انگشت مکیدن کودک، تاثیر هیجاناتش است؟
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور گفت: مکیدن انگشت توسط کودک معمولاً وسیلهای برای تسکین هیجانات است. انگشت مکیدن، ناخن جویدن، جویدن سرمداد و خودکار یکی از رایجترین اختلالات رفتاری در بین کودکان و نوجوانان است.
فارس: رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور گفت: مکیدن انگشت توسط کودک معمولاً وسیلهای برای تسکین هیجانات است.
غلامعلی افروز افزود: انگشت مکیدن، ناخن جویدن، جویدن سرمداد و خودکار یکی از رایجترین اختلالات رفتاری در بین کودکان و نوجوانان است.
وی گفت: مکیدن انگشت توسط کودک معمولاً وسیلهای برای تسکین هیجانات است و به عنوان نشانهای از احساس ناامنی، کمبود مهر و محبت باشد و ممکن است این عادت نامطلوب ادامه پیدا کند.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور اضافه کرد: اگر مکیدن انگشت شست به صورت جدی برای مدت طولانی ادامه پیدا کند ممکن است، مانع رشد طبیعی دندان کودک شود و موجب تغییر شکل طبیعی دندانها شود.
افروز افزود: مالیدن ماده تلخ یا تند روی شستهای کودک و پیچیدن تکهای پارچه دور انگشتان کودک نمیتواند، روش مطلوب و مؤثری باشد.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور افزود: به طور کلی به تدریج تمایل کودک به مکیدن انگشت کمتر میشود و زمانی که کودک به سن ۵ سالگی میرسد، این عادت بسیار کم اتفاق میافتد یا این که به کلی از بین میرود به خصوص در بین کسانی که از سینه مادر تغذیه شدهاند.
افروز گفت: از هرگونه تهدید، تنبیه، سرزنش و تحقیر کودک باید خودداری کرد زیرا سودمند نخواهد بود. پارچه بستن به انگشت، استفاده از مواد رنگی، شیمیایی و ادویه برای ترک این عادت نیز چندان مطلوب نیست.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼