چرا زایمان زودرس، اتفاق میافتد؟
تحقیقات نشان می دهد ۵ درصد از زایمان ها در هفته های قبل از ۲۸ بارداری انجام می شود. به این نوع زایمان، زودرس حاد گفته می شود.
سیمرغ: در بعضی از این موارد، نوزادان به حمایت و مراقبت های بحرانی نیاز پیدا خواهند کرد اما علی رغم یک شروع شوک دهنده، بیشتر نوزادان زودرس به شکل طبیعی به رشد خود ادامه خواهند داد. اگر نوزاد خیلی زودتر از زمان مقرر به دنیا بیاید از نظر سلامتی با مشکلات بحرانی روبرو خواهد شد.
تحقیقات نشان می دهد 5 درصد از زایمان ها در هفته های قبل از 28 بارداری انجام می شود. به این نوع زایمان، زودرس حاد گفته می شود و این در حالی است که 15 درصد از زایمان ها، زودرس جدی هستند یعنی در هفته های 28 تا 31 بارداری انجام می شوند و زایمان هایی که در هفته های 32 الی 33 از بارداری اتفاق می افتد در حدود 20% است و این نوع زایمان، زودرس متوسط به حساب می آید بارداری و البته بیشترین زایمان های زودرس یعنی بین 60 تا 70 درصد در هفته های 34 تا 36 بارداری رخ می دهد که به آن زایمان زودرس متعادل می گویند.
حتی اگر در طول بارداری فرد تحت مراقبت ویژه باشد، احتمال زایمان زودهنگام وی از بین نمی رود زیرا که در حدود نیمی از زایمان های زودهنگام، بدون دلیل و علت ناشناخته ای اتفاق می افتند. اما با این وجود فکر خوبی است که با فاکتورهایی که خطر زایمان زودرس را بالا می برند آشنا شوید.
اگرچه پژوهشگران، مهمترین مسائلی که منجر به زایمان زودهنگام می شوند را شناسایی کرده اند، تقریباً نیمی از دلایل زایمان های زود هنگام به صورت ناشناخته باقی مانده است. معمولاً خانم هایی که قبلا یک زایمان زودهنگام را تجربه کرده اند احتمال دارد تا برای دومین بار نیز این مسئله را تجربه کنند.
زایمان زودهنگام در خانم های بارداری که دارای ۲ قلو یا بیشتر از آن هستند نیز بسیار شایع است همچنین خانم هایی که دچار ناهنجاری های دهانه رحم هستند و آن دسته از خانم هایی که رحم آنها بسیار کوچک و محدود است و یا سن آنها بیش از ۳۷ سال می باشد نیز احتمال دارد تا زایمان زودهنگامی در پیش داشته باشند.
بیماری هایی که ممکن است خانم باردار در طول بارداری دچار آنها شود، از دیگر مسائلی هستند که احتمال دارد تا خطر زایمان زودهنگام را افزایش دهند.
عفونت های ادراری، عفونت های واژنی، عفونت هایی که در هنگام نزدیکی رخ می دهد، قند، فشار خون بالا، خونریزی های واژنی، کمبود وزن، چاقی بیش از اندازه، زمان قاعدگی کوتاه بین دو بارداری (کمتر از ۶ الی ۹ ماه بین تولد و بارداری بعدی) از این قبیل بیماریها می باشند.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼