها معمولاً با جراحی، سوند( لوله ی فلزی یا لاستیکی که برای تخلیه ی مواد یا دیدن وارد مجاری بدن می کنند)، داروها و در موارد شدید پیوند قلب تحت درمان قرار می گیرند.
بعضی از کودکان به نظارت و معالجه مادام العمر نیاز دارند.
آترواسکلروز
آترواسکلروز اصطلاحی است که برای توصیف پلاک های چربی و پر از کلسترول در عروق استفاده می شود و با افزایش تجمع، شریان ها سفت و تنگ می شوند و این باعث افزایش خطر لخته شدن خون و حمله قلبی می شود. به طور معمول سال ها طول می کشد تا آترواسکلروز ایجاد شود. برای کودکان و نوجوانان رنج بردن از این بیماری غیرعادی است.
با این حال، چاقی، دیابت، فشار خون بالا و سایر موارد بهداشتی، کودکان را در معرض خطر بیشتری قرار می دهد. پزشکان غربالگری را برای کودکانی که کلسترول و فشار خون بالا دارند و دارای عوامل خطرناکی مانند سابقه خانوادگی بیماری قلبی یا دیابت هستند و اضافه وزن دارند یا چاق هستند توصیه می کنند.
درمان معمولاً شامل تغییرات شیوه زندگی مانند افزایش ورزش و تغییرات رژیم غذایی است.
آریتمی قلب
آریتمی یک ریتم غیر طبیعی قلب است. این می تواند باعث شود که قلب با کارآیی کمتری عمل پمپاژ را انجام دهد.
انواع مختلفی از آریتمی ممکن است در کودکان رخ دهد، از جمله:
تپش قلب (تاکی کاردی)، شایعترین آریتمی در نوزادان، کودکان و زنان باردار است.
برادیکاری (کاهش ضربان قلب یا کندتپشی)
سندرم کیوتی طولانی
سندرم ولف - پارکینسون وایت
علائم ممکن است شامل موارد زیر باشد:
ضعف
خستگی
سرگیجه
غش
مشکل در تغذیه
درمان بستگی به نوع ورم مفاصل و تأثیر آن بر سلامتی کودک دارد.
بیماری کاوازاکی
بیماری کاوازاکی نوعی بیماری نادر است که در درجه اول کودکان را مبتلا می کند و می تواند باعث ایجاد التهاب در رگ های خونی در دست، پا، دهان، لب و گلو آنها شود. همچنین باعث ایجاد تب (بهترین روش پایین آوردن تب کودک بدون دارو) و تورم در غدد لنفاوی می شود. محققان هنوز مطمئن نیستند که چه چیزی باعث آن می شود.
براساس گزارش انجمن قلب آمریکا (AHA)، این بیماری عامل اصلی بروز بیماری های قلبی است که ۱ کودک ازهر ۴ کودک به آن مبتلا می شوند.
بیشتر آنها زیر ۵ سال سن دارند.
درمان بستگی به میزان بیماری دارد، اما اغلب شامل درمان سریع با گاما گلوبولین داخل وریدی یا آسپیرین (بافرین) است.
کورتیکواستروئیدها گاهی اوقات می توانند عوارضات بعدی را کاهش دهند. کودکانی که از این بیماری رنج می برند، اغلب برای مراقبت از سلامت قلب نیاز به پیگیری ها و مراقبت های مستمر دارند.
نارسایی قلب
نارسایی قلب توسط خون در گردش، در محفظه های قلب یا دریچه های قلب یا از طریق رگ های خونی نزدیک قلب ایجاد می شود. اغلب بی ضرر است در موارد دیگر ممکن است نشانه مشکل قلبی عروقی باشد.
پریکاردیت
این حالت زمانی اتفاق می افتد که کیسه نازک یا غشایی که قلب را محاصره می کند (پریکارد) ملتهب یا آلوده می شود. میزان مایعات بین دو لایه افزایش می یابد و باعث اختلال در توانایی قلب برای پمپاژ خون می شود.
ممکن است پریکاردیت بعد از عمل برای ترمیم بیماری مادرزادی قلب ایجاد شود، یا ممکن است در اثر عفونت های باکتریایی، آسیب در قفسه سینه یا اختلالات بافت پیوندی مانند لوپوس ایجاد شود. درمان ها به شدت بیماری، سن کودک و سلامت کلی آنها بستگی دارد.
بیماری روماتیسمی قلب
در صورت عدم درمان، باکتری های استرپتوکوک که باعث ایجاد گلودرد میکروبی و تب سرخچه می شوند نیز می توانند باعث بیماری روماتیسمی قلب شوند.
این بیماری می تواند به طور جدی و دائمی به دریچه های قلب و عضله قلب صدمه بزند (با ایجاد التهاب عضله قلب، معروف به میوکاردیت). به گفته بیمارستان کودکان سیاتل، تب روماتیسمی معمولاً در کودکان ۵ تا ۱۵ ساله مشاهده می شود، اما معمولاً علائم بیماری روماتیسمی قلب بعد از بیماری اصلی ۱۰ تا ۲۰ سال نشان نمی دهد. تب روماتیسمی و متعاقب آن بیماری روماتیسمی قلب اکنون در ایالات متحده شایع نیست. با درمان سریع گلو درد میکروبی با آنتی بیوتیک ها می توان از این بیماری جلوگیری کرد.
عفونت های ویروسی
ویروس ها علاوه بر ایجاد بیماری تنفسی یا آنفولانزا می توانند بر سلامت قلب نیز تأثیر بگذارند. عفونت های ویروسی می توانند باعث میوکاردیت شوند، که ممکن است توانایی قلب در پمپاژ خون در بدن را تحت تأثیر قرار دهد.
عفونت های ویروسی قلب نادر است و ممکن است علائم کمی را نشان دهد. هنگامی که علائم ظاهر می شود، آنها شبیه به علائم آنفولانزا، از جمله خستگی، تنگی نفس و ناراحتی در قفسه سینه هستند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.