۴۴۰۰۹
۳۳ نظر
۳۳ نظر

هفته سی و نهم بارداری

در هفته سی و نهم بارداری دردهای ناگهانی دارید. کمر درد و زیر دل درد امانتان را بریده. اما فقط همین یک هفته مانده. همین یک هفته یعنی فقط چند روز ناقابل.

هفته سی و نهم بارداری

نی‌نی‌بان: بفرمایید تمام شد. فقط یک هفته دیگر تا به دنیا آمدن نوزاد باقی مانده است. در هفته سی و نهم بارداری دردهای ناگهانی دارید. کمر درد و زیر دل درد امانتان را بریده. اما فقط همین یک هفته مانده. همین یک هفته یعنی فقط چند روز ناقابل. دلتان می خواهد بدانید جنینتان در این روزهای آخر به چه شکل و قیافه است؟ پس بهتر است بروید و ادامه مطلب را بخوانید.

در این مقاله می‌خوانید: 

هفته سی و نهم بارداری


هفته سی و نهم بارداری

وضعیت جنین در هفته سی و نهم

او دیگر کاری در کیسه آمنیون ندارد. همه اعضای بدنش به اندازه کافی رشد کرده‌اند. دیگر نیازی به ماندن او در اتاقک کیسه آب نیست. او چند هفته است که انتظار می‌کشد تا دنیای بیرون را ببیند. خسته هم شده است. حق دارد جایش تنگ است و منتظر لحظه‌ای است که رحم آمادگی خود را برای بیرون رفتن او اعلام کند. این روزها جنین با وزن حدود 3 کیلو و 500 گرم و قدی حدود 51 سانتی متر زمان سختی در رحم می‌گذراند.
قد: ۵۱.۷ سانتی متر
وزن: 3528 گرم
هفته سی و نهم بارداری

مادر در هفته سی و نهم بارداری

رحم شما به تدریج طی این هفته و هفته آینده برای زایمان آماده می‌شود و گردن رحم نرم‌ و باز می‌شود. دردهایی که معمولا شما تاکنون تحمل می‌کردید بین 30 تا 40 ثانیه بود، اما اکنون مدت زمان آن افزایش پیدا کرده است. اگر دردها بیشتر از یک دقیقه و هر بار به مدت 5 دقیقه یک بار تکرار شوند احتمالا زمان آن رسیده تا زایمان کنید. بهتر است در این هفته‌ها حرکات جنین را کنترل کنید. اگر او به شدت تکان می‌خورد یا اینکه ناگهان آرام شده هرچه زودتر با پزشک تماس بگیرید و برای زایمان آماده شوید.

در این مرحله، ممکن است راه رفتن برای برخی از خانم‌ها سخت باشد و حرکت کردن زیاد یا حتی کم در هفته 39 بارداری با دشواری انجام شود. سعی کنید آهسته و با احتیاط حرکت و تا جایی که می‌توانید استراحت کنید. ممکن است نتوانید به راحتی بخوابید، بنابراین در صورت امکان سعی کنید انرژی خود را با استراحت کردن، یا چرت زدن‌های کوتاه در طول روز ذخیره کنید.

بیشتر بخوانید: کار ماما چیست: شرح وظایف ماماها

هفته سی و نهم بارداری

علائم هفته سی و نهم بارداری 

در هفته سی و نهم بارداری ممکن است برخی از علائم زیر را تجربه کنید:

مشکل خواب

ممکن است در اواخر بارداری خواب راحت شبانه برایتان دشوارتر شود. اندازه شکم شما پیدا کردن یک موقعیت راحت برای خواب را سخت می‌کند و اضطراب زایمان نیز می‌تواند شما را بیدار نگه دارد. سعی کنید بالش‌های اضافی فراوانی روی تختتان بگذارید تا خواب شما را تا حد امکان راحت‌تر کنند.

از دست دادن پلاگین مخاطی

در هفته 39 بارداری، از دست دادن پلاک مخاطی که دهانه رحم را می‌بندد، یکی از علائم و نشانه‌های طبیعی نزدیک شدن به زایمان است و ممکن است از چند ساعت تا چند هفته قبل از شروع واقعی زایمان اتفاق بیفتد. در هفته 39 یا بین هفته‌های 37 تا 40 بارداری، ممکن است متوجه ترشحات شفاف، صورتی یا کمی خونی یا لکه‌های خفیف واژینال شوید که ممکن است پلاگین مخاطی باشند.

این پلاگین دهانه رحم را در دوران بارداری مهر و موم می‌کند و باکتری‌ها را از رحم دور نگه می‌دارد. زمانی که پلاگین جدا می‌شود، ممکن است آن را به صورت یک یا چند لکه روی لباس زیر خود، یا روی کاغذ توالت ببینید. اگر در هفته 39 چیزی بیش از ترشحات خونی، مانند خونریزی شدید واژن مشاهده کردید، فورا با پزشک خود تماس بگیرید.

هفته سی و نهم بارداری

پاره شدن کیسه آب

وقتی کیسه آب پاره می‌شود، یعنی نوزاد به زودی به دنیا می‌آید! ترشح مایع آمنیوتیک می‌تواند مثل چکه یا فوران زیاد باشد و به این معنی است که کیسه آمنیوتیک اطراف کودک شما شکسته است، مایع آمنیوتیک نشت می‌کند و زایمان شروع می‌شود.

اگر کیسه آب شما پاره شد، وقت آن رسیده که با پزشک خود تماس بگیرید. پزشک به شما اطلاع می‌دهد که چه کارهایی باید انجام دهید. بوی بد مایع آمنیوتیک و تب، از علائمی که نباید در هفته 39 بارداری یا هر زمان دیگری که کیسه آب شما پاره شد، نادیده بگیرید.

اگر متوجه این موارد شدید، حتما به پزشک خود اطلاع دهید چون این نشانه‌ها می‌تواند به علت عفونت «کوریوآمنیونیت» باشد.

بیشتر بخوانید: رفتن به دندانپزشکی در بارداری، ضرر دارد؟

پره اکلامپسی

برای برخی از خانم‌ها در حدود هفته 39 بارداری، یا در هفته‌های آخر بارداری اختلال فشار خون بالا تشخیص داده می‌شود. برخی از علائم احتمالی پره‌اکلامپسی در هفته 39 بارداری شامل تورم صورت و دست‌ها، سردرد، تهوع و استفراغ، افزایش وزن ناگهانی، تنگی نفس و تغییرات بینایی است.

پزشک شما احتمالا فشار خون شما را به طور مرتب چک می‌کند و ممکن است در این چند هفته آخر در صورت نیاز بیشتر شما را تحت نظر بگیرد، اما اگر متوجه هر یک از علائمی که گفتیم شدید، فورا با پزشک خود تماس بگیرید.

هفته سی و نهم بارداری


هفته سی و نهم بارداری

مراقبت های هفته سی و نهم بارداری

اگر زایمان طبیعی را انتخاب کرده‌اید بهتر است بدانید آمادگی های لازم برای زایمان طبیعی چگونه است. در بیمارانی که دچار یبوست هستند و مقادیر زیادی مدفوع در معاینه لگنی لمس می‌شود باید تنقیه انجام شود. در مرحله اول زایمان طبیعی دهانه رحم باز و به سمت بالا کشیده می‌شود. دردهای زایمان به دلیل جمع شدن عضلات رحم ایجاد می‌شود و تا باز شدن دهانه رحم به اندازه 10 سانتی‌متر ادامه می‌یابد. 10 سانت اجازه خروج سر را از لگن می‌دهد.

طی این مراحل مادران باردار باید به فکر روش‌های شل‌سازی و تنفس باشند که از دو ماه قبل برای آن تمرین کرده‌اند.یادتان باشد در زمان شروع دردها نباید خودتان را جمع کنید. مرحله بعد زور زدن برای خروج نوزاد است و این زمانی اتفاق می‌افتد که پزشکان سر نوزاد شما را ببینند. برای زور زدن باید سرتان را به چانه بچسبانید و دهانتان را ببندید و سپس به آرامی زور بزنید. پس از تولد نوزاد زمان خروج جفت می‌رسد. در این مرحله آخرین انقباضات رحمی بعد از تولد کودک جفت را از رحم خارج می‌کند.

پیشنهاد ویژه نی نی بان: آشنایی با مراکز سونوگرافی

هفته سی و نهم بارداری


هفته سی و نهم بارداری

تغذیه هفته سی و نهم بارداری

در هفته 39 بارداری، بدن شما برای اولین تغذیه کودک آماده می‌شود. سینه شما در این هفته بزرگ‌تر می‌شود و این حالت ممکن است تا پس از زایمان، یعنی زمانی که شما به کودک خود شیر دهید، ادامه داشته باشد. ممکن است شیر زرد رنگی به نام آغوز، از سینه شما بیرون بیاید. این ماده از مواد مغذی و آنتی بادی‌هایی تشکیل شده که برای اولین تغدیه کودکتان بسیار مناسب است. اگر برای شیردهی برنامه‌ریزی کردید، تغذیه شما در این دوره بسیار مهم است. ویتامین دی، ماده‌ای است که در شیر مادر یافت نمی‌شود بنابراین شما باید با مصرف مکمل‌های لازم، این ماده را دریافت کنید.

نکات تغذیه‌ای که باید رعایت کنید:
-از ماده غذایی مختلف مانند حبوبات، لبنیات، میوه‌ها و سبزیجات و... مصرف کنید.
-1000میلی گرم کلسیم در روز مصرف کنید.
-تقریبا ۱۳ فنجان آب و نوشیدنی‌ در روز بنوشید.

بیشتر بخوانید: هفته سی و هشتم بارداری

هفته سی و نهم بارداری

بایدها و نبایدهای هفته سی و نهم بارداری

مسافرت هوایی غدغن! هرگز در هفته‌های آخر بارداری (از هفته 35 به بعد ) با هواپیما مسافرت نکنید. شاید بیشترین خطر سفر به خصوص در مسافرت‌های بین‌المللی، بروز مشکل در محلی است که امکانات کافی برای درمان وجود ندارد. برنامه مسافرتی خود را در سه ماهه دوم بارداری قرار دهید (هفته 28-14 بارداری )، زیرا در سه ماهه اول بارداری، خطر سقط جنین وجود دارد. برای مشاهده مطلب کامل موارد ممنوع در بارداری اینجا را کلیک کنید.

هفته سی و نهم بارداری


هفته سی و نهم بارداری
انتخاب بیمارستان

یکی دیگر از خصوصیات بیمارستان مناسب برای زایمان وجود طرح بیمارستانی دوستدار کودک و مادر است. طرح بیمارستان‌های دوستدار مادر و کودک که سازمان جهانی بهداشت اجرای آن را به همه کشورهای عضو توصیه کرده از اوایل دهه ۷۰ در ایران راه‌اندازی شده است. براساس این طرح، همه نوزادان باید در در کنار مادران خود باشند، زیرا تماس ممتد پوست نوزاد با پوست مادر در یک ساعت اول تولد، نقش مهمی در تقویت روابط عاطفی مادر و نوزاد، فعالیت رحم و کاهش خونریزی مادر و همچنین دمای بالاتر بدن و گریه کمتر نوزاد دارد. وقتی نوزاد بلافاصله پس از تولد روی شکم مادر قرار می‌گیرد در ابتدا استراحتی توأم با هوشیاری و آرامش دارد در این زمان به ندرت گریه می‌کند و به نظر می‌رسد از تماشای چهره مادر خود لذت می‌برد.

دقایق و ساعات اول تولد نوزاد در اوج هوشیاری است، چشم‌ها کامل باز است و این زمان فرصت بی نظیری برای برقراری ارتباط عاطفی مادر و نوزاد است. معمولاً پیوند عاطفی نسبت به نوزاد برای والدین از دوره بارداری آغاز شده و بعد از چند ماه انتظار با اولین تلاقی نگاه و تماس مستقیم با نوزاد قوی‌تر می‌شود. تماس پوستی در ساعت اول پس از تولد حداقل به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تأثیر به سزایی در شروع و تداوم شیردهی دارد، تجربه ثابت کرده است با این عمل حتی مادرانی که تصمیم نداشته‌اند به فرزندشان شیر بدهند به تغذیه شیرخوار با شیرخودشان ترغیب و علاقه‌مند شده‌اند. همچنین معیارهای درمانی و بهداشتی سالی دوبار در این بیمارستان‌ها پایش و ارزشیابی می‌شوند و در صورتی که رعایت نشوند، بیمه‌ها حق ندارند پول کامل را به آن بیمارستان پرداخت کنند. برای مشاهده مطلب کدام بیمارستان برای زایمان بهتر است، اینجا را کلیک کنید.

پیشنهاد ویژه نی نی بان: آشنایی با پزشکان متخصص زنان و زایمان

هفته سی و نهم بارداری

هفته سی و نهم بارداری
سبد حمل نوزاد

این وسیله به ویژه برای مادر و پدرهایی که از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند مناسب است. هنگام خرید به این موضوع توجه داشته باشید که استفاده از سبد حمل تا چه حد برای شما و نوزادتان راحت است. ترجیحا انواع سنگین را انتخاب نکنید اما به ایمنی توجه زیادی داشته باشید. سبد حمل باید دارای کمربند ایمنی باشد. دسته یا بند بلند کردن‌ آن ثابت و محکم باشد. انواع پارچه‌ای توصیه نمی‌شود چون احتمال پاره شدن و افتادن کودک وجود دارد. انواع محکم‌تر را نیز باید هر بار قبل از گذاشتن نوزاد درون آن بررسی کنید تا لق یا شل نباشد. پارچه درون سبد نیز بهتر است با کیفیت بوده و قابل شستشو در ماشین لباس‌شویی باشد. آغوشی هم یک وسیله کم جا و با کارایی بالاست که جزو وسایل محبوب مادرها و پدرها محسوب می‌شود. آغوشی به شما کمک می‌کند همینطور که نوزادتان را در بغل دارید، به کارهایتان برسید. نوزادان در آغوشی امن‌تر و راحت‌تر هستند. برای مشاهده مطلب خرید سیسمونی نوزاد اینجا را کلیک کنید.
هفته سی و نهم بارداری

طب سنتی در بارداری

مصرف برخی از گیاهان در دوران بارداری با احتیاط انجام می‌شود، زیرا این گیاهان با خاصیتی که دارند باعث سقط جنین می‌شوند اما همین گیاهان اگر در ماه‌های آخر بارداری مصرف شوند نه تنها دیگر خطری ایجاد نمی‌کنند بلکه باعث تجربه یک زایمان راحت توسط مادر می‌شوند. یکی از این گیاهان رازیانه است که توصیه می‌شود در ماه آخر بارداری هر روز مصرف شود. استفاده از زعفران در ماههای اولیه بارداری خطرناک است اما در زمان نزدیک به زایمان زعفران کار را برای شما آسان می‌کند؛ چای زعفران، شربت زعفران یا استفاده از آن همراه با زرده تخم‌مرغ به راحت‌تر شدن زایمان شما کمک می‌کند. برای مشاهده مطلب طب سنتی و دوران بارداری اینجا را کلیک کنید.

هفته سی و نهم بارداری


هفته سی و نهم بارداری

پوشاک بارداری

درست است این روزها شکمتان خیلی بزرگتر از قبل است اما هیچ راهی برای مخفی کردن سینه و شکمتان ندارید. بزرگ بودن شکم شما نشان دهنده رشد خوب و سلامت نوزاد شماست. پس نباید شکمتان را پنهان کنید. لباس هایتان در این روزهای آخر باید راحت و آزاد و با پارچه‌های کشی باشد. از پوشیدن لباسهای تنگ ومخصوص ماههای قبل بپرهیزید. لباسهای روزهای آخر حاملگی باید آزاد و رها باشد. برای مشاهده مطلب انتخاب لباس بارداری اینجا را کلیک کنید.
 
هفته سی و نهم بارداری

دکوراسیون اتاق کودک

ایمنی پریزها: تجهیز کردن اتاق نوزاد یعنی اینکه حواستان به همه چیز باشد. نوزاد شما همیشه نوزاد نمی‌ماند و بعد از چند ماه اتاق را روی سرش می‌گذارد. پس حواستان به به پریزهای برق هم باشد. یادتان باشد محافظ‌هایی که استفاده می‌کند تمام پریز را بپوشاند، بچه‌های نوپا به راحتی می‌توانند محافظ‌های کوچک را از جا دربیاورند. اگر می خواهید با مهمترین نکات چیدمان اتاق نوزاد آشنا شوید اینجا را کلیک کنید.

بیشتر بخوانید: هفته نوزدهم بارداری 

هفته سی و نهم بارداری

هفته سی و نهم بارداری

وظایف همسر در بارداری

در کلاس‌های آموزشی قبل از زایمان شرکت کنید. شرکت در این کلاس‌ها فقط برای خوشحال کردن همسرتان نیست. باید از این فرصت نهایت استفاده را ببرید تا به یک پدر نمونه تبدیل شوید، زیرا مواردی که در این کلاس‌ها مطرح می‌شوند، در آینده بسیار به کارتان می‌آید. ممکن است مجبور شوید پوشک فرزندتان را عوض کنید، یا به او کمک کنید تا آروغ بزند. پس فرصت شرکت در این کلاس‌ها را از دست ندهید. برای مشاهده مطلب وظایف همسران در دوران بارداری اینجا را کلیک کنید.

چک لیست هفته سی و نهم بارداری

با نزدیک شدن به موعد زایمان، این موارد را بررسی کنید:

  • شما راهی طولانی را پیموده‌اید و به زودی فرزندتان را ملاقات خواهید کرد. در این روزهای آخر بارداری سعی کنید بیشتر لذت ببرید، به ضربات جنین در رحمتان دقت و آن‌ها را به خوبی حس کنید. 
  • اگر هنوز سر کار هستید، کارهای خود را جمع و جور کنید و به جایگزین خود تحویل بدهید. همه چیز را به روز آخر نیندازید. 
  • اگر قصد دارید نوزاد را با شیر خشک تغذیه کنید، شیر خشک بخرید.
  • اگر دوست دارید جزئیات سال اول کودکتان را به یاد داشته باشید، دفترچه‌هایی را که به این موضوع اختصاص دارد، تهیه کنید تا بتوانید همه چیز از قد و وزن نوزاد، تا زمان دندان درآوردن، چهار دست و پا راه رفتن، یا حرف زدنش را یادداشت کنید.  
  • یک جعبه کمک‌های اولیه برای نوزاد تهیه کنید و آن را جایی دم دست نگه دارید. 
  • ملحفه یا روکشی تهیه کنید و روی تشکتان قرار بدهید تا اگر کیسه آبتان پاره شد، تشک کثیف نشود.  
  • درباره متخصص اطفال، تصمیم نهایی‌تان را بگیرید. 
  • خرید پوشک مناسب برای نوزاد را فراموش نکنید.

هفته سی و نهم بارداری

هفته سی و نهم بارداری

آداب و رسوم زایمان در اردبیل

اردبیلی ها در اولین مراسمی که بعد از تولد نوزاد می گیرند برای زن زائو قویماق درست می کنند. قویماق یا همان کاچی از سنتی در اکثر نقاط این خطه به عنوان اولین غذا بعد از زایمان محسوب می شود. نذر قویماق و سپس سفره قویماق که تنها زنان حق استفاده از قویماق آن سفره را دارند از دیگر رسم های در ارتباط با این غذا است. در مراسمی که برای زن زائو می گیرند با قویماق از زن زائو و مهمانان پذیرایی می کنند. برای مشاهده مطلب آداب و رسوم زایمان در ایران اینجا را کلیک کنید.
اگر می خواهید با همه ریزه کاری های بستن ساک زایمان مادر و نوزاد آشنا شوید اینجا را کلیک کنید.

گفت وگو با یک مادر در هفته سی و نهم

بهترین لحظه‌ای را که در این هفته داشتید توصیف می‌کنید؟ دیدن فرزندم از طریق سونوگرافی خیلی برایم جالب بود. او خیلی بزرگ شده است.
آیا دلتان برای چیزی تنگ شده است؟ دلم برای دویدن و بازی کردن با فرزندم تنگ شده است.
حرکات جنین چطور است؟ این کوچولو مدام به پهلوی راستم لگد می‌زند.
این روزهای آخرهم دلتان نمی‌خواهد جنسیت کودکتان را بدانید؟ زمان زیادی نمانده است. من این چند ماه را صبر کردم این روزها هم تحمل می‌کنم.
از نشانه‌های زایمان خبری هست؟ همچنان همان گرفتگی عضلات را دارم.
منتظر چه چیزی هستید؟ روز زایمانم. کودکم هفته آینده به دنیا می‌آید.

برای یافتن متخصصان مورد نظر خود به کلینیک نی نی بان سر بزنید.


هفته سی و نهم بارداری
هفته سی و نهم بارداری


در صورت پخش نشدن ویدئو روی تصویر زیر کلیک کنید.
هفته سی و نهم بارداری
منبع: pampers

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

نظر کاربران

  • شهرزاد الماسی
    درباره هفته سی و نهم بارداری

    من حالم خوب نیس سه هفته آخرم

    نمی تونم اصلا بخوابم

    پاسخ ها

    • مدیر پایگاه

      سلام و ممنون از توجهتون
      برای طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک زیر استفاده کنید
      https://moshavere.niniban.com/

    • fatima

      منم دقیقا از هفته ۳۷ تا ۳۸ اصلا خوابم کلا بهم ریخته بود شبانه اصلا خواب به چشمم نمیومد
      الان که هفته ۳۹ رفتم دو شبه که خوب شدم خداروشکر
      درد ندارم فقط لگنم و قسمت مثتانم گاهی وقتا درد داره که قابله تحمله برام . اختلال تو خواب شماام طبیعی باید باشه فکر کنم

    • زهرا

      سلام من هفته سی ونهم هستم اصلا درد ندارم بچه دومم بچه اولم ۱۸ روز قبل از موقع تعیین شده بدنیا اومد الان میترسم سزارین بشم دوس دارم طبیعی بدنیا بیاد

  • زهرا ق.ق
    درباره هفته سی و نهم بارداری

    من رفتم توی هفته 39 ولی هنوز هیچ دردو علاعم زایمانی ندارم چکار کنم

    پاسخ ها

    • مدیر پایگاه

      همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید
      https://bit.ly/31AMOqp

    • کاربرناشناس

      منم دقیقا مثله توام هیچ دردی ندارم سی ونه هفته م

    • سارا

      سلام من وارد هفته ۴۰ شدم ولی هیچ دردی ندارم . دوست دارم بچم نیمه اولی بشه اگه بکشه به هفته ۴۱ میشه نیمه دومی نمیدونم چکار کنم

    • mojhdeh barghi

      منم ۳۹هفته هسم هیچ علائمی ندارم
      بچه اولم هس

    • فاطمه حریزاوی

      اره

    • فاطمه نظری

      3

    • کاربرناشناس

      منم همینطور

  • نجمه
    درباره هفته سی و نهم بارداری

    من هفته۳۹هستم اگه همین اویل۳۹زایمان کنم آیاخطری هست یانه اصلاشبهاخواب ندارم دل دردای شدیدولگن دردشدیدوگرفتگی زیادی دارم

    پاسخ ها

    • مدیر پایگاه

      همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید
      https://bit.ly/31AMOqp
       

    • کاربرناشناس

      دقیقا عین من

  • گلاله قادری
    درباره هفته سی و نهم بارداری

    سلام من هفته سی ونهم هستم لگن درد دارم نمی دانم چرا زایمان نمی کنم خیلی نارحتم که چرا زایمان نمی کنم

  • رها
    درباره هفته سی و نهم بارداری

    سلام من هفته۳۸هستم بچم هنوزنچرخیده ازپاس..زایمان اولم طبیعی بود۲سال پیش حالابایدسزارین شم خیلی میترسم ازعمل..هفته بعدشنبه زایمانمه دعام کنیدلطفا.

    پاسخ ها

    • زهرا

      چیشد عزیزم بچت ب دنیا اومد بسلامتی؟

    • جج

      خداوند نگهدارتون

  • مهسا
    درباره هفته سی و نهم بارداری

    من ۳۸ هفتم کامل شده بچع اولم هست بی صبرانه منتظر ب دنیا اومدنشم ینی میشه زودتر از زمان سونوگرافی ب دنیا بیاد

    پاسخ ها

    • مدیر پایگاه

      همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید
      https://bit.ly/31AMOqp

  • لیلا سلیمانی
    درباره هفته سی و نهم بارداری

    سلام منم تو هفته ۳۹ بارداری هستم لگنم خیلی درد می‌کنه تا حدی ک نمیتونم راه برم خسته شدم از این دوران دعا کنین زودتر به دنیا بیاد

  • م خزایی
    درباره هفته سی و نهم بارداری

    سلام من ۳۸ هفته ام،جوشهای زیادی روی شکمم زده و خیلی میخاره به حدی که نمیذاره بخوابم،دلیلش چی میتونه باشه

    پاسخ ها

    • مدیر پایگاه

      همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید
      https://bit.ly/31AMOqp

    • مامان کوچولو

      امکانش هست کهیر دوران بارداری باشه حتما برو پیش دکترت

    • راحل

      منم همینجورییم اول روغن میزنم بهش بعداز روغن یکم کرمم میمالم چون روغن گرمه بیشتر احساس خارش میشع

  • بدون نام
    درباره هفته سی و نهم بارداری

    سلام من 39 هفتمه خیلی حالم بده بعضی وقت ها سه دقیقه دردم میگیره جوری که همون موقع میخوام زایمان کنم بعد ول میشه همسرمم رفته سفر کاری بعد کسی هم نیست که بهش اطلاع بدم دکترمم رفته خارج مراسم خاکسپاری من چی کارکنم خیلی حالم بده .
    به بچم که آسیبی نمیرسه نه؟

    پاسخ ها

    • مدیر پایگاه

      همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید
      https://bit.ly/31AMOqp

    • فائزه

      عزیزم خوبی بچه ت ب دنیا اومد

    • کاربرناشناس

      خیلی ممنونن از مطالب خوبتون منم دخترم به دنیا اومد خیلی ممنونم

    • دریا

      من هفته 33هستم رفتم سونو گفت بچت برپاست چیکار کنم تا بچرخه

  • بدون نام
    درباره هفته سی و نهم بارداری

    خیلی ممنونم از سازنده این برنامه ومطالب مفیدی که داشتند
    منم بعد از5 سال صاحب یه دختر کوچولوی ناز شدم البته باکمک های شما عزیزان

    پاسخ ها

    • مدیر پایگاه

      سلام، ممنون از توجه و لطف شما

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند