۲۴۰۳۶۸
۹
۹

علامت و تغییرات چشمی فردی که مشکل قلبی دارد

هنگامی که به علائم بیماری قلبی فکر می کنید، احتمالاً تصور می کنید که علامت آن درد قفسه سینه، تنگی نفس و سرگیجه یا سبک شدن سر است. اگرچه تحقیقات جدید نشان می دهد که اولین علائم بیماری قلبی خودش را داخل چشم ها نشان می دهد اما به نظر شما چشم چه چیزی در مورد سلامت قلب به ما می گوید؟ در این قسمت در این باره توضیح خواهیم داد.

علامت و تغییرات چشمی فردی که مشکل قلبی دارد

هنگامی که به علائم بیماری قلبی فکر می کنید، احتمالاً تصور می کنید که علامت آن درد قفسه سینه، تنگی نفس و سرگیجه یا سبک شدن سر است. اگرچه تحقیقات جدید نشان می دهد که اولین علائم بیماری قلبی خودش را داخل چشم ها نشان می دهد اما به نظر شما چشم چه چیزی در مورد سلامت قلب به ما می گوید؟ در این قسمت در این باره توضیح خواهیم داد.

به رگهای خونی داخل چشم دقت کنید

اگر رگهای خونی چشمانتان دچار تغییرات واضح و قابل توجهی شد، به بیماری قلبی شک کنید. رگ های خونی داخل چشم چیزهای زیادی در مورد سلامتی می گویند. چشم ها عموماً مورد مطالعه وسیعی قرار می گیرند و قسمتی در بدن هستند که کوچکترین رگ های خونی به راحتی در آنها قابل مشاهده هستند. کاهش جریان خون یا بیماری قلبی و مشکلاتی مثل فشار خون بالا باعث تحریک آسیب به چشم می شود و به پزشکان هشدار می دهند که مشکلات فرد و یا بیماری های زمینه ای را بررسی کنند.

چشم پنجره بدن ما است و سلامتی را نشان می دهد و بسیاری از بیماری ها خودشان را در چشم نشان می دهند. بیماری قلبی عروقی هم از این قاعده مستثنا نیست.

لکه هایی روی شبکیه چشم

تغییر حالت دیگر چشم براثر بیماری قلبی، پیدایش لکه روی شبکیه چشم است که در واقع افراد مبتلا به بیماری قلبی در این قسمت از چشم خود، لکه هایی دارند. شبکیه به طور مشخص علائمی را در مورد بیماری قلبی در خودش نشان می دهد. بیماری قلبی باعث مرگ و میر زیادی در طول سال می شود و محققان به این نتیجه رسیدند که آزمایش هایی روی چشم می تواند باعث تشخیص بیماری های قلبی شود که باعث می شود زودتر اقدام کنید.

بعضی از نشانه ها در شبکیه می تواند جزء اولین علائم بیماری قلبی باشد. اسکن ها و آزمایش ها تصاویری را از شبکیه ایجاد می کنند و می بینند که چه لکه هایی در کدام قسمت شبکیه ایجاد شده است. شبکیه داخلی ترین قسمت چشم بوده و یک لایه حساس به نور است و هر چیزی در حالت غیر طبیعی در آن باید بررسی شده و احتمالاً مورد نگران کننده ای خواهد بود.

ایسکمی وضعیتی است که جریان خون به دلیل بیماری قلبی کاهش پیدا می کند و باعث می شود که خون کافی به چشم نرسد و سلول های شبکیه می میرند و در نتیجه یک علامت دائمی پشت شبکیه ایجاد می شود که نشان دهنده بیماری قلبی عروقی است.

محققان به این نتیجه رسیدند که بیماران مبتلا به مشکلات قلبی در شبکیه خود لکه هایی دارند. تحقیقات نشان می دهد افرادی که اسکن ها و آزمایش های موجود از شبکیه از آنها به عمل آمده است و اسکن آنها با بیماران قلبی و افراد سالم مقایسه شده است، نقاط مشترک و متفاوتی را نشان می دهند.

طبق تحقیقات افرادی که به بیماری قلبی دچار هستند، لکه هایی داخل شبکیه خود دارند و این لکه ها نشان می دهد که فرد در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و حتی سکته و حمله قلبی است. 


بیشتر بخوانید: ماساژ، راهکاری برای مقابله با سردرد


علامت و تغییرات چشمی فردی که مشکل قلبی دارد

تشخیص زودهنگام بیماری قلبی توسط چشم پزشک

چشم ها می تواند علائم مشکلات فشار خون را قبل از اورژانسی شدن علائم دیگر بیماری قلبی نشان دهد. چشم پزشکان با انجام آزمایش های روی چشم متوجه شدند که بعضی از علائم اولیه بیماری قلبی زودتر از همه؛ داخل چشم نشان داده می شود.

بیماری های قلبی عروقی جزء علت های رایج مرگ و میر هستند که متاسفانه افراد از علائم و مشکلاتشان در قلب و عروق خبر ندارند. راه حل کلیدی برای جلوگیری از آنها تشخیص زود هنگام و درمان است که با انجام اسکن و آزمایش چشم می توان تا حد زیادی از این وضعیت جلوگیری کرد.

منبع: نمناک

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۵ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

مشاوره ویدیویی

    • اخبار داغ
    • جدیدترین
    • پربیننده ترین
    • گوناگون
    • مطالب مرتبط

    برای ارسال نظر کلیک کنید

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.