کاشت مو به روش تکثیر، درمانی موثر در آینده
اگر کنجکاو هستید تا با جدیدترین روش کاشت مو آشنا شوید، در این مقاله با ما همراه باشید تا شما را با یکی از جدیدترین روشها یعنی کاشت مو به روش تکثیر بیشتر آشنا کنیم.
همانطور که میدانید برای انجام یک کاشت موی طبیعی و بدون نقص با روشهای مختلف نیاز به داشتن تعدادی فولیکول فعال مو برای پیوند به مناطقی از سر است که عاری از فولیکول هستند. اما مشکلی که وجود دارد این است که بسیاری از افرادی که تمایل به کاشت مو دارند، دارای طاسی کامل هستند و بانک موی محدودی میتوان از سر آنها برداشت کرد. همین امر باعث میشود تا تراکم موهای کاشته شده به میزانی که فرد انتظارش را دارد، نرسد. اما وجود روشی با نام کاشت مو به روش تکثیر این مشکل را به کلی حل کرده است که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.
در این مقاله میخوانید:
- کاشت مو به روش تکثیر چگونه انجام میشود؟
- تفاوت کاشت مو به روش تکثیر با روشهای دیگر در چیست؟
- مزایا و معایب کاشت مو به روش تکثیر
- آیا کاشت مو به روش تکثیر عوارض جانبی دارد؟
بیشتر بخوانید: کاشت مو به روش سلولهای بنیادی، تحولی شگرف در درمان طاسی
کاشت مو به روش تکثیر دیگر محدودیتی برای پیوند فولیکولهای موی فعال در هنگام کاشت ایجاد نمیکند و فرد میتواند به هر میزان تراکمی که مد نظرش است، دست یابد. اما این روش چگونه انجام خواهد شد؟ در ادامه بیشتر درباره این روش، مزایا و معایب آن و نحوه انجام آن صحبت خواهیم کرد.
پیشنهاد ویژه نی نی بان: لابیاپلاستی چیست و چه مراقبتهایی دارد؟
کاشت مو به روش تکثیر چگونه انجام میشود؟
کاشت مو به روش تکثیر از استخراج تعدادی گرافت مو از قسمتهایی از سر که تراکم بیشتر فولیکول فعال دارند، آغاز میشود. این گرافتهای استخراج شده در محیط آزمایشگاهی در شرایطی قرار میگیرند که تحریک به تکثیر شوند. بعد از تکثیر این گرافتها ممکن است یک عدد به ۱۰۰ یا حتی ۱۰۰۰ عدد تکثیر شود.
سپس این گرافتهای تکثیر شده در پوست قسمتهایی از سر که کم تراکم یا طاس هستند کاشته میشود. به همین دلیل است که در این روش دیگر مشکل کمبود بانک فولیکولهای مو وجود نخواهد داشت.
مطالب پیشنهادی: همه چیز در مورد کاشت مو
تفاوت کاشت مو به روش تکثیر با روشهای دیگر در چیست؟
مهمترین تفاوت کاشت مو به روش تکثیر با روشهای دیگر همین مجاب کردن فولیکولهای مو به تکثیر کردن خود است که باعث میشود فرد به هر میزان تراکم مویی که نیاز دارد، برسد و محدودیتی برای رسیدن به تراکم موی ایدهآل فرد وجود نخواهد داشت.
همچنین در این روش دیگر نیاز به استخراج میزان بیشتر فولیکول از پشت سر بیمار نخواهد بود و همین امر باعث میشود تا محدوده شکافته شده در پوست سر بیمار بسیار محدودتر باشد و بیمار کمتر دچار درد و جراحت شود.
بیشتر بخوانید: بهترین روش کاشت مو طبیعی کدام است؟
مزایا و معایب کاشت مو به روش تکثیر
اگر بخواهیم منصفانه درباره این روش صحبت کنیم، قبل از هر چیز باید بگوییم که به دلیل آن که این روش هنوز به مرحله اجرایی نرسیده و مانند روشهای دیگر هنوز تاثیر آن کاملا بررسی نشده، بررسی معایب و مزایا میتواند کمی دقیق نباشد.
با این حال میتوان مزیت آن را حل کردن مشکل بانک موی کاندیداهای کاشت مو بیان کرد. همچنین یکی از معایب این روش آن است که هنوز مشخص نیست فولیکولهای تکثیر شده زمانی که در پوست سر کاشته میشوند، چگونه به رشد خود ادامه میدهند و تا چه میزان شکل، فرم، جنس و رنگ موی بیمار را تحت تاثیر قرار خواهند داد.
یکی دیگر از معایب این روش آن است که احتمال آن که از روشهای دیگر برای طبیعیتر جلوه دادن کاشت مو همراه با این روش استفاده شود، زیاد است.
پیشنهاد ویژه نی نی بان: درمان ناباروری در مردان، وقتی هیچ اسپرمی ندارند!
آیا کاشت مو به روش تکثیر عوارض جانبی دارد؟
عوارض جانبی این روش کاملا به میزان روشهای دیگر است و عوارض جانبی دیگری برای آن شناسایی نشده است. از جمله عوارض جانبی احتمالی این روش میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- عفونت در قسمتهای جراحی شده
- آسیب به اعصاب و شریانهای سطحی پوست در برخی موارد
- ایجاد اسکار در ناحیه سطح پوست در برخی موارد
مطالب پیشنهادی: بهترین کلینیک کاشت مو ایران توسط انجمن پیوند مو انتخاب شد
کلام آخر
با توجه به این که کاشت مو به روش تکثیر یکی از روشهای جدید بوده که هنوز به مرحله اجرا نرسیده است، نمیتوان به صورتی کاملا دقیق و با تکیه بر مشاهدات درباره میزان اثربخشی، مزایا و معایب آن صحبت کرد. اما بسیاری از محققانی که روی این روش در حال تحقیق و پژوهش هستند، باور دارند که این روش به یکی از بهترین و کارآمدترین روشهای کاشت مو در آینده برای درمان طاسی سر و مشکلات کم پشتی موها تبدیل خواهد شد.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼