حساسیت به شوهر در بارداری، مشکلاتی که پیش می آید
در دوران بارداری ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی و خلق و خو، حس شما نسبت به همسرتان کمی تغییر کند.
در دوران بارداری ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی و خلقوخو، حس شما نسبت به همسرتان کمی تغییر کند و تغییر احساسات شما باعث تغییر در رابطۀ عاطفی با همسرتان شود. از آنجا که ریشۀ این تغییرات را میدانید و حفظ رابطۀ عاطفیتان برای شما ارزشمند است، میتوانید دربارۀ این تغییرات با همسرتان صحبت کنید. گفتوگو در این زمینه میتواند حمایتهای بیشتر او را برای شما به همراه بیاورد و همچنین باعث شود در این دوران احساس تنهایی نکنید. در این مطلب با نکاتی که زوجها ممکن است در مورد ارتباط عاطفی خود در دوران بارداری با آن درگیر باشند آشنا خواهید شد.
احساس ناخوشایند نسبت به همسر
در اوایل بارداری ممکن است دراثر هورمونهای بارداری احساس خوشایندی نسبت به همسرتان نداشته باشید. ممکن است موضوعاتی مثل مثل بوی بدن یا عطر او باعث حالت تهوع در شما شود یا نسبت به برخی از رفتارهای او حساس شوید. آگاهی از علت این تغییرات و مطرح کردن آن با همسرتان میتواند به او کمک کند تا با تغییر رفتارها و احساس شما در دوران بارداری کنار بیاید.
اگر دچار احساس ناخوشایند از همسرتان شدهاید، بهتر است در جنبههای دیگر زندگی زناشویی با همسرتان وقت بیشتری بگذرانید. اگر نمیتوانید به او نزدیک شوید، بهتر است ارتباط عاطفی خود را به صورت کلامی حفظ کنید. با افزایش سن حاملگی به مرور این حس شما رفع میشود و دوباره میتوانید ارتباط نزدیکتری با همسرتان برقرار کنید.
بحث و مشاجره با یکدیگر
در دوران بارداری شما و شوهرتان نسبت به سلامت کودکتان و آیندۀ او نگرانیهایی دارید و این نگرانیها ممکن است به بحث و مشاجره بین شما و او منجر شود. اختلاف نظر همیشه وجود داشته است اما ممکن است اکنون که شما کمی حساستر شدهاید و همسرتان نیز نگرانی و دغدغههای بیشتری دارد، بیشتر به نظر بیاید. اگر بحثها و مشاجرههای شما به دلیل نگرانیهایتان از آینده است، راجع به نگرانیهایتان با یکدیگر صحبت کنید و اگر میدانید که او از چه موضوعی نگران است، در رابطه با آن از او سؤال کنید.
صحبت در مورد مسئلههای مربوط به زندگی خانوادگیتان و نکاتی که به کودکتان مربوط میشود، ذهن شما را نسبت به این موضوعات باز میکند. برای شنیدن این حرفها راغب باشید و با اشتیاق به یکدیگر گوش دهید. اگر بتوانید راحت و بدون عصبانیت با یکدیگر صحبت کنید، میتوانید برای مشکلات خود راهحلهای مناسبی پیدا کنید و به بحثها و مشاجرهها پایان دهید. فراموش نکنید هر دو نفر شما نگران سلامت و آیندۀ کودکتان هستید و احتمالاً اختلاف نظر شما ناشی از این است که هر کدام از یک جنبه به موضوع نگاه میکنید. اگر اختلاف نظرهای جدی دارید شاید کمک گرفتن از یک مشاور بتواند به رسیدن به یک نقطۀ مشترک به شما کمک زیادی کند.
تداوم رابطۀ جنسی
تداوم رابطۀ جنسی در بارداری میتواند ارتباط عاطفی شما و همسرتان را همچنان حفظ کند. داشتن ارتباط جنسی در بیشتر بارداریها معمولاً بیخطر است. اگر نگران این موضوع هستید، با پزشکتان صحبت کنید و اگر همسرتان نیز نگران است، از او بخواهید که در یکی از ملاقاتها با پزشک همراهتان باشد. سؤالات خود را صریح و بدون خجالت با پزشکتان در میان بگذارید و راهنماییهای او را دقیق گوش دهید.
اگر پزشک، شما را از داشتن رابطۀ جنسی منع کرد، میتوانید همچنان همسرتان را در آغوش بگیرید و او را ببوسید تا ارتباط عاطفی شما به قوت خویش باقی بماند. ممکن است به دلیل وضعیت جسمی شما، داشتن رابطۀ جنسی مثل قبل کمی سختتر باشد، این موضوع را با همسرتان در میان بگذارید. تغییر در شکل روابط جنسی در دوران بارداری میتواند به زنان کمک کند تا هنگام رابطه جنسی درد یا سختی نداشته باشند.
بیاعتنایی همسر
تغییراتی که در دوران بارداری رخ میدهد، مادر و پدر را تحت تأثیر قرار میدهد. فارغ از تغییرات جسمی، نگرانی و استرسهای زیادی برای شما وجود دارد. گفتوگو درخصوص این مسائل، نه تنها باعث میشود که همسرتان نیز در جریان دغدغههای شما قرار گیرد، بلکه از همفکری شما، راهکارهای بهتری برای حل موضوعات به وجود میآید. در برخی مواقع ممکن است کنارهگیری همسر شما به دلیل در جریان نبودن او از موضوعات یا مشغلههای فکری و کاری او باشد. شریک شدن هر دو نفر شما در تمام موضوعات زندگی کمک میکند تا برای نقش مادر و پدر آمادگی بیشتری کسب کنید.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼