۲۲۸۲۳۶
۴۳۷۷
۴۳۷۷

زنان سوئدی با آی وی اف بچه دار می‌شوند

در آوریل ۲۰۱۶ میلادی به زنان سوئدی بدون همسر، این اجازه داده شد تا از طریق آی وی اف صاحب فرزند شوند، اما این وعده طولانی شده است و زن‌هایی که بیشتر از ۳۷ سال دارند، نگران‌اند.  

زنان سوئدی با آی وی اف بچه دار می‌شوند

در آوریل 2016 میلادی به زنان سوئدی بدون همسر، این اجازه داده شد تا از طریق آی وی اف صاحب فرزند شوند، اما این وعده طولانی شده است و زن‌هایی که بیشتر از ۳۷ سال دارند، نگران‌اند.


زنان سوئدی با آی وی اف بچه دار می‌شوند
درمان ناباروری با آی وی اف

«مالین»، ۳۷ ساله یکی از همین زن‌هاست که از طریق آی وی اف بچه‌دار شد و هم‌اکنون صاحب یک پسر است.
«مالین»، پنج سال پیش از همسرش جدا شد و این حس را داشت که می‌خواهد بچه‌دار شود. او تصمیم گرفت این کار را از طریق آی وی اف انجام دهد.
«مالین» می‌گوید: «سوئد برای حمایت از مادران تنها و پشتیبانی از کودکان، سیستم خیلی خوبی دارد.»
از سال ۲۰۱۶ میلادی، به زنان سوئدی وعده داده شد که می‌توانند از طریق آی وی اف بچه‌دار شوند، اما «مالین» برای درمان، سه سال انتظار کشید.
او می‌گوید: «فکر می‌کنم این وعده‌ای خوب است، اما زمانی طولانی دارد.»
در سوئد روال بر این است که مادران تنها باید بیشتر از زوج‌ها برای دریافت اسپرم منتظر بمانند. بیشتر بخوانید: سن پدر شدن مردان انگلیسی
دکتر «آرن تورین» در آزمایشگاهی کار می‌کند که در آن تخمک و اسپرم نگه داشته می‌شود. دکتر تورین می‌گوید: «ما در این آزمایشگاه میلیون‌ها اسپرم نگه می‌داریم. وقتی قانون دولت تغییر کرد، کسی فکر نمی‌کرد که نیاز باشد به ما بودجه بیشتری اختصاص داده شود.»
دکتر تورین ادامه می‌دهد: «ما برای اسپرم اهدایی، به تجهیزات بیشتری برای مراقبت از اسپرم‌ها و فریز کردن آن‌ها نیاز داریم.»
وی به این موضوع اشاره می‌کند که تقاضای مادر شدن برای زنان تنها در سوئد افزایش یافته و بیشتر از ۵۰درصد بیماران به اهدای اسپرم نیاز دارند.
دولت سوئد اعلام کرده که بودجه این نوع درمان افزایش خواهد یافت.
بیشتر از هزار و ۵۰۰ مادر تنها در سوئد می‌خواهند درمان‌های باروری دریافت کنند.
«مالین»، عضو گروه زن‌هایی است که می‌خواهند از طریق آی وی اف بچه‌دار شوند، او از همین طریق با «سارا جانسون» آشنا شده. بیشتر بخوانید: نکاتی که باید درباره انجام عمل آی وی اف بدانید
سارا که ماه آینده ۴۰ ساله می‌شود، درباره انتظار برای درمان با آی وی اف می‌گوید: «این فرایند برایم استرس‌آور شده چون فکر می‌کنم همه کارهایم را به موقع انجام داده‌ام، از طرفی سنم هم زیاد شده.»
اما با وجود سه سال انتظار برای دریافت اسپرم اهدایی، «مالین» فکر می‌کند این انتظار ارزش داشتن فرزند را دارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.