۲۴۹۰۷۵

برخی روغن‌های خوراکی خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش می‌دهند

برخی روغن‌های خوراکی خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش می‌دهند

«اسید لینولئیک» موجود در روغن‌‌ دانه‌‌‌ها و روغن‌‌‌های گیاهی می‌تواند باعث رشد و تکثیر سلول‌های سرطان پستان ‌شود

محققان درمورد مصرف بیش از حد روغن‌های پخت‌وپز هشدار می‌دهند زیرا چربی این روغن‌ها می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان پستان را افزایش ‌دهد. 

روغن‌ دانه‌ها، غلات و گیاهان شهرت خوبی ندارند، زیرا به گفته محققان موجب تحریک التهاب در بدن می‌شوند. پژوهشگران دانشکده پزشکی ویل کرنر برای تایید این ادعا تحقیقات تازه‌ای انجام دادند که نشان می‌دهد «اسید لینولئیک»، یعنی چربی موجود در روغن‌ غلات، دانه‌ها و گیاهان، می‌تواند باعث رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی در پستان شوند. 

Seed oil

دکتر بلنیس با خوشبینی معتقد است که نتایج اخیر نشان می‌دهد رژیم غذایی خاص برای چه بیمارانی مفید است. او تاکید می‌کند که نیازی به ترس و پرهیز از روغن‌ دانه‌‌ها نیست و نتایج اخیر بیش از هر چیز نشان می‌دهند که افراد در معرض خطر باید اعتدال را رعایت کنند و در انتخاب روغن دقت کنند. 

او می‌گوید: «رژیم غذایی کامل و متعادل همچنان یکی از ارکان مهم پیشگیری از سرطان است و سازوکاری است که همه می‌توانند از آن بهره ببرند.» روغن‌ دانه‌ها، غلات و گیاهان شامل روغن‌‌‌هایی نظیر کانولا، ذرت، دانه پنبه، دانه انگور، سویا، آفتابگردان و برنج است. 

این روغن‌ها حاوی مقدار زیادی اسید چرب امگا۶  و مقدار کمی اسید چرب امگا۳ هستند و مشکل‌ استفاده از آنها در همین است. به گفته متخصصان، با مصرف این روغن‌ها امگا۶ بیش از امگا۳ دریافت می‌شود و این امر در بدن التهاب ایجاد می‌کند.

در نهایت اینکه در استفاده از این روغن‌ها باید جانب اعتدال و احتیاط را نگه داشت. نتایج این مطالعه نیز گویای آن است که رژیم غذایی متعادل حاوی میوه و سبزیجات اهمیت فراوانی در حفظ سلامت دارد.  

، مصرف مداوم «اسید لینولئیک» خطر ابتلا به تهاجمی‌ترین نوع سرطان پستان یعنی «سرطان پستان سه‌گانه‌-منفی» را افزایش می‌دهد. این بیماری سریع‌تر از دیگر انواع سرطان سینه رشد می‌کند و نیاز‌مند برنامه درمانی فشرده‌‌ای شامل جراحی، شیمی‌درمانی، و پرتودرمانی است.

احتمال زنده ماندن مبتلایان به این نوع سرطان کم است. در مقایسه با سرطان پستان معمولی که احتمال بقا در آن حدود ۹۰ درصد است، احتمال بقای مبتلایان به این سرطان ۷۷ درصد است. دکتر جان بلنیس، پژوهشگر سرطان در دانشگاه ویل کرنل و نویسنده اصلی این پژوهش، می‌گوید: «اکنون می‌دانیم که اسید لینولئیک به‌طور مشخص موجب رشد سلول‌های سرطانی می‌شود.»

 

منبع: ایندیپندنت
لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند