۲۴۹۵۱۰

روز جهانی مادر چه روزی است؟

روز جهانی مادر چه روزی است؟

روز مادر در کل جهان جشن گرفته می شود و به نظر می رسد که جزء معدود موضوعات جهانی باشد که تمام فرهنگ ها، حتما یک روز را در سال به آن اختصاص می دهند و جشن می گیرند.

روز مادر در کل جهان جشن گرفته می شود و به نظر می رسد که جزء معدود موضوعات جهانی باشد که تمام فرهنگ ها، حتما یک روز را در سال به آن اختصاص می دهند و جشن می گیرند. این روز به دلیل معجزه تولد فرزند و فداکاری های مادر و برای قدردانی از مهربان‌ترین انسان های دنیا که این معجزه را به عمل آورده اند، برگزار می شود.

تاریخچه روز جهانی مادر

تاریخچه روز جهانی مادر به قرن نوزدهم برمی گردد. در اوایل دهه ۱۸۵۰ میلادی، یکی از فعالان امور زنان به نام اَن ریوس جارویس، انجمن هایی با نام فعالیت های روز مادر تشکیل داد که در ابتدا هدف این انجمن ها، کمک به سربازان مجروح جنگ بود؛ اما بعدها هدف اصلی آن ها ایجاد صلح و نزدیکی دشمنان سابق به یکدیگر شد. چندی بعد از جنگ؛ روز دوستی مادران را راه انداختند.

mother-daughter-smiling-outdoors-7d884281db614313bf629048299e7384

چندین سال بعد یعنی در سال 1870، یکی از فعالان همین انجمن ها به نام جولیا واردهاو بیانیه ی روز مادر را ارائه داد که بسیار هم مورد پسند عموم قرار گرفت و در کل ایده ی وی در مورد این بیانیه این بود که زنان نقش سیاسی فعال تری برای گسترش صلح به عهده بگیرند و نقش بیشتری در جامعه داشته باشند.

در سال 1924 میلادی آمریکا دومین یکشنبه ی ماه می را به عنوان روز مادر تعیین کرد. که در بین آن ها کانادا، اکثر کشور های اروپایی، استرالیا، نیوزلند، هند، چین، ژاپن، فیلیپین و آفریقای جنوبی نیز حضور داشتند.

روز مادر در اکثر کشور ها در یکشنبه دوم ماه می جشن گرفته می شود البته در این بین، کشور هایی مثل ایرلند و بریتانیا استثنا هستند و روز مادر را در یکشنبه چهارم در لِنت که ایام روزه داری است جشن می گیرند.

 

 

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند