۶۴۴۱۱
۴۳۱۹
۴۳۱۹

بهترین زمان برای مسافرت در دوران بارداری (۲)

اسهال مسافران برای افراد غیر باردار ممکن است بی خطر باشد اما برای بارداران نگران کننده است . اگر مبتلا شدید باید از مایعات فراوان استفاده کنید و طبق نظر پزشک از داروی لازم مصرف کنید.

مسافرت ایمن طی بارداری بستگی به این دارد که آیا شما مشکلی خاص دارید که به مراقبت ویژه نیاز داشته باشید ،در چه دوره ای از بارداری قرار دارید و همچنینی به آرامش و آسایش شما بستگی درد. در مطلب قبل درباره بهترین زمان مسافرت در دوران بارداری و مسافرت با کشتی و ماشین و هواپیما صحبت کردیم. در ادامه موارد دیگر را مرور می کنیم:

- اگر دارای حالت تهوع هستید باید از قبل داروی ضد تهوع طبق نظر پزشک خود مصرف کنید.

بهترین زمان برای مسافرت در دوران بارداری (2)

- بر روی صندلی کنار راهرو بنشینید که بتوانید به آسانی بلند شوید و طی پرواز طولانی بتوانید پاهایتان را کشش دهید.

- از خوردن غذاهای نفخ آور و نوشابه گازدار قبل از پرواز پرهیز کنید زیرا در فشار کم حین پرواز ،گازها متعع شده و ایجاد ناراحتی می کند.

- در تمام مدت کمربند صندلی را ببندید زیرا دست انداز هوایی بدون اخطار قبلی اتفاق می افتد.البته کمربند را زیر شکم حامله بر روی قسمت استخوانی لگن ببندید.

مسافرت به خارج از کشور
در مورد کشوری که قصد سفر به آن دارید با پزشک خود مشورت کنید تا در مورد نکات ایمنی لازم و واکسن مورد نیاز یا گاهی مصرف داروی خاص قبل از سفر به آن منطقه توصیه لازم صورت گیرد.

مالاریا
مالاریا خطری جدی برای بارداری است که توسط پشه خاصی در مناطق خاصی منتقل می شود. ر زمان بارداری نباید به این مناطق سفر کنید شامل آفریقا،آمریکای جنوبی و مرکزی،و آسیا.اگر امکان پذیر نیست باید طبق نظر پزشک از داروهای ضد مالاریا استفاده کنید مانند کلروکین یا مفلوکین . اما از بعضی از داروها نباید استفاده کنند.

هشدارهای تغذیه ای
اسهال مسافران برای افراد غیر باردار ممکن است بی خطر باشد اما برای بارداران نگران کننده است. اگر مبتلا شدید باید از مایعات فراوان استفاده کنید و طبق نظر پزشک از داروی لازم مصرف کنید. برای جلوگیری از خوردن غذا و آب نامطمئن استفاده نکنید.

- بهترین آب آشامیدنی آب شرب است که به مدت یک دقیقه جوشیده باشد . آب بسته بندی از آب شرب نجوشیده بهتر است .
- از یخی که از آب نجوشیده تهیه شده مصرف نکنید و از لیوان و ظروفی که با آب نجوشیده شسته شده استفاده نکنید.
- فقط از سبزیجات و میوه های پخته شده و یا پوست کنده شده مصرف کنید.
- از گوشت و ماهی خام یا نیمه پز مصرف نکنید.

اگر سفر طولانی در پیش دارید نکات زیر را رعایت کنید:
- مایعات زیاد بنوشید
- لباسهای کمی گشاد بپوشید
- در فواصل منظم راه بروید یا حرکات کششی انجام دهید
- جورابهای مخصوص بپوشید که در زیر زانو پا را تحت فشار قرار دهد تا از تشکیل لخته جلوگیری کند . بعضی افراد مانند دیابتی ها یا مشکلات گردش خون نباید از این جوراب استفاده کنند.

مراقبت پزشکی
حتی در صورت سلامت کامل مدارک پزشکی خود را همراه داشته باشید. و به تمامی نکات مذکور توجه کنید.قبل از سفر یک چکاپ پزشکی پره ناتال انجام دهید.کفش مناسب بپوشید.از مواد غذایی بطور منظم مصرف کنید تا انرژی خود را حفظ کنید برای جلوگیری از یبوست از مواد فیبری استفاده کنید . مایعات زیاد بنوشید بطری آب همراه خود داشته باشید.

ترومبوز ورید عمقی
وضعیتی که لخته خون در ورید پا یا نواحی دیگر بدن تشکیل می شود. و می تواند منجر یه آمبولی ریه شود که در آن لخته خون به ریه ها سفر می کند. تحقیقات نشان داده که هر روش مسافرت که ۴ ساعت یا بیشتر طول بکشد خطر ترومبوز وریدی را دو برابر می کند. یعنی مدت بی تحرکی در حالت نشسته می تواند این خطر را افزایش دهد که بارداری فاکتور خطر اضافه است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.