لینک هدیه
۲۴۵۸۰۹

۴ روش ساده برای کاهش میل به شیرینی

۴ روش ساده برای کاهش میل به شیرینی

هنگامی که هوس شیرینی به سراغ‌تان می‌آید، این بدن شما نیست که به انرژی نیاز دارد، بلکه مغزتان به دنبال چیزی است که مقدار زیادی دوپامین را در سیستم پاداش آزاد کند.

 مصرف شیرینی‌ها، سیستم پاداش مغز را در مغز فعال می‌کند و دوپامین آزاد می‌شود. دوپامین، یک پیام‌رسان شیمیایی در بدن است که سبب ایجاد احساساسات خوب می‌شود؛ این حس سرخوشی و احساسات خوب به قدری برای ما خوشایند است که به مرور تمایل به مصرف قند و شیرینی را در ما تقویت می‌کند. در واقع این مغز است که تقاضای ترشح دوپامین می‌کند و میل به شکر و شیرینی هم ممکن است به دلیل کمبود این هورمون باشد.

با این روش‌ها می‌توانید میل به شیرینی‌جات را کنترل کنید:

استرس خود را کنترل کنید

برخی افراد در مواقعی که مضطرب هستند، به مصرف شیرینی‌جات روی می‌آورند. سعی کنید با نوشیدن آب، تنفس عمیق و دوری از موقعیت تنش‌زا، بر استرس و اضطراب خود غلبه کنید تا به سمت مصرف شیرینی‌جات نروید.

پروتئین بیشتری دریافت کنید

پروتئین برای ایجاد حس سیری مفید است و می‌تواند به کاهش هوس شیرینی‌جات کمک کند. خوردن وعده‌های غذایی سالم و متعادل در زمان‌بندی مناسب می‌تواند این میل را تا حد زیادی کم کند. مواد غذایی غنی از پروتئین مانند گوشت، ماهی و تخم مرغ را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

خوب بخوابید

تحقیقات نشان داده است که خواب نامناسب و ناکافی شبانه می‌تواند منجر به مصرف قند یا غذاهای ناسالم در روز بعد شود. هم‌چنین مدت زمان خوابیدن با بهبود میزان حساسیت به انسولین و کاهش اشتها و میل به خوردن شیرینی و شوری مرتبط است.

 میوه بخورید

مصرف میوه می‌تواند به رفع هوس قند کمک کند. زمانی که میل شدید به خوردن شیرینی دارید، می‌توانید میوه را جایگزین خوراکی‌های شیرین کنید و از این طریق، فیبر کافی هم دریافت کنید. موز، سیب، پرتقال گزینه‌های خوبی برای این منظور هستند.

منبع: خبرآنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند