پرخوری عصبی را با این ۳ روش درمان کنید
پرخوری عصبی، الگوی نامناسبی از غذا خوردن است که طی آن، افراد از غذا برای مقابله با موقعیتهای استرسزا استفاده میکنند.
پرخوری عصبی، الگوی نامناسبی از غذا خوردن است که طی آن، افراد از غذا برای مقابله با موقعیتهای استرسزا استفاده میکنند.
مهمترین اقدام برای ترک پرخوری عصبی، شناخت محرکها و موقعیتهایی است که فرد را تشویق به پرخوری میکنند. روشهای درمانی زیر نیز میتواند کمککننده باشد.
دارو درمانی: از میان داروهای ضد افسردگی، فلوکستین (پروزاک) تنها داروی ضد افسردگی تأییدشده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای درمان پرخوری عصبی است. این مهارکننده سروتونین ممکن است به درمان افسردگی و اضطراب نیز کمک کند. فلوکستین تنها داروی شیمیایی معتبر برای درمان پرخوری عصبی در بزرگسالان است.
بیشتر بخوانید: چطور کمتر غذا بخوریم؟
روان درمانی: این نوع مشاوره که گفتار درمانی نیز نامیده میشود، میتواند شامل درمان شناختی رفتاری، درمان مبتنی بر خانواده و رواندرمانی بینفردی باشد. این روش به شما کمک میکند تا از طریق افکار و رفتارهای مضری که سبب پرخوری عصبی در شما میشوند، دوری کنید. گفتار درمانی گروهی نیز ممکن است مفید باشد.
مراجعه به متخصص تغذیه: این گزینه میتواند به شما کمک کند تا عادات غذایی سالم را یاد بگیرید و از برنامههای غذایی مغذی پیروی کرده و دیدگاه بهتری نسبت به تغذیه پیدا کنید.
در برخی شرایط، درمان شامل بستریشدن در بیمارستان نیز میشود؛ به ویژه اگر بدن بیمار دچار کمآبی شدید، عدم تعادل الکترولیتها و آسیب در اندامها شده باشد.
درمان موفقیتآمیز معمولاً شامل ترکیبی از درمانهای فوق، همراه با رویکردی مشترک بین پزشک، متخصص سلامت روان و خودِ بیمار است.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼