۸۲۷۱۷
۱۵۴۰
۱۵۴۰

حسادت فرزندان به یکدیگر، چه باید کرد؟

دختری دارم که ۴ سالش تموم شده و الان یک خواهر ۴ ماهه دارد.

پرسش: دختری دارم که ۴ سالش تموم شده و الان یک خواهر ۴ ماهه دارد. خیلی احساس حسودی می کند خواهرش رو هم خیلی دوست داره از وقتی خواهرش ۲ ماهه بود مهد ثبت نامش کردیم ولی خیلی لجباز شده تا چند بار صدایش نکنیم اصلا جواب نمیده نمی دونم چطوری بر خورد کنم؟ ارزشی به وسایلی که می خریم نمیده کتابهاشو له میکنه پاره میکنه اسباب بازیهاشو می شکنه و تازه گیها چند ماهی میشه غذا کم می خوره بعد نصف شبها با گریه بیدار میشه و مدام به من و باباش میگه (شما هیچ وقت منو دوس ندارین هیچ وقت ) خواهش میکنم منو راهنمایی کنید!

پاسخ: تا حالا شده از خود او بپرسید چی میشه که فکر میکنی، ما تو را دوست نداریم ؟؟؟
بعد به حرفهایش گوش کنید. او هم مثل من و شما از زندگی و اطرافیانش انتظاراتی دارد. کمکش کنید به زبان بیاورد و بعد به انتظارات معقولش پاسخ بدهید و آنهایی را که معقول نیستند را مشخص کنید و درباره آنها با او صحبت کنید.
شما اگر بتوانید بر توانمندی دختر بزرگتان تاکید کنید. در حد توانش در نگهداری فرزند کوچکتر از او کمک بگیرید، این حسادت کم میشود. حسادت را شما ایجاد کردید. آنهم با نادیده گرفتن فرزندتان. لذا موارد زیر که عنوان میشود را دقیق با همسرتان بخوانید و آنها را بکار ببندید تا این مشکلات فرزندتان کمتر شود و اگر تغییری ایجاد نشد، جلسات مشاوره حضوری را به شما توصیه میکنم.
) او را در فعالیت‌های مربوط به شیرخوار شرکت دهید تا احساس طرد شدن نکند.
۲) رفتارهای مناسب کودک را تشویق کنید؛ مثلا بگویید از این که در عوض کردن لباس کوچولو به من کمک کردی متشکرم. تو خیلی خوب کمک می‌کنی.
3) به او یاد بدهید چگونه نوزاد را بغل کند و در طول روز به او اجازه بدهید نوزاد را در آغوش بگیرد.
۴) واکنش‌های نوزاد را برایش توصیف کنید، مثلا بگویید: او دوست دارد تو به آرامی با او رفتار کنی.این توضیحات موجب بهتر شدن روابط بین آنان و لذت بردن از وجود یکدیگر خواهد شد.
5) به علاوه زمانی که خانواده و بستگان شما فرزند جدید را ملاقات می‌کنند به آنها یادآوری کنید که به کودک بزرگتر نیز توجه کنند.
۶) زمانی را در طول روز به کودک اختصاص دهید و حتی سعی کنید چند دقیقه با او تنها باشید. احساس خود را به کودک نشان دهید و به او بگویید که دوستش دارید تا او نیز احساسات خود را برای شما بیان کند.




منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.