۳۷۶۲۹
۲۵۸۰
۲۵۸۰

عوامل ترس در کودکان، چیست؟

انسان از وقتی که متولد می‌شود شروع به شناخت دنیای اطرافش می‌کند و هر چه بیشتر می‌فهمد احساس امنیت خاطر بیشتری می‌کند و کودک از آنچه که نمی‌شناسد می‌ترسد.

تبیان: وقتی نیروی تخیل کودک رشد می‌‌کند، همه جا غول و روح می‌‌بیند در حالی که یک نوجوان از این‌که دیگران درباره او و تغییرات بدنی‌اش چگونه فکر می‌کنند . می‌‌ترسد. ترسیدن کودک سه ساله از غول طبیعی است، ولی بچه دوازده ساله‌ای که جرات نمی‌کند بخوابد، حتماً مشکلی دارد.از جمله ترس‌های مهم در رابطه با والدین، ترس از جدایی است که می‌‌بینیم از هشت ماهگی تا سه سالگی از ترس‌های شایع به شمار می‌‌رود. کودک نمی‌خواهد از والدینش جدا شود. او می‌‌ترسد و نامطمئن است و به جستجوی راه‌های مختلف برای گریز از رفتن به تختخواب و مدرسه می‌‌پردازد. زیرا مطمئن نیست که وقتی از خواب بیدار می‌شود یا از مدرسه بازمی گردد والدینش را ببیند. از آنجایی که شما نمی‌توانید همیشه در کنار او باشید، بنابراین کودک باید بر این ترس غلبه کند تا بتواند از زندگی طبیعی برخوردار باشد. شما نمی‌توانید از پیدایش این ترس‌ها جلوگیری کنید، اما می‌‌توانید به کودک خود کمک کنید. چنانچه کودکی بتواند درباره ترس خود صحبت کند، احساس بهتری خواهد داشت.

عوامل ترس در کودکان، چیست؟

جدی گرفتن کودک از سوی والدین، صحبت کردن و گوش دادن به حرف‌های او کمک بزرگی است. بعضی از ترس‌ها برای بزرگسالان خنده آورند، ولی برای بچه‌ها این گونه نیستند. این نکته مهمی است که به کودک خود بگویید که او را درک می‌‌کنید، به آنها بگویید که شما هم وقتی کوچک بودید از چیزهای مشابهی می‌‌ترسیدید. گفتگو و صحبت در مورد ترس‌های کودکیتان به فرزندتان می‌‌فهماند که ترس و وحشت او مسأله بزرگی نیست. به علاوه توضیح شما به کودک کمک می‌‌کند که احساس خود را در مورد ترسش بیان کند. به یاد داشته باشید که هرچه کودک بیشتر در مورد احساسات خود صحبت کند، به همان نسبت از اهمیت مسأله ترس کاسته خواهد شد. با ایجاد یک شبکه امن، کودک می‌‌آموزد که بر ترس خود غلبه کند. کودکی که ترسیده است در جستجوی افراد قوی و آرامی است که به او احساس امنیت ببخشند و خود نترسند. بنابراین قوی بودن شما کمک بزرگی به فرزندتان است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.