۱۳۸۸۸۵
۵۵۶۷
۵۵۶۷

رژیم غذایی برای پسرزایی، تاثیر کدام گیاه؟

رازک، گیاه دارویی مهمی است که از آن برای درمان بیماری های مختلف از جمله اختلالات تولید مثلی استفاده می‌گردد.

انتخاب در داشتن فرزند دختر یا پسر، از قدیم‌الایام جزو آرزوهای بشر بوده و بسیاری از والدین، علاقمند به تعیین این جنسیت هستند. نتایج یک مطالعه علمی‌پژوهشی نشان می‌دهد که شاید گیاه دارویی رازک، بتواند به این والدین کمک کند!
رازک، گیاه دارویی مهمی است که از آن برای درمان بیماری های مختلف از جمله اختلالات تولید مثلی استفاده می‌گردد.
با توجه به این خاصیت گیاه دارویی رازک و همچنین نظر به این که داشتن فرزندان سالم با جنسیت دلخواه یکی از آرزوهای بزرگ هر زوج می‌باشد، یکی از پژوهشگران کشورمان در پژوهشی جالب، تاثیر عصاره این گیاه را بر نسبت جنسیت نوزادان در حیوانات مدل مورد مطالعه و آزمایش قرار داده است.
در این مطالعه تجربی، عصاره الکلی گیاه دارویی رازک که نام علمی آن Humulus lupulus می باشد در سه سطح 50، 100 و 150 میلی گرم بر کیلوگرم تهیه شد و تاثیر آن بر نسبیت جنسیت نوزادان 80 سر موش کوچک آزمایشگاهی بررسی گردید. کلیه تجویزها به مدت 35 روز و با استفاده از سوند معده روی گروه های مختلف موش ها انجام گرفت و در روز آخر تجویز، موش‌های نر و ماده از گروه‌های مختلف با هم جفت گیری نموده و پس از تولد نوزادان، نسبت جنسیت آن ها با کمک روش های آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
رازک، گیاه دارویی مهمی است که از آن برای درمان بیماری های مختلف از جمله اختلالات تولید مثلی استفاده می‌گردد.
نتایج به دست آمده از این پژوهش نشان می دهد که مصرف عصاره الکلی رازک به ویژه توسط حیوانات ماده به طور معنی داری باعث افزایش نسبت جنسیت نوزادان نر در این حیوانات مدل می گردد.
طبق بیان پژوهشگران، چنین اثری احتمالا به دلیل تاثیرات آرام بخشی عصاره گیاه دارویی رازک و هم چنین وجود املاح پتاسیم و تاثیر این گیاه در افزایش pH محیط واژن و رحم می باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.