۲۲۲۱۵۱
۲ نظر
۷۲۲۴
۲ نظر
۷۲۲۴

درمان ریشه دندان، چه زمان نیاز است؟

در این ویدئو به این سوال پاسخ داده می‌شود که از کجا متوجه شویم دندان ما نیاز به درمان ریشه (عصب کشی) دارد؟

سوال : از کجا متوجه شویم دندان ما نیاز به درمان ریشه (عصب کشی) دارد؟

پاسخ : علل مختلفی وجود دارد برای این که دندان به عصب رسیده باشد، ممکن است ضربه شدیدی به دندان وارد شده باشد یا دندان دچار پوسیدگی شده باشد که شایع ترین علت درمان ریشه همان پوسیدگی دندان است. اگر دندان شما در برابر تحریکات حرارتی مثل سرمای شدید و گرمای شدید درد داشت یا درد طولانی مدتی داشت احتمال دارد دندانتان به عصب رسیده باشد و به درمان ریشه نیاز داشته باشد.

برای آگاهی بیشتر از درمان ریشه دندان به سراغ دکتر میترا وثوقی رفتیم. از شما دعوت میکنیم ویدئو زیر را تماشا کنید. برای مراجعه به دکتر میترا وثوقی یا دریافت نوبت از مطب دکتر میترا وثوقی کلیک کنید.

درمان ریشه دندان، چه زمان نیاز است؟

درمان ریشه چیست؟

ممکن است دندان‌پزشک شما به شما گفته باشد که دندان شما نیاز به درمان ریشه دارد. این قضیه ممکن است شما را ابتدا نگران کرده است یا به وحشت انداخته است. درمان ریشه یا همان چیزی که عوام به آن عصب‌کشی می‌گویند درمانی است که بر روی ریشه‌های دندان شما انجام می‌شود و با خارج کردن بافت دندانی عفونی، آسیب‌دیده و غیرقابل‌برگشت از داخل تاج و کانال‌های ریشه‌های دندان‌ها و ایجاد یک سد محکم، سلامت فضای استخوان دور ریشه‌های دندان را تأمین می‌کند.

درمان ریشه برای چیست؟

وقتی در یک دندان پوسیدگی پیشروی پیدا می‌کند یا به دنبال ضربه شدید واردشده به دندان یا شکستگی دندان عفونی می‌شود، تنها راه نجات دندان و جلوگیری از کشیده شدن دندان در حال حاضر به‌طور قطعی با موفقیت خیلی بالا ریشه درمانی(عصب کشی) است.

موفقیت درمان ریشه‌چه قدر است؟

درمان ریشهٔ کلاسیک موفقیت بسیار بالایی دارد و تقریباً بیش از ۹۵ درصد موارد موفقیت‌آمیز است. از این نظر این درمان بسیار درمان موفقیت‌آمیزی است که بسیار در حفظ عملکرد طبیعی دندان‌ها سابقهٔ خوبی دارد.

در جریان درمان ریشه چه‌کاری صورت می‌گیرد؟

در درمان ریشه به‌طور خلاصه کانال‌هایی که در داخل ریشه‌های دندان‌ها وجود دارد پاک‌سازی و بعد آماده‌سازی می‌شود. این آماده‌سازی با خارج کردن بافت‌های عفونی و برداشت میزان معقولی از بافت عاج داخل ریشه‌ها با ابزارهای دستی و برقی پیشرفتهٔ خاصی صورت می‌گیرد. در عین خال از شست‌وشو دهنده‌های شیمیایی خاص برای پاک‌سازی و عاری از میکروب کردن محیط به‌تناوب استفاده می‌شود.

برای جلوگیری از نفوذ آلودگی و میکروب به داخل کانال‌ها در حین کار و برای بعد از درمان تمهیدات خاصی به کار می‌رود. داخل کانال‌های ریشه در طول استاندارد خاصی انجام می‌شود.

بعد داخل کانال‌های ریشه در مراحل پایانی با مواد مخصوصی پر می‌شود. این پرکردگی داخل ریشه سد محکمی در برابر آلودگی و میکروب برای نفوذ به داخل کانال‌های ریشه فراهم می‌کند.

توجه کنید که بیشتر این مراحل بدون دیدن همهٔ طول کانال با صرف اتکا به دانش، تجربه، دستگاه‌های پیشرفته و رادیوگرافی صورت می‌گیرد. ازاین‌جهت ریشه‌درمانی کاری پیچیده و حساس تلقی می‌شود.

درمان ریشه دندان، چه زمان نیاز است؟

برای درمان ریشه به چه کسانی مراجعه کنیم؟

طبیعی است که این درمان با بهترین کیفیت را می‌توانید نزد متخصص درمان ریشه که اندودنتیست هم نامیده می‌شود انجام دهید. دندان‌پزشکان عمومی هم بسیاری از موارد این درمان را برای شما انجام می‌دهند. در موارد پیچیده و دشوار اما نیاز به مراجعه به متخصص درمان ریشه‌دارید.

از کجا بفهمیم که دندانمان درمان ریشه نیاز دارد؟

تشخیص دقیق این مسئله با دندان‌پزشک است ولی درصورتی‌که درد دندان خودبه‌خود دارید، درد نبض‌دار شدید دارید و شما احتمالاً نیاز به درمان ریشه‌دارید. به‌علاوه معاینه، تست، مشاهده رادیوگرافی و سابقهٔ علائم شما می‌تواند در تشخیص نیاز یا عدم نیاز به این درمان برای دندان‌پزشک کمک‌کننده باشد.همه ی دندان های نیازمند درمان(عصب کشی) درد ندارند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

مشاوره ویدیویی

    • اخبار داغ
    • جدیدترین
    • پربیننده ترین
    • گوناگون
    • مطالب مرتبط

    نظر کاربران

    • شقایق
      درباره درمان ریشه دندان، چه زمان نیاز است؟

      سلام من غربالگری اول رو و آزمایشاتم رو ب دلایلی نتونستم انجام بدم هفته ۱۶ هستم مشکلی پیش نمیاد؟

      پاسخ ها

      • مدیر پایگاه

        همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید
        https://bit.ly/31AMOqp

    برای ارسال نظر کلیک کنید

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.