عفونت های ادراری در کودکان، علائم نوع خفیف و شدید
فوق تخصص کلیه کودکان گفت: ۱۵ تا ۲۰ درصد از پیوند کلیه در کودکان به علت عفونتهای ادراری است.
فارس: حمید جعفری صبح روز پنج شنبه در سومین روز کنگره ملی تجویز منطقی آنتیبیوتیکها در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)، اظهار داشت: وجود باکتری در ادرار مثانه میتواند گرفتاری عوارض بلند مدتی را به همراه داشته باشد.
وی در مقالهای با عنوان تجویز مناسب آنتیبیوتیک در بیماران مبتلا به عفونتهای ادراری، تصریح کرد: عفونت میتواند سطحی بوده و بیماری سر و صدای کمتری ایجاد کند که در این صورت برخورد سطحیتری با بیماری داریم.
جعفری با اشاره به اینکه عفونتهای ادراری از عفونتهای شایع در کودکان است، گفت: در کودکان سه تا پنج درصد دختران و یک تا سه درصد پسران، عفونت ادراری وجود دارد.
وی با بیان اینکه علائم عفونتهای تحتانی خفیفتر و بیمار از علائم ادراری شاکی است، ادامه داد: تغییر بوی ادرار و شب ادراری در این مورد از عفونت دیده میشود.
جعفری با اشاره به اینکه جدیترین عارضه عفونت ادراری، ایجاد آسیب دائمی در بافت کلیه است، بیان داشت: ۱۵ تا ۲۰ درصد از پیوند کلیه در کودکان به علت عفونتهای ادراری است.
این فوق تخصص بیماریهای کلیوی در کودکان، یادآور شد: اهمیت تشخیص عفونتهای ادراری در این است که اگر اشتباه نادرست باشد پیامدهای اقتصادی و اجتماعی برای بیمار به همراه دارد.
وی خاطرنشان کرد: تایید و رد عفونت ادراری نیاز به مدرک دارد که این مدرک از طریق انجام کشت به دست میآید.
کنگره ملی تجویز منطقی آنتیبیوتیک، پس از سه روز امروز به کار خود پایان میدهد.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼