۱۳۰۲۷۴
۲۵۵۸
۲۵۵۸

ورزش پس از زایمان،‌ مخصوص اندام‌های تحتانی

پاشنه و پنجه ها را دور و نزدیک کنید.

این غم مادر شدن می گذرد و زمان طبیعی آن یک هفته است. میتواند دو روزه یا سه روزه هم تمام شود. مواردی هم هست که مادر اصلا هیچ چیز احساس نمی کند که این حالت بسیار ایده ال است و یک دوران بارداری تاپ داشته است.اصل این مسئله مربوط به خستگی و بی حساب و کتاب بودن ساعت ها است. نوزاد شما در ۷۰ تا ۸۰ درصد موارد اصلا ساعت ندارد. و باید محورنوزادی حاکم باشد و نوزاد شما هر وقت دلش خواست بیدار شود و هر وقت دلش خواست بخوابد. پس هر وقت بیدار بود بیدار شو و هر وقت خوابید بخواب و خودت رو با بچه ات هماهنگ کن که کمتر آسیب ببینی. به خودتون برسید. با خودتون مهربان باشید. کمک دیگران رو بپذیرید و بخواهید که کمکتان کنند . نگران نباشید بعدا جبران می کنید. ومتوجه باشید که مسائل رو بزرگنمایی نکنید و به فکر یک رابطه عاطفی خوب با فرزندتان باشید.خوب خوردن، خوب خوابیدن ، حامی داشتن و هماهنگ بودن با بچه، چهار فاکتوری است که باعث میشود غم مادری رو راحت طی کنی و تبدیل به افسردگی بعد زایمان نشود. چون این افسردگی بعد زایمان دیگه موردش فرق می کنه . هر روز گریه ، بی حوصلگی و.... که مجبورند برای مادر درمان رو شروع کنند. و حتی داریم در معدود کسانی که اصلا بیماری روانی بعد زایمان دارند. مجبورند بچه را ازشون بگیرند.بسیار نادر است.

از بعد زیبایی که این لگن و شکم باید سر جایش برگردد و جمع شود. بنابراین بحث ورزش را در ۶ هفته اول بعد زایمان نداریم. آنچه داریم توانبخشی بعد زایمان است. چه ۶هفته بعد چه سه ماه بعد از زایمان هم هر ورزشی را نمی شود انجام داد، بلکه اول باید تست شوید که معلوم شود که عضله شکم به جای اولش برگشته یا نه و اینکه کف لگن اون توانمندی اش رو بدست آورده یانه . وقتی تایید شد مسئله ای نیست. البته خانمی که شیر می دهد تا ۹ ماه ورزش سنگین نمیکند چون هنوز از نظر هورمونی نیمه حامله محسوب می شود وهنوز مفاصل شل هستند. پس ورزش های سنگین و رقابتی انجام نمی دهد. ولی ورزش های ملایم جهت برگشت پذیری را می تواند انجام دهد.

· سر یک هفته بعد از زایمان دکتر شما رو می بیند و رحم وشکم شما رو چک می کند.

· شش هفته بعد از زایمان هم یک معاینه می شوید.

· روزهای اول بعد زایمان سر پا ایستادن شما نباید بیش از ۵ دقیقه باشد. اون هم برای ایجاد جریان خون در بدن.

· برای اینکه بخیه های جذبی در زایمان طبیعی زود تر جوش بخورد، تمرینات کف لگن خیلی کمک می کند.

· کمربند و گن : اگر کمر درد دارید و اگر عضله شکم شل است حتما ببندید.

· تمرینهای بدنی جهت توانبخشی در ۶ هفته اول بعد زایمان و شروع از روز سوم بعد از زایمان.

بعد زایمان می خواهیم اندامهای تحتانی حرکت داشته باشند تا جریانن خون در آنها بالا برود.

1- همان طور که در تخت نشسته اید، پاها را کشش بدهید.

2- پاشنه و پنجه هارا از دور و نزدیک کنید.

3- زانو ها را منقبض و رها کنید.

4- پا ها را دراز می کنید به هم میچسبانید منقبض و رها کنید.
5- در حالت نشسته، پاها دراز، پای راست روی پای چپ، مچ پاها منقبض، زانوها منقبض، ران منقبض، باسن منقبض و بعد 6 ثانیه رها می کنید و پا ها رو عوض می کنید.

6-در حالت خوابیده زانو ها خم کف پاها روی تخت یک زانو روی زانوی دوم و از زانو تا باسن منقبض و رها می کنید. و بعد پا ها روعوض می کنید.
7- طاق باز می خوابید، کف پا ها روی زمین و اندازه عرض شانه باز و از یک نفر می خواهید که آرنج رو یک سمت داخل زانو و کف دست را سمت دیگر داخل زانو قرار می دهد و شما باید زانو ها را به هم نزدیک کنید. از لوله فویل آلومینیم هم می توانید استفاده کنید.

8- یک پارچه را دور لگن می بندید طوری که دو سر پارچه در یک طرف و در دست های همراه شما قرار میگیرد . همراه باید پارچه را به سمت خود بکشد وبا پا به سمت دیگر لگن شما فشار وارد کند. به هر دو طریق با یک همراه و پارچه و یا دو همراه قابل انجام است.

۹- اگر زایمان طبیعی کردید، بعد از روز پنجم واگر سزارین کردید از روز دهم برای عضلات شکم، بخوابید، پاها به اندازه عرض شانه باز کنید و دست ها در دو طرف شکم قرار بدهید، یک دم بگیرید و با بازدم که شکم تو می رود، سر و شانه را بلند کنید و دست ها را به هم نزدیک کنید. دفعه اول 10 بار و بعد روزی 5 تا اضافه می کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.