انجام عمل لیپوماتیک، مناسب کدام قسمت بدن است؟
در این ویدئو به این سوال پاسخ داده میشود که لیپوماتیک برای چه نواحی از بدن مناسب است؟
سوال : لیپوماتیک برای چه نواحی از بدن مناسب است؟
پاسخ : روش لیپوماتیک در حال حاضر بهترین روش برای چربی ها و چاقی های موضعی (چاقی هایی که فقط در قسمت شکم، پهلو، کتف یا رانها) است.
در لیپوماتیک وسیله ی مکنده ای که پروب نام دارد وارد فضای چربی میشود و به صورت حرکات ارتعاشی در 3 جهت با فرکانس بالا انجام میشود و که این باعث میشود سلول های چربی شکسته شده و راحت تر خارج شوند. این روش صدمه به عروق خونی موضع را هم کمتر ایجاد میکند به همین دلیل تورم و کبودی و غیر قرینگی بعد از عمل کمتر است.
برای آگاهی بیشتر از نواحی مناسب بدن برای لیپوماتیک به سراغ دکتر محمد گنجه رفتیم. از شما دعوت میکنیم ویدئو زیر را تماشا کنید.
لیپوماتیک چیست؟ (LIPOMATIC) روشی پیشرفته با کمترین عوارض برای تخلیه چربیهای موضعی بوده و دقیقتر از روش لیپوساکشن (LIPOSUCTION) است. لیپوماتیک روشی برای کاهش سایز است و برای کاهش وزن و درمان چاقی راهحل محسوب نمیشود. استفاده از این روش برای از بین بردن چربیهایی با مقدار زیاد در بدن اصلا توصیه نمیشود، اما با این روش، حجم زیادی از چربیها در یک جلسه تخلیه میشوند و نیاز به بیهوشی ندارد.
چگونگی انجام لیپوماتیک
لیپوماتیک، روشی برای برداشت غیرتهاجمی بافت چربی از بدن است. در این عمل، پزشک معالج از طریق دستگاهی با حرکات لرزشی لولهای بهنام کانولا، سلولهای چربی را بهروش غیرلیزری و حرارتی خارج میکند. ایمنی لیپوماتیک از لیپوساکشن بسیار بیشتر است و عفونت کمتری ایجاد میکند؛ چرا که محافظت از اعصاب، رگهای خونی و ماهیچهها در روش لیپوماتیک از لیپوساکشن بیشتر است.
هدف روش لیپوماتیک برخلاف روش لیپوساکشن، تغییر سایز، فرم و حجم در نقطه خاصی از بدن است. درحالیکه در روش لیپوساکشن، هدف اصلی، کمکردن وزن است. در این روش، کلیه نواحی بدن که دارای توده چربی است، تراشیده و چربی انباشته برداشته میشود (سوزانده نمیشود).
ارتعاش در روش لیپوماتیک سبب میشود تا چربیها نسوزد و بافت و سلولهای چربی بدون کمترین آسیب، از زیر پوست بیرون کشیده شود.
مزایای لیپوماتیک به نسبت لیپوساکشن
- در روش لیپوماتیک، لایه چربی زیر پوست در مقایسه با روش لیپوساکشن یکنواختی بیشتری دارد و شاهد باقیمانده چربیای نیستیم که در روش لیپوساکشن بهصورت گلولهای زیر پوست ماندهاند.
- در مقایسه با روش لیپوساکشن که گاهی لازم بود، بیمار تا ۱۸۰ روز از گن استفاده کند، در این روش، بیمار باید حدود ۲ هفته از گن استفاده کند. گاهیاوقات این زمان تا ۴ هفته بسته به سن و شرایط بیمار، افزایش مییابد. استفاده از گن به این خاطر توصیه میشود تا پوست کاملا جمع شود.
- در مقایسه با روش لیپوساکشن، میزان صدمهای که به ترابکولاهای پوستی وارد میشود، در روش لیپوماتیک کمتر است.
- گاهی در روش لیپوساکشن سنتی، به بیحسی موضعی و بیهوشی عمومی نیاز است، اما در روش لیپوماتیک، بیحسی موضعی مثل جراحی دندان یا برداشتن زگیل تناسلی با لیزر کفایت میکند.
- در روش لیپوساکشن، تورم ناشی از عمل و ترشحات، از عوارض این عمل است، اما در روش لیپوماتیک، ترشحات پس از ۳۶ ساعت برطرف میشود.
- ریسک عفونت در لیپوماتیک به نسبت لیپوساکشن بسیار کمتر است.
- کوفتگی پس از عمل در روش لیپوماتیک، خیلی کمتر از روش ساکشن است.
عوارض لیپوماتیک
لیپوماتیک هم مثل هر عمل دیگر، حتی اگر کمترین ریسک را داشته باشد و بسیار تخصصی انجام شود، دارای عوارضی است که باید از آن مطلع بود. لیپوماتیک حدود ۲۰ سال است که در دنیا رواج دارد. سالبهسال نیز دستگاهها و روشهایی که برای چربیزدایی استفاده میشود، تخصصی میشود، اما به هر حال، اساس کار لیپوماتیک، بر اساس VIBRATION یا ارتعاشات است که این عمل میتواند باعث عوارضی همچون تکانهای دست بهمدت زیاد و خستگی پزشک شود. در حالیکه در لیپوساکشن، ارتعاشی وجود ندارد. در نتیجه، یکی از عوارض و مشکلات لیپوماتیک بحث ارتعاش و طولانی شدن زمان عمل و خستگی پزشک است.
اگر ارتعاشات عمل لیپوماتیک کنترل نشود، میتواند ضرباتی به جراح و بیمار وارد کند. ازآنجاییکه، اساس عمل لیپوماتیک، ضربه و ارتعاش است، خطر آمبولی چربی در این روش بیشتر از ساکشن است. اگرچه دراینباره، دیدگاههای متفاوتی مطرح است.
سخن پایانی
توجه کنید که انجام عمل لیپوماتیک برای همه افراد امکانپذیر است، اما به شرایط هر فرد نیز بستگی دارد. ذکر این نکته نیز ضروری است که به اطلاعات اینترنتی و تبلیغات اینستاگرامی بسنده نکنید و در این زمینه با پزشک متخصص مشورت کنید. همچنین انجام هر گونه جراحی لیپوماتیک و لیپوساکشن توسط پزشکان عمومی در سراسر کشور ممنوع است.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼