۱۰۸۵۱۱
۴۶۲۸
۴۶۲۸

تولد زودرس جنین، علت اصلی و اولیه

در صورتی که دچار زایمان زودرس شدید چه مشکلات و پیامدهایی سلامت جنینتان را تهدید می کند

در صورتی که دچار زایمان زودرس شدید چه مشکلات و پیامدهایی سلامت جنینتان را تهدید می کند و با چه راههایی می توان از بروز تولد نوزاد نارس پیشگیری کرد نظر متخصصین در این زمینه چیست
حال، نتایج یک تحقیق جدید پیشنهاد می‌کند این مساله شاید به این خاطر باشد که تولد زودرس، ارتباط‌های مغزی را که در رابطه با توجه، ارتباط با دیگران و احساسات است، ضعیف می‌کند.
تولد نارس، علت اصلی و اولیه ناتوانایی‌های نورولوژیکی میان کودکان آمریکا است و این دسته از نوزادان، در معرض خطر بیشتر ابتلا به ناهنجاری‌های شناختی، اوتیسم و اختلال بیش‌فعالی و کم‌توجهی قرار دارند. هدف محققان در این مطالعه، درک بهتر از تاثیر تولد نارس بر مغز، و اینکه چگونه زایمان زودرس می‌تواند به مشکلات نورولوژیکی و سایکولوژی در کودکان بیانجامد.
محققان آمریکایی در این مطالعه با استفاده از fMRI و تصویربرداری دیفیوژن تنسور، از مغز 76 نوزادی که حداقل 10 هفته زودتر متولد شده بودند، همچنین مغز 58 کودکی که به موقع به دنیا آمده بودند، اسکن کردند.
نتایج نهایی حاکی از آن بودند که، در مقایسه با نوزادان سر موقع متولد شده، شبکه‌های مغزی مرتبط با ارتباط با دیگران، تمرکز و توجه و احساسات در نوزادان نارس ضعیف‌تر بوده است. خصوصا آنکه، این تیم تحقیقاتی دریافت در راه‌های ماده سفید مغز نوزادان نارس ناهنجاری‌هایی وجود دارد. علاوه براین، پژوهشگران تفاوت‌هایی را در شبکه‌‌های مغزی در حال استراحت نوزادان نارس پیدا کردند که قبلا با اختلالات یادگیری و تکاملی مرتبط دانسته شده بودند. نکته جالب در این مرحله، وجود تفاوت‌های قابل توجه میان شبکه‌های حالت پیش‌فرض و فرونتوپاریتال نوزادان نارس گزارش شد که در مقایسه با نوزادان به موقع متولد شده به دست آمدند. هر دوی این شبکه‌ها با احساسات مرتبط هستند و پیوند آنها با اوتیسم و ADHD مشخص است.
براساس یافته‌های به دست آمده، محققان این مطالعه پیش‌فرضی را مطرح کرده و معتقدند تفاوت‌‌های شناخته شده در شبکه‌های نوزادان نارس احتمالا در مشکلات نورولوژیکی و تکاملی آنها که اغلب در مراحل بعدی زندگی بروز می‌کنند، دخیل هستند.
به منظور تائید این موضوع، محققان در تلاش هستند تا ارزیابی‌های مربوط به پیگیری نوزادان را در ۲ و ۵ سالگی انجام دهند. همچنین قصد دارند اسکن‌های بیشتری از مغز آنها، وقتی به ۹ تا ۱۰ سالگی می‌رسند، انجام دهند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.