۱۵۵۵۴۸
۲۱۷۰
۲۱۷۰

سقط ناگهانی جنین، دلایل مختلفی دارد

ممکن است سقط جنین برای حفظ جان مادر انجام شود که این عمل با تشخیص متخصص قابل انجام است.

سقط جنین
بسیاری از خانم های باردار تجربه ی سقط جنین را داشته اند ، سقط که به دفع حاملگی قبل از ۲۰ هفتگی یا دفع جنین زیر۵۰۰ گرم گفته می شود ممکن است به صورت خود به خودی و بدون هیچ دلیلی صورت بگیرد، البته عوامل مختلف بسیاری در این اتفاق سهیم هستند اما شما باید با تحت نظر بودن یک متخصص زنان و زایمان از احتمال رخ دادن این اتفاق جلوگیری به عمل آورید . ممکن است سقط جنین برای حفظ جان مادر انجام شود که این عمل با تشخیص متخصص قابل انجام است.
البته نباید زیاد نگران سقط ها باشید زیرا این یک مشکل شایع در دوران بارداری محسوب می شود، جدا از موارد خود خواسته معمولا ۱۲ درصد کل بارداری ها در نهایت به سقط می انجامد.

سقط ناگهانی جنین
سقط ناگهانی در دوران بارداری یکی از شایعترین عوارض بارداری است،سقط خود به خود در بیشتر بارداری ها رخ می دهد و در سه ماهه اول بارداری بسیار شایع است، سقط جنین یعنی به مقصد نرسیدن حاملگی و در واقع یکی از مهمترین فوریت های زنان و زایمان محسوب می شود .
در صورتیکه فرد دچار دو بار سقط ناگهانی متوالی شود باید مورد بررسی های بالینی قرار بگیرد، و فورا به جراح زنان و زایمان مراجعه نماید .

چرا جنین سقط می شود؟
حالت های غیر طبیعی کروموزومی والدین
حالات غیر طبیعی آناتومیکی( ترشحی)
مشکلات هورمونی
عفونت های رحمی
فاکتورهای ایمنی
و علل متفرقه دیگر
اما در بیشتر موارد علت سقط های مکرر غیر قابل توجیح باقی می مانند.

دلایل متفرقه سقط جنین
از علل دیگر این عارضه وجود اختلالات ساختمانی در رحم و دهانه آن می باشد ، برای مثال بیماری هایی مانند فیبروم ها براساس محل قرارگیری شان منجر به سقط می شوند و حتی ممکن است چسبندگی های داخل رحمی هم عاملی برای سقط ناگهانی جنین محسوب شود.
نارسایی دهانه ی رحم هم می تواند عاملی برای سقط جنین باشد، این مشکل که به دلیل دستکاری های رحمی در حاملگی های قبلی رخ می دهد و حتی ممکن است به صورت مادرزادی در رحم وجود داشته باشد ، سقط در سه ماهه دوم یا زایمان زودرس را در پی دارد ،این عامل برای سقط درمان پذیر است و که تنها راه درمان آن دوختن دهانه رحم و استراحت در کل دوره بارداری خواهد بود.
سعی کنید در ابتدایی ترین دوره ی بارداری تحت مراقبت پزشک زنان و زایمان قرار بگیرید ، بدین صورت با کنترل شرایط عمومی بدن می توانید مشکلات را بررسی نمایید و از وقوع بیماری های مختلف در این دوران جلوگیری به عمل بیاورید، بسیاری از مشکلات سقط جنین با مراقبت و درمان قابل جلوگیری هستند.
البته بیماری هایی مثل کم کاری تیروئید وقوع سقط را تشدید می کند، بخصوص در مناطقی که کمبود ید در غذا وجود دارد این احتمال بالا می رود. دیابت نیز یکی از علل سقط است و به خصوص در موارد شدید می تواند منجر به افتادن جنین شود.ابتلای مادر به بیماری سلیاک نیز موجب نازایی و سقط می شود.
ممکن است تصور کنید که کمبود برخی مواد غذایی وداشتن حالت تهوع و استفراغ های شدید در دوران بارداری موجب سقط می شود اما این امر حقیقت نداشته و عارضه ای برای جنین ایجاد نمی کند.
توجه داشته باشید که مصرف سیگار و مشروبات الکلی و همین طور مصرف بیش از ۵ فنجان قهوه در روز ممکن است احتمال سقط را بالابرده و جان جنین را به مخاطره اندازد.
دقت به توصیه های متخصص زنان و زایمان و هم چنین انجام آزمایشات غربالگری پیش و در حین بارداری به حفظ جان مادر و جنین کمک بزرگی می نماید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.