پروتز سینه برای فرد دارای سینه فیبروکیستیک
در این ویدئو به این سوال پاسخ داده میشود که آیا فرد دارای سینه فیبروکیستیک می تواند پروتز سینه بگذارد؟
سوال: آیا فرد دارای سینه فیبروکیستیک می تواند پروتز سینه بگذارد؟
پاسخ: پروتز سینه جزء شایع ترین عمل های زیبایی است که به منظور بزرگ کردن سینه انجام می گیرد. برخی از خانم ها به دلایل مختلفی از جمله اندازه کوچک، شکل نامتوازن یا جذاب نبودن شکل، عدم رشد کامل سینه ها پس از بلوغ و یا تغییرات ناشی از بارداری، شیردهی و تغییر وزن، راضی نیستند و به همین دلیل به این جراحی روی می آورند؛ چراکه داشتن سینه های خوش فرم و بزرگ می تواند سبب افزایش اعتماد به نفس بانوان شود. در این جراحی بافتی شبیه به بافت پستان، جایگزین بافت نرمال پستان خواهد شد
آیا در صورت ابتلا به فیبروکیستیک می توان جراحی پروتز سینه انجام داد؟
البته که پاسخ مثبت است و در صورت جراحی هیچ مشکلی برای فرد ایجاد نمی شود زیرا هنگام جراحی پروتز سینه، بافت های سینه به هیچ عنوان دستکاری نمی شود در نتیجه این جراحی بدون ایجاد هیچ عارضه ای قابل انجام خواهد بود. اما توصیه می شود خانم هایی که در سنین بین ۴۰ تا ۴۵ سالگی قرار دارند به صورت دوره ای و ماهیانه چکاپ شوند تا وضعیت آنها به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد.
کیست پستان چیست؟
اکثر خانم ها در طول زندگی خود ممکن است حداقل یک بار کیست سینه را تجربه کنند. کیست در واقع فضایی داخل سینه است که دیواره بسیار نازکی دارد و درون آن مایعی زلال و صاف قرار دارد. کیست ها در اندازه های مختلف به وجود می آیند اما اغلب آن ها کوچک هستند. توجه داشته باشید که بزرگ بودن کیست دلیلی بر خطرناک بودن آن نیست.
مراقبت و اقدامات قبل از عمل پروتز سینه
عدم استفاده از داروهای ضد التهابی و غیر استروئیدی مانند آسپیرین و داروهای حاوی آسپیرین، ژلوفن و نوافن که با با رقیق کردن خون همراه هستند و احتمال خونریزی حین عمل را افزایش می دهند.چیزی که حائز اهمیت است این است که بیمار تمامی داروهای مصرفی خود را به پزشک اطلاع دهد تا در صورت لزوم، داروی مصرفی جدید جایگزین شود.
باید از مصرف هر نوع مواد مخدر و دخانیات از قبیل سیگار پرهیز نمود. نیکوتین موجود در سیگار، سبب بروز عوارض ناشی از جراحی را بالا می برد.
نخوردن و نیاشامیدن غذا و مایعات تا 8 ساعت قبل از جراحی ضروری است.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼