بهترین دکتر درمان اسکار را بشناسید + معرفی ۱۰ پزشک برتر
بهترین دکتر درمان اسکار چیست؟ شناخت بهترین دکتر درمان اسکار برای آن دسته از افراد کاربرد دارد که دارای جای زخمی دردناک یا ناخوشایند هستند. در این مطلب اطلاعات مفید و کاربردی درباره درمان اسکار و یافتن بهترین دکتر در این زمینه نوشته شده است.
اسکارها و زخمها، امروزه یکی از مهمترین دغدغههای امروز افراد هستند. اگر شما نیز جای زخمی دردناک، یا ناخوشایند دارید که همراه با خارش است، وقت آن رسیده که به دنبال درمان باشید. در این مقاله، علاوه بر روشهای درمان جای زخم، شما را با بهترین دکتر درمان اسکار هم آشنا میکنیم. با ما همراه باشید.
جای زخم یا اسکار چیست؟
زمانی که پوست به شکلی عمیقتر از آسیبهای معمول صدمه میبیند پوست برای ترمیم زخم ایجاد شده تلاش میکند. این تلاش منجر به ایجاد یک بافت فیبری و جایگزین پوست سالم و طبیعی میشود. این بافتها اسکار نام دارند که در موارد مختلف با یک دیگر متفاوت هستند که گاهی به دلیل بریدگی، گاهی به دلیل سوختگی، یا قرار گرفتن در معرض آفتاب شدید ایجاد میشوند و برای رفع آنها باید از روشهای درمانی دارویی و یا حتی جراحی استفاده کرد.
انواع اسکار
اسکار میتواند یک خط ریز یا یک سوراخ عمیق روی پوست ، یا رشد بیش از حد و غیر طبیعی بافت باشد.
۱- اسکارهای ریز معمولی
یک زخم جزئی مانند بریدگی معمولا بهبود پیدا میکند و یک خط برجسته باقی میگذارد که به مرور زمان محو و صاف میشود. این روند میتواند تا ۲سال طول بکشد. اسکارهای ریز به دنبال زخم یا بعد از جراحی، شایع هستند، معمولا درد ندارند، اما ممکن است برای چند ماه خارش داشته باشند.
2- اسکارهای کلوئیدی
اسکار کلوئید، رشد بیش از حد بافت است که زمانی اتفاق میافتد که کلاژن بیش از حد در محل زخم تولید شود.
در چنین شرایطی، اسکار حتی پس از بهبود زخم همچنان به رشد خود ادامه میدهد. اسکارهای کلوئیدی، روی پوست برجسته میشوند و صورتی ، قرمز ، همرنگ یا تیرهتر از پوست اطراف هستند. این زخمها ممکن است بخارند، یا دردناک باشند و اگر سفت و نزدیک مفصل باشند میتوانند حرکت را محدود کنند .
3- اسکار هایپرتروفیک
مانند اسکارهای کلوئیدی، اسکارهای هیپرتروفیک هم در نتیجه تولید کلاژن اضافی در محل زخم به وجود میآیند.
بر خلاف اسکارهای کلوئیدی، اسکارهای هیپرتروفیک از مرز زخم اصلی فراتر نمیروند. ممکن است تا ۶ماه به ضخیم شدن ادامه دهند تا اینکه به تدریج طی چند سال بهبود پیدا کنند.
4- زخم های عمیق، یا فرورفته
برخی از اسکارهای ناشی از بیماریهای پوستی مانند آکنه و آبلهمرغان، میتوانند ظاهری فرورفته یا عمیق داشته باشند.
5- انقباضات اسکار
انقباضات اسکار اغلب در اثر سوختگی ایجاد میشوند.
معرفی بهترین دکتر درمان اسکار + لیست 10 پزشک برتر
از آنجایی که مراجعه به یک متخصص خوب و ماهر از اهمیت بالایی برخوردار است، ما در این بخش از متن قصد داریم تا شما را با بهترین دکتر درمان اسکار آشنا کنیم. در ادامه به معرفی 10 پزشک برتر در این زمینه میپردازیم.
دکتر سوسن احمدی
یکی از متخصصین پوست و مو که در زمینه درمان اسکار تجربه و مهارت بالایی دارد، دکتر سوسن احمدی است که در مطب خود واقع در نیاوران کار درمان اسکارهای ناشی از جراحی و همینطور جوشها و آکنههای عمیق را با استفاده از لیزرهای تخصصی انجام میدهد. رفع نواقص مربوط به آسیبهای بافتی در پوست از جمله همین اسکارها توسط خانم دکتر احمدی به خوبی انجام میگیرد.
تلفن: 26858230 و 26858235
آدرس: نیاوران، خیابان مژده، خیابن مقدسی، نبش امید احمدی زمانی، پلاک 2، واحد 102
دکتر مهدی کربلاییان
دکتر کربلاییان متخصص پوست، مو و لیزر است است و در زمینه درماتولوژی فعالیت میکند. اگر به دنبال پزشکی هستید که در درمان جای زخم و اسکار و بخیه مهارت داشته و پوست شما را برای رسیدن به حالت مطلوب همراهی کند، میتوانید به مطب ایشان واقع در پاسداران مراجعه فرمایید. دکتر کربلاییان علاوه بر موارد فوق، به تشخیص و درمان دیگر بیماریهای پوستی هم میپردازد.
تلفن: 26723568 و 09102147950
آدرس: پاسداران، انتهای خیابان گل نبی، ساختمان ارکیده، پلاک 49، طبقه سوم شمالی، واحد 10
دکتر مریم موسیوند
دکتر موسیوند روشی ترکیبی و انحصاری برای درمان اسکار و جای آکنه دارد، و به عنوان یکی از بهترین متخصصان در زمینه درمان اسکار به شمار میرود. ایشان به طور تخصصی در زمینه درمان اسکار فعالیت میکند و البته در کنار آن دیگر خدمات مربوط به پوست، مو و زیبایی را نیز در کلینیک خود ارائه میدهد. شما با مراجعه به خانم دکتر موسیوند برای درمان اسکار خود در همان جلسه اول تغییرات زیادی را در جهت بهبودی پوست خود مشاهده خواهید کرد.
تلفن: 09905596722
آدرس: جردن، بالاتر از پل میرداماد، بلوار ستاری، پلاک 3، واحد 16
دکتر بهزاد فرخی
دکتر فرخی دوره جراحی پلاستیک و ترمیمی را گذرانده و یکی از متخصصین در دمان اسکار به شمار میرود. ایشان با استفاده از روشهای جراحی و لیزر جای زخم یا اسکارهای عمیق باقی مانده بر روی پوست را درمان میکند. برای مراجعه به مطب دکتر بهزاد فرخی باید به منطقه ونک مراجعه نمایید.
تلفن: 88675966 و 09361241746
آدرس: بالاتر از میدان ونک، خیابان خدامی، پلاک 3، واحد 102
دکتر تورج مکرمی
یکی از دیگر از متخصصین در زمینه درمان اسکار یا جای زخم و جوش و آکنه، دکتر تورج مکرمی است که در این حوزه تجربیات موفقی دارد و با استفاده از روشهای روز دنیا کار درمان را انجام می دهد. روشهایی مانند سابسیژن، کراس، لیزر، اندولیفت، فیلر و غیره روشهایی هستند که در کلینیک دکتر مکرمی انجام میشوند.
تلفن: 88875573 و 09022620331
آدرس: ونک، ملاصدرا، نرسیده به کردستان، پلاک 54، طبقه 3، واحد 9
دکتر حمیدرضا محمودی
دکتر محمودی متخصص بیماریهای مربوط به پوست، مو و زیبایی بوده و در درمان جای زخم و اسکار تخصص دارد. خدمات ارائه شده توسط او در مطب خود شامل این موارد است: درمان اسکار، مشاوره پوست و مو، حساسیت پوستی، التهاب پوستی، پروتزهای زیبایی، جراحی زیبایی صورت، جوانسازی پوست با لیزر، درمان آلوپسی، لک پوستی، تزریق فیلر، تزریق ژل، تزریق بوتاکس، مزوتراپی، مزوتراپی صورت و مو و PRP، مزونیدلینگ و توسط نخ و مزوتراپی.
تلفن: 09101888799
آدرس: خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان ونک، روبروی خیابان هجدهم، پلاک 2588، طبقه دوم، واحد 7
دکتر نسیم مرکب سازی
یکی دیگر از متخصصین در زمینه درمان اسکار، جای زخم و جای جوش دکتر مرکب سازی است که علاوه بر این در زمینه بیماریهای پوست و مو و همینطور زیبایی فعالیت دارد. خانم دکتر مرکب سازی این خدمات را به بیماران و زیباجویان خود ارائه میدهد: درمان بیماریهای پوست و مو مانند اگزما، آلوپسی و غیره، لیزر درمانی برای انواع اهداف درمانی و زیبایی، مشاوره جراحیهای زیبایی، خدمات زیبایی مانند انواع تزریقها و برداشتن خال و از همه مهمتر درمان اسکار و جای جوش.
تلفن: 09304441268 و 09361010865
آدرس مطب 1: اسلام شهر، نسیم شهر، خیابان اصلی (خیابان امام خمینی)، نرسیده به خیابان سوم، بالای آزمایشگاه مهرآزما، طبقه سوم
آدرس مطب 2: سعادت آباد، میدان سرو، ابتدای خیابان سرو غربی، جنب بانک سپه، پلاک 68، ساختمان پزشکان سرو، بالای داروخانه دکتر دهقان پور، طبقه 4
دکتر حمیرا اکبری
دکتر اکبری از متخصصین در زمینه پوست، مو و زیبایی به شمار میرود و در زمینه درمان جای زخم و جای جوش نیز فعالیت میکند. دیگر خدمات ارائه شده توسط خانم دکتر اکبری عبارتند از: درمان انواع بیماریهای پوستی، خدمات زیبایی شامل تزریقهای بوتاکس و فیلر و غیره، مزوتراپی، میکرونیدلینگ، لیزرتراپی و غیره.
تلفن: 77990243
آدرس: بلوار شهید ثانی، گلستان، محمدرضا ارشی، بین تیموری و هجدهم
دکتر الهام علمایی
خانم دکتر علمایی متخصص پوست، مو و زیبایی است و در زمینه درمان اسکار و جای جوش نیز فعالیت دارد. خانم دکتر علمانی انواع خدمات درمانی و همینطور زیبایی را در زمینه پوست و مو ارائه میدهد که از آن جمله به این موارد می توان اشاره کرد: جراحی های پوست، درمان بیماری های پوست، درمان اسکار، لیزر جوانسازی، تزریق بوتاکس برای رفع چین و چروک و درمان تعریق بیش از حد زیر بغل و دست، تزریق ژل برای رفع گودی زیر چشم و خط خنده، حجمدهی لب و گونه و زاویهسازی فک، تزریق چربی برای جوانسازی پوست، فرم دهی و زاویه سازی صورت، لیزر Co2 فرکشنال جهت جوانسازی پوست.
تلفن: 77293617
آدرس: فلکه اول تهرانپارس ابتدای خیابان گلبرگ شرقی (امیری طائمه)پلاک ۳۰مجتمع گلستان طبقه دوم واحد 108
دکتر علی پرند
دکتر پرند متخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی بوده و درمان اسکارهای ناشی از زخم یا سوختگی را به بهترین شکل درمان مینماید. دکتر علی پرند انواع جراحیهای زیبایی در بدن و صورت را انجام میدهد که به عنوان مثال موارد زیر را میتوان نام برد: انواع جراحی ترمیمی، رینوپلاستی، بلفاروپلاستی، اتوپلاستی، ژینوپلاستی، جراحی زیبایی شکم، سینه، جراحیهای مربوط به لیفت صورت.
تلفن: 88095599 و 09192189663
آدرس: شهرک غرب، خیابان سپهر، کوچه گلرخ، پلاک 96
روش درمان اسکار
با این روشها میتوان اسکار را درمان کرد:
1- استتار پوست (آرایش)
شما میتوانید محصولاتی را از داروخانهها تهیه کنید که به طور ویژه برای پوشاندن جای زخم طراحی شدهاند و به صورت ویژه برای اسکارهای صورت مفید هستند. این محصولات که ضد آب هستند و بین 2 تا 3روز روی پوست باقی میمانند، معمولا رنگ مناسبی برای پوست شما دارند و میتوانند جای زخم را بپوشانند.
2- ژل یا ورق سیلیکونی
موارد استفاده از ژلها یا ورقههای سیلیکونی فقط مربوط به پوستهای در حال بهبود است و نباید روی زخمهای باز استفاده کرد. این محصولات قابل شسشت و شو و تسکین دهنده خارش حاصل از زخم هستند و باید به مدت سه ماه روزی 12 ساعت روی زخم قرار گیرند.
3- استروئیدها
استروئیدها نمیتوانند جای زخم را کاملا از بین ببرند، اما ظاهر آن را بهبود میبخشند. برای کاهش تورم ناشی از برخی اسکارهای کلوئیدی و هیپرتروفیک، از تزریق «کورتیکواستروئید» استفاده میشود و ممکن است بسته به نوع اسکار، چندین بار تزریق انجام شود. تعداد دفعات تزریق در 3 نوبت و به فاصله 4 تا 6 هفته انجام میشود.
دکتر سوسن احمدی، پوست مو و زیبایی
آدرس: نیاوران، خیابان مژده، خیابان مقدسی، نبش امید احمدی زمانی، پلاک ۲، واحد ۱۰۲
۴- لیزردرمانی
لیزردرمانی، یا نور درمانی، رگهای خونی موجود در بافت اسکار اضافی را هدف قرار میدهد و باعث کاهش قرمزی اسکار میشود. برای برخی از اسکارهای عمیق، از جراحی لیزری (لیزر لایهبرداری) برای صافتر کردن جای زخم استفاده میشود.
۵- سرما درمانی
در این روش از نیتروژن مایع برای منجمد کردن اسکارهای کلوئیدی استفاده میشود. اگر کرایوتراپی در مراحل اولیه انجام شود، ممکن است اسکارهای کلوئیدی را صاف و رشد آنها را متوقف کند. روشن شدن رنگ پوست در ناحیه تحت درمان از عوارض این روش است.
۶- فیلرها یا پرکنندههای پوستی
برای «پرکردن» اسکارهای عمیق از تزریق فیلر استفاده میشود. این روش درمانی نتایج موقتی دارد و در مواردی به دلیل نیاز به تزریقهای مکرر پرهزینه است.
7- سوزن زدن پوست
این روش، شامل چرخاندن یک دستگاه کوچک پوشیده از صدها سوزن کوچک در سراسر پوست است و میتواند به بهبود ظاهر اسکار کمک کند. نکته قابل توجه در این روش، تکرار درمان است و نتایج حاصل از آن، تفاوت دارد.
8- عمل جراحی
قبل از تصمیم به جراحی، باید مزایا و معایب آن را به دقت در نظر بگیرید. به این نکته توجه کنید که علاوه بر خطرات طبیعی جراحی، احتمال بدتر شدن جای زخم هم وجود دارد. اگر قصد جراحی کاهش جای زخم را دارید، مطمئن شوید که جراح پلاستیک در این نوع جراحی کاملا متبحر و با تجربه است.
9- پانسمانهای فشاری
پانسمانهای فشاری برای درمان اسکارهای بزرگ سوختگی، یا بعد از پیوند پوست و تحت نظارت متخصص با هدف صاف و نرم کردن جای زخم استفاده میشوند. پانسمانهای فشاری، از مواد کشسان ساخته میشوند و باید ۲۴ساعت در روز و به مدت ۶ تا ۱۲ماه روی جای زخم پوشیده شوند. این درمان ممکن است همراه با ورقههای ژل سیلیکونی استفاده شود.
۱۰- کرمهای پوستی
گاهی پزشکان متخصص پوست برای مدیریت جای زخم، کرم ویتامین E تجویز میکنند، اما شواهد پزشکی زیادی برای موثر بودن این روش وجود ندارد. ماساژ مرطوبکننده E45 روی جای زخم از خشک شدن آن جلوگیری و به انعطافپذیری آن کمک میکند. حتما باید روی جای زخم خود ضدآفتاب بزنید چون ممکن است به آفتاب حساس باشد.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼