۹۰۳۸۱
۱۷۸۱
۱۷۸۱

نکات اقتصادی خانواده، قبل از تولد نوزاد

اگر به‌تازگی صاحب فرزند شده‌اید،احتمال اینکه به دلیل گریه نوزاد شب‌بیداری بکشید زیاد است. برای بسیاری از تازه‌والدین، تولد فرزند،ازنظر عاطفی هیجان‌انگیز و ازنظر مالی کمی دلهره‌آور است.

بنابر اعلام وزارت کشاورزی آمریکا، برای یک خانوار طبقه متوسط در سال ۲۰۱۳، هزینه بزرگ کردن یک نوزاد تا سن ۱۸ سالگی، بیش از ۲۴۵ هزار دلار (بیش از ۸۵۰ میلیون تومان)، هزینه به‌دنبال داشته است. البته در این برآورد، هزینه هنگفت فرستادن فرزندان به دانشگاه اعمال نشده است.
به‌گزارش شبکه تلویزیونی سی‌ان‌بی‌سی، بسته به محل زندگی و سطح درآمد خانوارها، هزینه‌های پدر و مادری نیز تغییر می‌کند. خانواده‌های پردرآمدی که در مناطق مرفه زندگی‌ می‌کنند، برای بزرگ کردن فرزندشان باید حدود ۴۴۵ هزار دلار ( یک میلیارد و ۵۴۴ میلیون و ۱۵۰ هزار دلار) هزینه کنند!
وظیفه پدر و مادری حکم می‌کند حتی مشکلات مالی فرزندانتان -که در گذشته مورد توجه والدین نبود- را نیز حل و فصل کنید. «داگلاس بونپارث»، مشاور مالی رسمی با بیان این مطلب می‌افزاید: وقتی بچه‌دار می‌شوید، از نظر مالی، وارد مرحله دشواری می‌شوید.
اگر شما هم در انتظار تولد فرزندتان هستید یا به‌تازگی صاحب فرزند شده‌اید و ازنظر فراهم کردن نیازهای مالی خانواده دچار استرس شده‌اید، به شما توصیه می‌کنیم ادامه مطلب را بخوانید و از راهنمایی‌های زیر بهره جویید.
شناخت و تعیین اهداف مالی
بسیاری از افراد، به‌محض تولد اولین فرزندشان، متوجه می‌شوند که تمام اهدافشان تغییر کرده، بنابراین بهتر است پیش از هرچیزی دریابید که در کوتاه مدت چه‌کار خواهید کرد. بنابراین، با شریک زندگی‌تان درباره اهداف خود صحبت کنید و میزان پیشرفت را در آن برآورد کنید. سعی کنید مطمئن شوید که با همسرتان بر سر این موضوعات اشتراک نظر دارید. بسیاری از تازه‌والدین، معمولا میان اهداف رقابتی نظیر صرفه‌جویی برای هزینه تحصیل، بازنشستگی و کاهش هزینه‌های خرید خانه، احساس درماندگی می‌کنند. به‌دست آوردن خیلی از چیزها، مستلزم این است که موقتا برخی اولویت‌های خود را کنار بگذارید.
نکات اقتصادی خانواده، قبل از تولد نوزاد
بنابر اعلام موسسه سیاست‌گذاری‌های اقتصادی آمریکا، برای بسیاری از خانواده‌های آمریکایی، هزینه‌های نگهداری از فرزند، غالبا از هزینه اجاره خانه بیشتر است بنابراین از آنجا که یکی از زوجین برای بزرگ کردن فرزند باید در خانه بماند، آنها ناچارند از درآمد یکی از طرفین -درصورت شاغل بودن- صرف‌نظر کنند که در این‌صورت کل اعضای خانواده باید در هزینه‌ها صرفه‌جویی کنند تا این هزینه‌ها به نوعی جبران شود.
بودجه‌بندی و محاسبه هزینه‌ها
یک بودجه واقع‌بینانه تعریف کنید که در آن شیوه جدید زندگی‌تان به‌خوبی درنظر گرفته شده باشد. همچنین تمام هزینه‌های خود را زیرنظر داشته باشید و به دقت محاسبه کنید. اگر به دلیل افزایش تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های روزمره شما افزایش یافته، یک بودجه‌بندی جدید تعریف کنید که این افزایش هزینه‌ها نیز در آن لحاظ شده باشد. اگر با اولین و دومین تلاش احساس کردید بودجه‌بندی جوابگوی هزینه‌های شما نیست، باز هم تسلیم نشوید و آن‌قدر امتحان کنید تا بودجه‌‌ای متناسب با شرایط خانواده خود پیدا کنید.همچنین، محاسبه هزینه‌ها باعث می‌شود تا بدانید پول‌هایتان در کجا هزینه می‌شود.
ایجاد صندوق پس‌انداز اضطراری
پدر و مادرهایی که در انتظار تولد فرزندشان هستند، باید یک صندوق پس‌انداز اضطراری، دست‌کم برای پوشش هزینه‌های سه تا شش‌ماه خود ایجاد کنند. اگر به‌عنوان مثال هزینه‌های پیش‌بینی‌نشده پزشکی -که تحت پوشش بیمه نیستند- پیش آید؛ یا اگر تازه‌مادر ناچار باشد به‌علت عوارض ناشی از زایمان، بیش از مدت مقرر در خانه بماند، آن‌وقت است که می‌بینید این صندوق پس‌انداز چقدر به کارتان می‌آید.
تهیه بیمه عمر، تنظیم وصیت‌نامه و تعیین تکلیف ماترک
پدر یا مادر شدن، شما را وادار می‌کند تا برای اولین بار در عمر خود، به فکر خرید بیمه عمر بیفتید. بهترین پوشش بیمه عمر این است که سقف تعهدات بیمه‌گر، ۱۰ برابر حقوق سالانه شما باشد. بسیاری از والدین، به اشتباه بیش از سقف تعیین شده اقدام به خرید پوشش بیمه‌ای می‌کنند. والدین خانه‌نشین نیز به بیمه عمر نیاز دارند. تازه‌والدین، همچنین باید نسبت به تعیین تکلیف ماترک و سایر هزینه‌های خود، تا پیش از مرگ اقدام کنند که این شامل تنظیم وصیت‌نامه، تعیین حدود اختیارات وکیل، مسایل مربوط به درمان و... همسر بازمانده نیز می‌شود. داشتن وصیت‌نامه این امکان را می‌دهد که برای خود یک جانشین یا قیم تعیین کنید تا در صورت مرگ شما، همسرتان، یا هردو، وی بتواند از فرزند خردسال یا نوجوان شما نگهداری کند. همچنین، می‌توانید فردی امین را مسئول نظارت بر دارایی‌های متعلق به فرزند بازمانده‌تان کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.