۱۴۱۴۲۴
۲۳۴۹
۲۳۴۹

داروهای ضد تشنج در بارداری، کنترل صرع الزامیه؟

پیش بینی این که چگونه بارداری بر روی صرع اثر دارد، دشوار است.

صرع یک اختلال شایع است و بر روی حدود ۶۰۰ هزار نفر در انگلستان اثر دارد. معمولا در زمان کودکی شروع می شود ولی می تواند در هر سنی آغاز شود. علائم اصلی صرع شامل تشنج های تکراری می باشد.
تشنج زمانی رخ می دهد که الگوهای غیر عادی از فعالیت الکتریکی افزاینده در مغز پدیدار شود. این حالت ممکن است باعث شود تا بدن به صورت کنترل نشده ای حرکت کند و می تواند باعث کاهش هشیاری در دوره ی زمانی کوتاهی شود.

صرع و بارداری
پیش بینی این که چگونه بارداری بر روی صرع اثر دارد، دشوار است. در برخی زنان، صرع آن ها تحت تاثیر قرار نمی گیرد، در حالی که سایرین ممکن است بهبود این وضعیت را تجربه کنند. ولی در زمانی که بارداری باعث ایجاد فشار های روحی و جسمانی می شود، ممکن است تشنج ها شدید و مکرر شود.
بسیاری از زنان که صرع دارند، از داروهای ضد صرع برای کنترل تشنج آن ها استفاده می شود. این داروها ممکن است خطر نقائص جسمانی را در نمو کودک افزایش دهند.
بر اساس نوع دارو و دوز مصرفی آن این عوارض متفاوت است. ممکن است خطراتی برای افزایش احتمال اسپینا بیفیدا و ناهنجاری های قلبی و لب شکری وجود داشته باشد.
برای به حداقل رساندن نمو کودک، گاهی اوقات ممکن است داروهای بی خطری تجویز شود و یا دوز کلی دارو کم شود. برای مثال داروها به صورت آهسته رهش تجویز می شوند. این کار توسط متخصص کنترل و مدیریت می شود.
بهتر است پیش از باردار شدن این داروها تنظیم شوند. تشنج های شدید در دوران بارداری می تواند باعث مرگ مادر و کودک شود.
اگر شما برای کنترل صرع داروهایی استفاده می کنید، توصیه می شود که دوز روزانه ی بالایی از اسید فولیک را به محض تصمیم برای بچه دار شدن مصرف کنید. این تجویز دارویی زیر نظر پزشک انجام می شود.
منبع: نسخه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.