۵۲۹۶۵
۱۸۲۷۹
۱۸۲۷۹

ماسک بارداری، راه‌های درمانش چیست؟

سرخورد از کرم‌های ضدلک یا روشن‌کننده استفاده نکنید. لیزر، پیلینگ و لایه‌بردارها، معمولا اثر عکس داشته و باعث پررنگ‌تر شدن لک‌ها می‌شوند. تنها دارویی که شاید تا حدی موثر باشد اما معجزه نمی‌کند هیدروکینون است

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: در دوران بارداری دچار ماسک حاملگی شدم و هنوز خوب نشده است. از لک بر می‌توانم استفاده کنم؟

دکتر مجتبی امیری متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی بیمارستان بقیه ا...:
کوآسما یا ماسک حاملگی نوعی افزایش غیرهموژن رنگدانه‌های پوست است که در برخی زنان باردار بروز می‌کند و باعث ایجادلک‌های تیره روی پیشانی، زیرپلک‌های پاین، گونه‌ها و لب بالایی می‌شود. این ضایعات پوستی معمولا در سه ماهه دوم بارداری و گاهی بعد از زایمان بروز می‌کند و به ندرت در خانم‌های غیرباردار هم دیده شده است. کلوآسما گاهی به دنبال زایمان کاملا برطرف می‌شود و گاهی ماه‌ها و حتی سال‌ها باقی می‌ماند.
ماسک بارداری به سختی درمان می شود به همین دلیل پیشگیری بهتر است .سعی کنید در طول بارداری از ضدآفتاب‌ها به طور مرتب استفاده کنید. البته این کار کفایت نمی‌کند و بهتر است بین ساعت‌های 16-12 عصر در فصل های گرم سال از خانه بیرون نروید و از کلاه، عینک و پوشش مناسب استفاده کنید و در سایه راه بروید.در مورد درمان لک حاملگی باید گفت داروهای موضعی موجود در بازار نه‌تنها به بهبود آن کمکی نمی‌کند بلکه گاهی باعث تشدید لک‌ها می‌شوند. به همین دلیل توصیه می‎کنم سرخورد از کرم‌های ضدلک یا روشن‌کننده استفاده نکنید. لیزر، پیلینگ و لایه‌بردارها، معمولا اثر عکس داشته و باعث پررنگ‌تر شدن لک‌ها می‌شوند. تنها دارویی که شاید تا حدی موثر باشد اما معجزه نمی‌کند هیدروکینون است که به همراه ویتامین اسیدA (ترتینوئین) و هیدرواکسیدان‌ها (AHA) تا حدی باعث بهترشدن می‌شود اما باید مصرف آن را ماه‌ها ادامه داد. اگر کمی صبور باشید به تدریج ماسک بارداری طی یکی دو سال خودبه‌خود برطرف شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.