۱۳۱۷۹۷
۴۱۴۲
۴۱۴۲

خوردن جفت جنین، اثر مثبت بر کم خونی؟

خوردن جفت جنین پس از زایمان تاثیری در جلوگیری از کمبود آهن مادر ندارد.

خوردن جفت جنین پس از زایمان تاثیری در جلوگیری از کمبود آهن مادر ندارد. محققان دانشگاه نوادا می‌گویند خوردن جفت انسان به شکل کپسول نه به طور قابل توجهی میزان آهن بدن مادر را پس از زایمان بهبود می بخشد و نه میزان آن را پایین می آورد.

جفت، عضوی مسطح در بدن جانداران است که با بند ناف به جنین متصل است. جفت، پیش از زایمان به دیواره رحم متصل است و در طی زایمان، به همراه نوزاد، و پره‌های جنینی از کانال زایمانی خارج می‌شود.

جفت دارای سطح بالایی از پروستاگلاین است و به این خاطر باور بر آن می‌رود که خوردن آن به برگشت رحم به حالت اولیه و پاک شدن رحم کمک می‌کند.

تقریبا تمام پستانداران پس از زایمان جفت خود را می‌خورند؛ طرفداران این امر می‌گویند که خوردن آن برای مادران باردار می‌تواند انرژی بیشتر، خلق و خوی بهتر و بهبود سریع‌تری را پس از زایمان به همراه داشته باشد.

در این تحقیق ۲۳ زن بیش از سه هفته مورد بررسی قرار گرفتند. ۱۰ نفر از آنها کپسول های جفت را سه بار در روز و به مدت چهار روز پس از زایمان مصرف کردند و برای هشت روز بعدی، تعداد کپسول‌های مصرفی به دو بار در هفته و در ۹ روز باقی مانده به هر روز یک عدد کاهش یافت. ۱۳ زن باقی مانده نیز کپسول ساختگی شامل گوشت گاو خشک شده را مصرف کردند.

نتایج به دست آمده نشان می‌داد که میزان آهن در هر دو گروه هیچ تغییری نکرده است؛ نه افزایش و نه کاهش.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.