عوارض زگیل تناسلی در جنین، چیست؟
برخی از زگیلهای تناسلی که با انواع خاصی از ویروس پاپیلومای انسانی ایجاد میشوند، میتوانند به تغییرات بدخیمی دستگاه تناسلی منجر شوند.
برخی از زگیلهای تناسلی که با انواع خاصی از ویروس پاپیلومای انسانی ایجاد میشوند، میتوانند به تغییرات بدخیمی دستگاه تناسلی منجر شوند. دکتر شجاع الدین اردکانی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با راهنمایی دکتر نبئی به بررسی اپیدمیدلوژیک تبخال و زگیل ناحیهی تناسلی در بیماران پرداخته است. این پایاننامه در ابتدا عنوان میکند: زگیل و تبخال تناسلی، معضل اغلب کشورهای جهان، به ویژه ممالک در حال توسعه و توسعه نیافته میباشد. همچنین، اهمیت بالینی این ضایعات، علاوه بر عود و درمان طولانی نقش ریسک فاکتور، ایجاد بدخیمی نیز است؛ بدخیمیهای دهانهی رحم، به صورت نئوپلازی با درجات پایین تا بدخیمیهای پیشرفته و نیز ایجاد مشکلات بارداری برای مادر و نیز ابتلای نوزاد از طریق انتقال عفونت در خلال عبور از کانال زایمان و نقایص پیشرفته نوزادی تشخیص و درمان این عفونتها را از اهمیت ویژهای برخوردار میسازند. طبق این مطالعه که بر روی ۱۷۲ بیمار صورت گرفته، شیوع کلی این ضایعات در مردان بیشتر از زنان است. شایعترین ردهی سنی ابتلا به زگیل تناسلی۲۰ تا ۳۰ سال و در مورد تبخال تناسلی، ۳۰ تا ۴۰ سال است. لازم به ذکر است: بین میزان
ابتلا و تاهل رابطهی نزدیکی وجود دارد و همچنین، تبخال تناسلی در فصلهای پاییز و تابستان شایعتر است، اما همبستگی بین فصل و ابتلا به زگیل تناسلی وجود ندارد. عفونت تبخال تناسلی مادران باردار در مسیر زایمان، به نوزاد منتقل شده و منجر به مرگ و میر بالای نوزادان و ضایعات مغزی پیشرفته میگردد. بنابراین، تبخال تناسلی به عنوان ریسک فاکتور AIOS محسوب میشود و تشخیص قطعی تب خال تناسلی با کشت ویروس جدا شده از ضایعات امکانپذیر است.
منبع:
ایسنا
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼