۲۵۰۵۰۵

این دختر ملکه زیبایی جهان در سال ۲۰۲۵ شد (عکس)

این دختر ملکه زیبایی جهان در سال 2025 شد (عکس)

یک دختر تایلندی ملکه زیبایی جهان شد.

به گزارش نی نی بان ، اوپال سوچاتا چوانگ‌سری، نماینده تایلند، به‌تازگی در رقابت جهانی «ملکه زیبایی جهان ۲۰۲۵» که در شهر حیدرآباد هند برگزار شد، عنوان نخست این رقابت را به‌دست آورد. او در میان ۱۰۸ شرکت‌کننده از سراسر جهان توانست با زیبایی، هوش، و شخصیت جذاب خود نظر داوران را جلب کند.

مراسم اهدای تاج با شکوه خاصی برگزار شد و تاج طلایی این رقابت توسط کریستینا پیشکووا، برنده سال گذشته از جمهوری چک، بر سر او گذاشته شد. این تاج نه تنها نمادی از زیبایی و ظرافت است، بلکه جایگاهی جهانی برای اوپال فراهم می‌کند تا از طریق فعالیت‌های بشردوستانه و اجتماعی تأثیری مثبت بگذارد. پیروزی اوپال در این رقابت نه تنها برای او، بلکه برای کشور تایلند نیز افتخار بزرگی محسوب می‌شود. او با سبک شخصی منحصر به‌فرد، اعتماد به نفس بالا و توانایی برقراری ارتباط با افراد مختلف، توانست در دل مخاطبان جا باز کند. این عنوان همچنین فرصتی است تا اوپال به‌عنوان سفیر جهانی زیبایی و فرهنگ، پیام‌هایی از عشق، صلح و برابری را به سراسر دنیا منتقل کند. انتظار می‌رود در ماه‌ها و سال‌های پیش‌رو، شاهد فعالیت‌های الهام‌بخش و بشردوستانه متعددی از سوی او باشیم.

ملکه زیبایی جهان

منبع: چی بپوشم 


 

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند