۸۱۴۵۳
۴۲۰۹
۴۲۰۹

کم شنوایی گوش کودکان، موجب چه می‌شود؟

کم‌شنوایی گوش کودکان موجب می‌شود تا کودک بسیاری از اطلاعات زبان و گفتار در اطراف خود را از دست بدهد، بنابراین تشخیص و درمان سریع کم‌شنوایی، کمک‌کننده است.

کم‌شنوایی گوش کودکان موجب می‌شود تا کودک بسیاری از اطلاعات زبان و گفتار در اطراف خود را از دست بدهد، بنابراین تشخیص و درمان سریع کم‌شنوایی، کمک‌کننده است.

دکتر آرزو بیگدلی متخصص شنوایی‌شناسی در مورد کم‌شنوایی کودکان گفت: کم‌شنوایی عارضه‌ای است که در هر سنی از دوران کودکی می‌تواند رخ دهد،‌ برخی از کودکان از بدو تولد دچار این مشکل هستند و برخی دیگر در سال‌های اولیه زندگی خود با این عارضه روبه‌رو می‌شوند.

کم شنوایی گوش کودکان، موجب چه می‌شود؟

وی افزود: کاهش شنوایی در سنین کودکی موجب می‌شود تا کودک نتواند به‌میزان لازم با محیط اطراف خود ارتباط برقرار کند و واکنش‌های سریع و درستی داشته باشد، پس اگر هرگونه بی‌توجهی به محیط اطراف و صداها را در کودک خود مشاهده می‌کنید، باید او را برای سنجش شنوایی نزد پزشک ببرید.

این متخصص شنوایی شناس در پایان خاطرنشان کرد: در صورت دیر واکنش نشان دادن کودکان به صداهای محیط او را برای ارزیابی شنوایی نزد متخصصان ببرند تا توصیه‌های درمانی و دارو تجویز شود.

اگر کم‌شنوایی گوش کودکان با دارو یا جراحی قابل درمان باشد باید به یک پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید، در غیر این صورت متخصص شنوایی برای کودک سمعک تجویز می‌کند.اگر کودک از نظر ناشنوایی بررسی و درمان شود، می‌توان گفت طبق این شرایط دیگر کودک لالی وجود نخواهد داشت چون شنیدارش درمان شده و دیگر اختلالی روی گفتار ایجاد نمی‌کند.

دکتر بیگدلی اظهار داشت: انواع کم‌شنوایی گوش در کودکان مادرزادی و اکتسابی است و یکی از عوامل پدید‌آورنده این مسئله عفونت‌های دوران بارداری مادر مثل سرخک است هرچند که عواملی دیگر مانند سابقه خانوادگی،‌ سندروم‌های ژنتیکی و اختلال در مغز یا سیستم عصبی می‌تواند دخیل باشند.

وی بیان کرد: عفونت‌ های درمان نشده گوش میانی در ابتدای تولد چند ماهگی، سروصدای بیش از حد مانند آتش‌بازی، ضربه جدی به سر و سوراخ شدن پرده گوش از مواردی است که اگر به آن توجه نشود کم‌شنوایی اکتسابی را برای کودک به ارمغان می‌آورد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.