۲۴۵۹۳۹

زنان میانسال بیشتر چه حسرت هایی دارند؟

زنان میانسال بیشتر چه حسرت هایی دارند؟

زنان پس از پا به سن گذاشتن افکار جدیدی را به ذهن خود راه می دهند و دغدغه های جدیدی دارند.

به گزارش نی نی بان ، نگاهی به بزرگ‌ترین و مهم‌ترین حسرت زنان در میانسالی، می‌تواند به هر زنی کمک کند تا اشتباهات تکراری دیگران را تکرار نکند. اگر هنوز به میان‌سالی نرسیده‌اید حتما ادامه این مطلب را بخوانید.

۱. از دست دادن دوستی‌های ارزشمند

روابط دوستانه می‌توانند گنجینه‌ای بی‌نظیر باشند، اما به‌راحتی از دست می‌روند. مشغله‌های زندگی باعث می‌شود بسیاری از زنان از دوستان خود غافل شوند و بعدها حسرت این دوستی‌ها را بخورند. دوستی‌های از دست رفته یکی از مهم‌ترین افسوس‌های بشری است و باید به آن توجه کرد.

میانسالی

۲. سفر نکردن

بسیاری از زنان در میانسالی آرزو می‌کنند که ای‌کاش در جوانی بیشتر سفر کرده بودند. سفر تنها به معنای دیدن مکان‌های جدید نیست؛ بلکه هر سفر راهی برای کسب تجربه‌ای تازه است. این تجربه به رشد و بالندگی منجر می‌شود و به نوعی مهم‌ترین دارایی شخصی هر کسی است.

۳. ماندن در یک رابطه سمی

ترس، عادت یا امید به تغییر شرایط، باعث می‌شود که برخی زنان برای مدت طولانی در روابط ناسالم یا سمی بمانند. بعد از مدت زمانی طولانی، بسیاری از آن‌ها متوجه می‌شوند که انرژی زیادی را صرف رابطه‌ای سوخته کرده‌اند. در این نقطه، هر زنی آرزو می‌کند که ای‌کاش زودتر از چنگ رابطه سمی خود رها شده بود.

۴. نداشتن جسارت ریسک کردن

ماندن در منطقه امن شاید در لحظه تصمیمی منطقی به نظر برسد، اما بعدها، «ای کاش»های بسیاری در پی دارد. فرصت‌های از دست رفته ریسک نکردن، ذهن را درگیر می‌کنند. بسیاری از زنان آرزو می‌کنند که کاش جسارت بیشتری به خرج داده و فرصت‌های زندگی را غنیمت شمرده بودند.

۵. تأثیر مثبت نگذاشتن بر دیگران

با گذشت زمان، ارزش تأثیرگذاری مثبت بر دیگران بیشتر آشکار می‌شود. بسیاری از زنان حسرت می‌خورند که چرا فعالیت‌های بیشتری شرکت نکردند. ظرفیت زنان برای تاثیرگذاری بر دیگران شگفت‌انگیز و از دست رفتن این فرصت دردناک است.

۶. نادیده گرفتن مسائل مالی

مدیریت مالی، مسئله‌ای است که به مرور زمان اهمیت خود را نشان می‌دهد. بسیاری از زنان در میانسالی حسرت می‌خورند که چرا در سال‌های جوانی پس‌انداز و سرمایه‌گذاری نکرده‌اند. این یکی از آن درس‌هایی است که وقتی متوجه‌اش می‌شوید، دیگر برای جبرانش دیر شده است.

۷. بی‌توجهی به سلامت روان

استرس، اضطراب و افسردگی، مشکلاتی هستند که بسیاری از افراد، به خصوص زنان، آن‌ها را نادیده می‌گیرند. بسیاری از زنان در میانسالی درمی‌یابند که مراقبت از سلامت روان، نه‌تنها نشانه ضعف نیست، بلکه راه یک زندگی متعادل و سالم است.

۸. اولویت دادن به کار به‌جای خانواده

در سال‌های جوانی، کار و پیشرفت شغلی اهمیت زیادی دارد، اما بسیاری از زنان، و مردان، در میانسالی متوجه می‌شوند که لحظات ارزشمند در کنار خانواده بودن را به خاطر کار از دست دادند. هیچ موفقیتی در کار، جای لحظات ناب با خانواده را نمی‌گیرد.

۹. دنبال نکردن رؤیاها

بسیاری از زنان آرزو می‌کنند که ای‌کاش به ایده‌هایشان فرصت شکوفایی داده بودند و رؤیاهای خود را دنبال کرده بودند. نوشتن یک کتاب، راه‌اندازی کسب‌وکار، یا حتی یک سفر خاص. گاهی منتظر «وقت مناسب» ماندن مساوی است با زمانی که هیچ وقت از راه نمی‌رسد.

۱۰. اعتیاد به کار

برخی زنان و البته مردان چنان غرق کار می‌شوند که گذر زمان را متوجه نمی‌شوند. آن‌ها بعدها درمی‌یابند که کار نباید تمام زندگی‌شان را در بر بگیرد. گذاشتن مرزهای مشخص بین کار و زندگی شخصی می‌توانست مانع از فرسودگی شغلی و از دست دادن لحظات مهم زندگی شود.

۱۱. جدی نگرفتن سلامت جسمی

در جوانی، بدن سریع‌تر بازیابی می‌شود، اما با گذر زمان، تأثیر سبک زندگی ناسالم مشخص می‌شود. بسیاری از زنان در میانسالی آرزو می‌کنند که ای‌کاش زودتر به تغذیه، ورزش و سلامت جسمی خود اهمیت می‌دادند.

میانسالی

۱۲. حل نکردن اختلافات و کینه‌ها

گاهی اوقات یک «ببخشید» یا «می‌بخشم» می‌تواند سنگینی بسیاری از کینه‌ها را از بین ببرد. زنان زیادی در میانسالی حسرت می‌خورند که چرا اختلافات گذشته را زودتر حل نکردند. آن‌ها با خود می‌گویند چطور اجازه دادند که این بار کینه‌ها سال‌ها بر دوششان بماند.

۱۳. نداشتن وقت کافی برای فرزندان

کودکان خیلی زود بزرگ می‌شوند. بسیاری از مادران و پدران دیر به این مسئله پی می‌بردند. آن‌ها وقتی فرزندانشان مستقل می‌شوند، متوجه می‌شوند که ای‌کاش زمان بیشتری به فرزندانشان اختصاص داده بودند.

۱۴. سرکوب احساسات واقعی

گاهی اوقات، برای قوی به نظر رسیدن، احساسات خود را پنهان می‌کنیم. اما بسیاری از زنان در میانسالی متوجه می‌شوند که این سرکوب‌ها، باعث از دست دادن ارتباطات عاطفی عمیق شده است. ابراز احساسات، نشانه ضعف نیست، بلکه راهی برای ایجاد روابط صمیمانه‌تر است.

۱۵. اهمیت دادن بیش از حد به نظر دیگران

نگرانی درباره قضاوت‌های دیگران، چیزی است که بسیاری از زنان در جوانی با آن درگیر هستند. اما در میانسالی متوجه می‌شوند که این نگرانی‌ها، تنها انرژی و زمانشان را هدر داده است. بسیاری آرزو می‌کنند که ای‌کاش زودتر متوجه این مسئله می‌شدند و به نظرات بیهوده اهمیت نمی‌دادند.

شما چه حسرتی دارید؟

شما به عنوان زن، یا مرد، در دوران میانسالی هستید؟ آیا حسرت خاصی دارید یا فکر می‌کنید در آینده حسرت چیزی بر دل شما بماند؟

منبع: چطور

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند