۲۴۴۹۸۵

این فیلم درباره مرد ایرانی‌ای‌ است که معتاد به خودارضایی‌ست

مستند «مُری زن می‌خواد» داستان زندگی مردی را روایت می‌کند که معتاد به خودارضایی‌ است.

نی‌نی‌بان: مستند «مُری زن می‌خواد» داستان زندگی مردی را روایت می‌کند که معتاد به خودارضایی‌ است.

Image-w1280

مری زن می‌خواد یا موری زن می‌خواد، یک فیلم مستند نیمه‌بلند به کارگردانی بکتاش آبتین و محصول سال ۱۳۸۹ است که توانست به جشنواره‌های خارجی نظیر گوتنبرگ سوئد، روتردام هلند و بوستون راه پیدا کند.

خلاصه داستان: مستند در مورد مرتضی محمودزاده کارگر میانسالی که دو بار ازدواج ناموفق داشته و به دنبال ازدواج سوم‌شه اما مشکل مالی و نداشتن خونه باعث می‌شن که جواب رد بشنوه.

مستند که به مشکلات جنسیش می‌پردازه نشون می‌ده مرتضی زیاد پورن تماشا می‌کنه و هرروز خودارضایی می‌کنه...

این فیلم را بهانه قرار دادیم تا اعتیاد به خود ارضایی، علل و عوارض آن را بررسی کنیم. همراه ما باشید

خودارضایی با نام علمی (Masturbation) بخشی طبیعی از سلامت جنسی است. این کار یک فعالیت سرگرم‌کننده است که می‌تواند راهی ایمن و آسان برای کشف تمایلات جنسی و لذت شخصی باشد.

با این حال، اگر خودارضایی مانع انجام کارهای روزمره شود یا در شغل و مسئولیت‌های شما تداخل ایجاد کند، احتمالاً زمان آن فرارسیده است که سعی کنید در سبک زندگی خود تغییری به وجود آورید

آنچه مهم است به یاد داشته باشید این است که خودارضایی اندک بد نیست و عوارض جانبی ایجاد نمی‌کند. در واقع می‌تواند بسیار مفید هم باشد. با این حال اعتیاد به خودارضایی می‌تواند آزاردهنده باشد. اگر این مشکل شما را اذیت می‌کند، ترک یا کاهش آن امکان پذیر است.

اعتیاد به خودارضایی زمانی رخ می‌دهد که در آن فرد دیگر نمی‌تواند انگیزه‌های روانی برای خودارضایی را سرکوب کند و در نتیجه، به اجبار چنین رفتاری را انجام می‌دهد.

این نوع اعتیاد بسیار بحث‌برانگیز است، زیرا تحقیقات کافی قابل توجهی برای حمایت از آن به عنوان یک بیماری مستقل قابل تشخیص وجود ندارد. البته منطقی است که تحقیقات به دلیل برچسب‌های اجتماعی و شرم شخصی محدود باشند.

علل ایجاد اعتیاد به خودارضایی

اگر استرس زیاد یا اختلال خلقی دارید، ممکن است از خودارضایی برای احساس آرامش استفاده کنید.

عوارض-خود-ارضایی

انجام این کار به‌خودی خود اشتباه نیست اما ممکن است به‌طور وسواس‌گونه به دنبال ارگاسم باشید. این موضوع می‌تواند منجر به‌نوعی از خودارضایی شود که برای شما مشکل‌ساز است.

شاید سؤالی که بیشتر از همه ذهنتان را درگیر کرده این است که دلایل اعتیاد به خودارضایی چیست؟ در زیر بعضی از دلایل احتمالی احساس نیاز به خودارضایی بیش از حد یا اجباری را آورده‌ایم.

  • افسردگی یا اضطراب زمینه‌ای که آن‌ها را با استفاده از خودارضایی برای بالابردن روحیه، آرامش یافتن یا کاهش استرس مدیریت می‌کنید.
  • عدم تعادل مواد شیمیایی طبیعی در مغز
  • درد عاطفی ناشی از شرایط زندگی که می‌خواهید با تمرکز بر رفتارهای جنسی اعتیادآور آن‌ها را از بین ببرید.
  • تفاوت‌های فرهنگی در بیان تمایلات جنسی
  • ارتباط جنسی یا مهارت‌های حل تعارض ضعیف

راه‌های جلوگیری از خودارضایی افراطی

در بعضی موارد، خودارضایی می‌تواند منجر به ایجاد یک سری احساسات منفی شود یا در تعدادی از جنبه‌های زندگی فرد تداخل ایجاد کند. به عنوان مثال، اگر شخصی تعامل خود با دیگران را محدود می‌کند یا برای خودارضایی از رفتن به سر کار سرباز می‌زند، ممکن است وقت آن فرا رسیده باشد که بداند چطور باید جلوی خودارضایی را بگیرید.

اگرچه نامتعارف است، اما خودارضایی مکرر می‌تواند باعث تحریک پوست و تورم آلت تناسلی مرد شود.

در این صورت، ممکن است لازم باشد جلوی خودارضایی را بگیرید تا علائم را تسکین دهید.

اگر خودارضایی در حال تبدیل‌شدن به یک مشکل جدی است، راهکارها و تکنیک‌هایی وجود دارد که به فرد کمک می‌کند جلوی آن را بگیرد. 

در ادامه این ترکیبی از این روش‌ها را برای شما آورده‌ایم:

  • دوری کردن از هرگونه محتوای جنسی
  • انجام فعالیت‌های متنوع
  • به‌طورجدی دنبال کمک‌گرفتن از سایرین باشید.
  • گذراندن بیشتر وقت با خانواده و دوستان
  • ورزش‌کردن
  • عضو یک گروه حمایتی شوید.

عوارض خودارضایی

خودارضایی معمولاً عوارض جانبی ایجاد نمی‌کند. با این حال، اگر خودارضایی وسواسی، مداوم یا شدید باشد، ممکن است عوارض جانبی زیر را ایجاد کند:

addiction-to-masturbation-ravanearam06

عوارض جانبی جسمی

از نظر جسمی، خودارضایی بیش از حد می‌تواند منجر به اِدِم، احساس گناه و تحریک پوست شود. ادم (Edema) به تورم اعضای بدن در اثر عفونت یا التهاب اشاره دارد. محکم گرفتن آلت تناسلی می‌تواند منجر به تورم شود که می‌تواند خطرناک باشد.

از طرفی این تورم ممکن است باعث پارگی پوست و تحریک پوست شود. همچنین می‌تواند منجر به احساس گناه شدید شود که نتیجه آن ناراحتی فرد است یا نسبت به خودش احساس منفی داشته باشد. این موضوع می‌تواند به افسردگی، ترس و هراس منجر شود و همچنین بر نحوه رفتار وی در جامعه تأثیر می‌گذارد.

عوارض جانبی روانی

از نظر روان‌شناختی، اعتیاد به خودارضایی یک جنگ درونی است. برداشت شما از بعضی پدیده‌ها تغییر می‌کند و شما شاهد تغییراتی در رفتار مانند به تعویق افتادن عقاید مذهبی، ارتباط جنسی ضعیف، درگیری‌های جنسی غیرضروری با همسرتان و مسائل مربوط به روابط خواهید بود.

درمان اعتیاد به خودارضایی

ریشه خودارضایی وسواسی در یک اختلال بهداشت روان است که به خود عمل رابطه مربوط نیست. برخلاف تصورات عموم مردم کسی که به این عمل دست می‌زند، تمایلات جنسی شدیدی ندارد. این عمل نیاز روانی دیگری را برآورده می‌کند و بنابراین نیاز به درمان روان‌شناختی و اعتیاد دارد.

اگر به دنبال نتایج مثبت هستید، تغییر سبک زندگی یک امر ضروری است. به یاد داشته باشید که حتی بهترین درمانگر دنیا نمی‌تواند باعث تغییر شخص شود. این نوع تغییر یک موضوع درونی است. علاوه بر این زمان صرف شده با یک درمانگر در مقایسه با زمانی که فرد در زندگی روزمره می‌گذراند، بسیار محدود است.

نتیجه‌گیری

خودارضایی می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و عوارض متفاوتی بر سلامت جسمی و روانی فرد بگذارد. با رعایت روش‌های مناسب و جستجوی کمک حرفه‌ای در صورت نیاز، می‌توان به کاهش عوارض آن و بهبود کیفیت زندگی کمک کرد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند