زمان و زندگی خودتان را با این تکنیک ها در دست بگیرید
وقت کم می آورم. چون این اتفاق برای من می افتد به اهدافم نمی رسم. چکار باید بکنم؟
به گزارش نی نی بان، هر فردی دوست دارد در زندگی خود انسانی موفق باشد و زمان یکی از عوامل بسیار مهم در امر موفقیت است. باید یاد بگیریم چطور زمان را کنترل کنیم تا به رشد فردی برسیم.
تعیین اهداف به شکل واقع بینانه
مدیریت زمان دقیق همیشه با هدف گذاری شروع می شود، یعنی توجه به این موضوع که بدانید در زندگی چه جهتی دارید. بهتر است موارد زیر را در هدف گذاری مد نظر قرار دهید:
خروجی دقیقی تعیین کنید و ببینید به چه چیزی می خواهید برسید.
میزان پیشرفت را بررسی کنید.
هدفی قابل دسترسی را در نظر بگیرید.
باید بدانید چرا می خواهید به هدفی برسید.
ضرب العجل برای رسیدن به هدف تعیین کنید.
روش مدیریت زمان کانبان
کانبان واژه ای ژاپنی به معنای بیلبورد است. ایده اصلی روش کانبان استفاده از یک تخته است که کمک می کند پیشرفت خود را به سمت اهدافتان ببینید.
در این روش باید روی وایت بورد ستون هایی بکشید و مراحل هر کار را ببینید. ستون ها به قرار زیر هستند:
کارهایی که باید انجام شوند.
کارهای در حال انجام
کارهای انجام شده
حالا به یادداشت هایی نیاز دارید که هر یک نشان دهنده کاری است که باید تکمیل شود. می توانید از کارت های رنگی برای کارهای مختلف استفاده کنید.
حالا می توانید کارت ها را بر اساس مرحله ای که کار در آن قرار دارد در یکی از ستون ها بچسبانید. اگر مراحل را درست دنبال کنید، نمایشی از کارها خواهید داشت و می دانید در چه مرحله ای هستند. طبق پیشرفت کارها می توانید کارت ها را در ستون ها جا به جا کنید.
البته نرم افزارهایی مانند ترلو، KanbanFlow، Kanbanize و Kanban Tool از همین روش استفاده می کنند.
کار عمیق، اجتناب از کار نصفه نیمه
اگر تمام تکنیک های بالا را به کار بردید یعنی اهدافتان را نوشتید، آن ها را تبدیل به کارهای قابل انجام کردید، اولویت بندی را انجام دادید و از تخته کانبان استفاده کردید، حالا نوبت گام بعدی است.
در این مرحله باید مهم ترین کار را انتخاب کنید و در واقع باید کار عمیق انجام دهید . متضاد کار عمیق کارهای نصفه نیمه است که در آن چند کار با هم، کار روی چند پروژه و کارهایی که حواس را پرت می کنند مانند ایمیل، تلفن و چت، ایجاد مزاحمت می کنند.
تکنیک مدیریت زمان پومودورو
استراحت کردن را حین انجام کار عمیق فراموش نکنید. ایده تکنیک پومودورو بسیار ساده است. فقط باید کار روزانه تان را تقسیم کنید و در فواصل تعیین شده انجام دهید. هر ۲۵ دقیقه کار یک پومودورو نامیده می شود، بعد از این ۲۵ دقیقه باید ۳ تا ۵ دقیقه استراحت کرد. پس از ۴ پومودورو یک استراحت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه ای نیاز دارید.
برای انجام این تکنیک نیاز به تایمر دارید. با این تکنیک تمرکزتان افزایش می یابد و بازدهی بیشتری خواهید داشت.
آنچه در بالا خواندید بخش کوچکی از تکنیک های مدیریت زمان است. باید بگردید و بهترین روش را برای خودتان انتخاب کنید. بهترین روش شما کدام است؟
منبع: پی پینگ
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼