۲۴۶۰۶۱

چرا بیماری‌های مقاربتی در حال افزایش است؟

چرا بیماری‌های مقاربتی در حال افزایش است؟

مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های اروپا گفته است که چند دلیل بالقوه می‌تواند برای افزایش بیماری‌های مقاربتی وجود داشته باشد، از جمله کاهش استفاده از کاندوم و افزایش تعداد شرکای جنسی.

این سازمان گفته که یافته‌ها نیاز فوری به افزایش آگاهی عمومی، پیشگیری، آزمایش و تلاش‌های درمانی برای مقابله با این نگرانی بزرگ بهداشت عمومی را نشان می‌دهد.

 کارشناسان هشدار داده‌اند که بیماری‌های مقاربتی مقاوم به دارو در سطح جهان رو به افزایش است.

این سازمان پیشتر هشدار داده بود که سوزاک در حال سخت‌تر شدن برای درمان با آنتی‌بیوتیک‌ها است، که روندی جهانی به‌شمار می‌رود.

در بخشی از گزارش این نهاد اروپایی آمده است: ظهور سویه‌های مقاوم به دارو تهدیدی برای اثربخشی درمان‌های کنونی است، که باعث می‌شود تأکید بر پیشگیری و ترویج استفاده مسئولانه از آنتی‌بیوتیک‌ها ضروری باشد.

آمارها نگران‌کننده است 

سال گذشته، این سازمان هشدار داد که افزایش شگفت‌آور موارد بیماری‌های مقاربتی یک نگرانی جدی بهداشت عمومی برای اروپا است.

اما روندهای سال ۲۰۲۳ نشان می‌دهند که تلاش‌ها برای مقابله با این بیماری‌ها کافی نبوده و نتوانسته شیوع آن‌را به ویژه در میان جوانان کنترل کند. زنان در اوایل دهه بیست خود بالاترین نرخ‌های ابتلا به کلامیدیا و سوزاک را در سال ۲۰۲۳ داشتند، هرچند که موارد سوزاک در میان گروه‌های سنی و گرایش‌های جنسی مختلف افزایش یافته است.

9k_(1)

در همین حال، مردان ۲۵ تا ۳۴ ساله بالاترین نرخ ابتلا به سفلیس را داشتند. بیشتر موارد سفلیس در میان مردان همجنس‌گرا و دوجنس‌گرا گزارش شده است، اما این نرخ همچنین در میان زنان در تمام گروه‌های سنی در سال ۲۰۲۳ افزایش یافته است.

این سازمان از استفاده منظم از کاندوم را توصیه و تاکید کرده که افراد فعال جنسی باید به طور منظم برای بیماری‌های مقاربتی آزمایش دهند، چون افرادی که آلوده هستند همیشه علائم ندارند.

 این نهاد اروپایی همچنین می‌گوید تشخیص زودهنگام و آغاز درمان برای جلوگیری از انتقال و عوارض بیشتر امری ضروری به شمار می‌رود.

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند