۴۲۱۶۷
۷۵۸۵
۷۵۸۵

تغییر سایز در بارداری، بزرگ شدن پا

در طول دوره حاملگی به طور میانگین، قوس پای زنان کاهش یافته اما در عوض طول پای آنان بین دو تا ۱۰ میلی‌متر افزایش پیدا می کند.

در یک مطالعه جدید معلوم شد بارداری ممکن است سایز پای زنان را برای همیشه تغییر دهد.

تغییر سایز در بارداری، بزرگ شدن پا

متخصصان در این مطالعه سایز پای 49 زن را در طول حاملگی و 5 ماه پس از زایمان آنان اندازه گیری کردند. آزمایشات نشان داد در طول این دوره به طور میانگین، قوس پای این زنان کاهش یافته اما در عوض طول پای آنان بین دو تا 10 میلی‌متر افزایش پیدا کرده بود.

با اینکه تاکنون مطالعات بسیاری در مورد تغییر سایز پای زنان پس از زایمان انجام گرفته اما هیچ یک از این مطالعات به دائمی بودن این تغییر اشاره نکرده است.

نیل سگال، متخصص و استادیار ارتوپدی و توانبخشی در دانشگاه یووا می‌گوید:‌ من همیشه از زنان زیادی می‌شنیدم که قصد خرید کفش جدید دارند و اغلب آنان تازه نوزادی به دنیا آورده بودند. این موضوع موجب شد تا مطالعات بیشتری در این باره انجام دهم.

به گفته متخصصان، تغییر سایز پای زنان ممکن است به دلیل وزن اضافه‌ای باشد که در طول حاملگی متحمل می‌شوند. این وزن فشار بیشتری روی پای زنان وارد می‌کند و ممکن است قوس پاهای آنها را نیز کمی صاف کند.

بعلاوه، در طول حاملگی هورمون‌هایی در بدن زنان تولید می‌شود که سبب سستی رباط‌ها می‌شود و این موضوع احتمالا ساختار پا را بیشتر نرم و قابل انعطاف می‌کند.

بیشتر زنانی که در این مطالعه شرکت داده شدند و در طول و قوس پای آنان تغییر ایجاد شده بود زنانی بودند که برای بار اول مادر شده بودند. زنانی که دو یا سه بچه به دنیا آورده بودند تغییر چندانی را تجربه نکرده بودند.

به گفته کارشناسان، زنانی که برای بار اول حامله می‌شوند تغییر بزرگ تری روی سایز پای آنها ایجاد می‌شود اما برای تایید این موضوع انجام مطالعات بیشتر در این زمینه مورد نیاز است.

تغییر در سایز پاها در طول حاملگی می‌تواند توضیحی برای افزایش خطر ابتلا به ورم مفاصل در پاها، زانوها، استخوان لگن و ستون فقرات در زنان باشد. به گفته سگال، صافی کف پا می‌تواند به رباط‌های کف پا فشار وارد کند و در نتیجه سبب تغییر در گام برداشتن شود که این مساله موجب افزایش فشار بر روی زانوها می‌شود.

سگال در پی انجام مطالعات بیشتر روی تغییر سایز پای زنان در طول حاملگی است. در صورتی که این موضوع صحت داشته باشد و این تغییر سبب بروز مشکلات جسمانی از قبیل ورم مفاصل در زنان شود، وی به دنبال راهکاری برای جلوگیری از صافی کف پای زنان حامله خواهد بود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.