۸۰۶۹۰
۵۸۵۱
۵۸۵۱

فعالیت بدنی در بارداری، زیاد یا کم؟

پژوهش های جدید نشان می دهد ، زنانی که در دوران بارداری خود بیش از حد می نشینند و کمتر فعالیت بدنی دارند ، احتمال خطر آسیب رساندن به نوزادشان را افزایش می دهند.

پژوهشگران انگلیسی با پیدا کردن ارتباطی بین افسردگی های دوران بارداری و نشستن های طولانی مدت اعلام کردند زنانی که در دوران بارداری خود بیش از حد می نشینند و فعالیت بدنی کمتری دارند، در معرض خطر افزایش وزن و ابتلا به دیابت بارداری قرار دارند.
پژوهش های جدید نشان می دهد ، زنانی که در دوران بارداری خود بیش از حد می نشینند و کمتر فعالیت بدنی دارند ، احتمال خطر آسیب رساندن به نوزادشان را افزایش می دهند.

فعالیت بدنی در بارداری، زیاد یا کم؟

پژوهشگران معتقدند که کاهش مدت زمان نشستن در دوره بارداری می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت بارداری و کاهش عوامل خطر متابولیک نوزادان کمک کند.

محققان دانشگاه وارویک (University of Warwick) انگلستان در تحقیقات جدید خود ، ارتباط بین افسردگی های دوران بارداری و نشستن های طولانی مدت در این دوره را شناسایی کرده اند . مطالعات و بررسی های این تیم نشان می دهد ، کسانی که در دوران بارداری دچار افسردگی می شوند به احتمال زیاد در دوره سه ماهه دوم بارداری خود برای مدت های طولانی می نشینند و از فعالیت بدنی کمی برخوردار هستند . دانشمندان همچنین اعلام کردند که این گونه افراد در معرض خطر افزایش وزن و ابتلا به دیابت بارداری قرار دارند .

نیثیا سوکومار (Nithya Sukumar) که سرپرستی این تیم تحقیقاتی را برعهده داشته ، یافته های تحقیقاتی تیم خود را در کنفرانس سالانه انجمن غدد درون ریز (Society for Endocrinology annual conference) در شهر ادینبورگ (Edinburgh) اسکاتلند ارائه داده است .

این تیم تحقیقاتی در بررسی های خود ، هزار و دویست زن باردار را در دوران حاملگی اشان مورد مطالعه قرار دادند . به گفته سوکومار ، زنان باردار می توانند با فعالیت های بدنی و کم نشستن از بهبود زودهنگام سلامت جسمانی و روانی خود و کاهش خطرات مرتبط با کم تحرکی بهرمند شوند .

نتایج این بررسی ها نشان می دهد که دیابت حاملگی می تواند خطر ابتلا به عوارض تولد را در مادر و نوزاد افزایش دهد بنابراین زنان باردار می توانند با کم کردن مدت زمان نشستن خود در دوران بارداری ، این خطرات را به حداقل برسانند. علاوه برآن ، این پژوهش ها تاکید می کنند که نظارت و توجه به سلامت جسمانی و روانی در اوایل دوره بارداری می تواند به کاهش خطرات بهداشتی مرتبط با میل به کم تحرکی و اینگونه رفتارها کمک کند.

پونوسامی ساراوانان (Ponnusamy Saravanan) از دیگر محققان این گروه تحقیقاتی به این نکته اشاره کرد ، پژوهشگران تیم تحقیقاتی اشان معتقد هستند که کاهش مدت زمان نشستن در دوره بارداری می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت بارداری و کاهش عوامل خطر متابولیک نوزادان کمک کند .

لازم به توضیح است که این پژوهش ها و نتایج حاصل از آن در کنفرانس سالانه انجمن غدد درون ریز(Society for Endocrinology annual conference) در شهر ادینبورگ ارائه شده و در وب سایت این کنفرانس در دسترس است.

منبع: سینا

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.