۳۲۳۹۹
۱۹۵۹
۱۹۵۹

انگشت مکیدن کودک، تاثیر هیجاناتش است؟

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور گفت: مکیدن انگشت توسط کودک معمولاً وسیله‌ای برای تسکین هیجانات است. انگشت مکیدن، ناخن جویدن، جویدن سرمداد و خودکار یکی از رایج‌ترین اختلالات رفتاری در بین کودکان و نوجوانان است.

فارس: رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور گفت: مکیدن انگشت توسط کودک معمولاً وسیله‌ای برای تسکین هیجانات است.

غلامعلی افروز افزود: انگشت مکیدن، ناخن جویدن، جویدن سرمداد و خودکار یکی از رایج‌ترین اختلالات رفتاری در بین کودکان و نوجوانان است.

وی گفت: مکیدن انگشت توسط کودک معمولاً وسیله‌ای برای تسکین هیجانات است و به عنوان نشانه‌ای از احساس ناامنی، کمبود مهر و محبت باشد و ممکن است این عادت نامطلوب ادامه پیدا کند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور اضافه کرد: اگر مکیدن انگشت شست به صورت جدی برای مدت طولانی ادامه پیدا کند ممکن است، مانع رشد طبیعی دندان کودک شود و موجب تغییر شکل طبیعی دندان‌ها شود.

افروز افزود: مالیدن ماده‌ تلخ یا تند روی شست‌های کودک و پیچیدن تکه‌ای پارچه دور انگشتان کودک نمی‌تواند، روش مطلوب و مؤثری باشد.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور افزود: به طور کلی به تدریج تمایل کودک به مکیدن انگشت کمتر می‌شود و زمانی که کودک به سن ۵ سالگی می‌رسد، این عادت بسیار کم اتفاق می‌افتد یا این که به کلی از بین می‌رود به خصوص در بین کسانی که از سینه‌ مادر تغذیه شده‌اند.

افروز گفت: از هرگونه تهدید، تنبیه، سرزنش و تحقیر کودک باید خودداری کرد زیرا سودمند نخواهد بود. پارچه بستن به انگشت، استفاده از مواد رنگی، شیمیایی و ادویه برای ترک این عادت نیز چندان مطلوب نیست.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.