۱۳۲۲۹۵
۶۳۸۰
۶۳۸۰

خطرات آلودگی هوا، زنان باردار مراقب باشند!

در این روز‌ها که آلودگی هوا به بحرانی جدی برای کشور تبدیل شده، بیشتر هشدار‌های کارشناسان و متخصصان مربوط به تهدید سلامتی خانم‌های باردار و کودکان است.

در این روز‌ها که آلودگی هوا به بحرانی جدی برای کشور تبدیل شده، بیشتر هشدار‌های کارشناسان و متخصصان مربوط به تهدید سلامتی خانم‌های باردار و کودکان است. چون این دو قشر از جامعه بیشترین آسیب را از این هوای آلوده متحمل می‌شوند. اما آلودگی هوا چه تاثیری بر زنان باردار دارد و چه آسیبی به آنها می‌رساند؟

آلودگی هوا، تهدیدی برای سلامتی جنین
مادران بارداری که در شهرهای آلوده زندگی می‌کنند، روزانه هوای آلوده زیادی را تنفس می‌کنند که ذرات این آلودگی به اندازه استعمال سیگار بر سلامت جنین و به ویژه سیستم تنفسی او، تأثیر منفی می‌گذارد.

بنابر‌این متخصصان به خانم‌های باردار به ویژه خانم‌های بارداری که 3 ماهه دوم بارداری‌شان را می‌گذرانند، توصیه می‌کنند تا جایی که امکان دارد در معرض هوای آلوده قرار نگیرند. همچنین اگر امکان زندگی در شهری با هوای پاک‌تر و بهتر برای آنها وجود دارد، حتما به آنجا نقل مکان کنند.

چند روش برای کاهش تاثیر آلودگی هوا بر خانم‌های باردار
۱- در روزهای آلوده در و پنجره‌های خانه را ببندید.

2- از ترددهای غیرضروری در سطح شهر خودداری کنید.

۳- هنگام خروج از منزل استفاده از ماسک‌های فیلتردار را فراموش نکنید.

4- در منزل از دستگاه‌های تصفیه هوا استفاده کنید به‌ ویژه در اتاق خواب استفاده کنید.

۵- مقدار بیشتری میوه و سبزی تازه در طول روز بخورند تا سمومی که به‌طور احتمالی وارد بدن‌شان شده، به سبب آنتی‌اکسیدان موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها دفع بشود یا تاثیر آن کاهش پیدا کند.

6- مصرف شیر را فراموش نکنید و مایعات فراوان بنوشید.

اثر آلودگی بر جنین
مونوکسید‌کربن و ذرات ریز موجود در هوای آلوده اثراتی بسیار منفی بر روی مادر می‌گذارد که این آلودگی‌ها بر روی جنین او هم بسیار تأثیرگذار است. ممکن است به‌ دلیل تنفس هوای آلوده توسط مادران، در سیستم تنفسی جنین اختلال ایجاد شود و در نهایت منجر به اختلالات تنفسی مانند آسم در نوزادان شود.

تنگی نفس و سوء‌تغذیه در کمین مادران باردار
آلودگی هوا ممکن است باعث ابتلای مادر باردار به تنگی نفس و سوء تغذیه شود چون در هوای آلوده آنها به راحتی به سمت غذا نمی‌روند.

هنگامی‌که تمایل مادر باردار به غذا کاهش پیدا کند، ممکن است دچار سوء‌تغذیه شود. در نتیجه این سوء تغذیه وزن مادر باردار و جنین او کاهش یافته و هر دو به سوء تغذیه مبتلا می‌شوند.

سقط جنین و نازایی
در این هوا که سرشار از سُرب و ذرات دیگر است عوارض احتمالی برای خانم‌های باردار چندین برابر خواهد شد. همچنین تحقیقات و مطالعات انجام شده نشان می‌دهد آلودگی هوا سبب نازایی، سقط جنین و برخی از ناهنجاری‌های جنینی می‌شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.