۱۴۴۱۷۱
۲۰۱۸
۲۰۱۸

رنگ خون قاعدگی، درباره سلامت‌تان چه می‌گوید؟

دوره ی قاعدگی شما می تواند در مورد سلامتی شما چیزهایی به شما بگوید.

دوره ی قاعدگی شما می تواند در مورد سلامتی شما چیزهایی به شما بگوید. در سال گذشته طبق گزارشی، متخصصان زنان و زایمان یک کالج آمریکایی، توصیه کردند که این مورد یک علامت حیاتی فشار خون، نبض و درجه ی حرارت می باشد زیرا علاوه بر این که به شما می گوید باردار هستید یا نه، درباره ی سلامت هورمون های شما نکات کلیدی ارائه می کند. آن چه که برای یک زن طبیعی باشد، برای دیگری ممکن است طبیعی نباشد.

۶ موردی که خون قاعدگی درباره ی سلامت شما می گوید:
خون قاعدگی به رنگ مایل به صورتی:
ممکن است سطح استروژن شما پایین باشد، به خصوص اگر توسط یک جریان سبک تر از حد معمول همراه باشد. مطالعات نشان داده اند که ورزش بیش از حد می تواند سطح استروژن را کاهش بدهد. سطح پایین استروژن در صورتی که درمان نشود می تواند خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش دهد. بنابراین اگر شما به تازگی آموزش برای یک ماراتن را شروع کرده، برای اولین بار در زندگی خود شروع به انجام کاری کرده اید و یا شدت تمرینات خود را بالا برده اید، اگر در دوره های قاعدگی خود به طور ناگهانی متوجه تغییر رنگ (رنگ روشن تر) و تغییر جریان آن شدید به پزشک مراجعه کنید. عوامل دیگری وجود دارد که در جریان صورتی شدن خون تأثیر دارند که شامل: تغذیه ی نامناسب، سندروم تخمدان پلی کیستیک یا یائسگی می باشند که تخمدان های شما شروع به تولید کمتر استروژن برای آماده سازی برای یائسگی می کنند. به طور کلی این جریان ۴ تا ۵ سال قبل از یائسگی رخ می دهند.
آبکی بودن خون قاعدگی:
شما ممکن است کمبودی تغذیه ای داشته باشید. یکی از پزشکان متخصص زنان و زایمان می گوید: یک جریان رقیق می تواند نشانه ای از کم خونی شدید باشد. به خصوص اگر دوره ی ماهیانه ی شما سبک تر شده باشد در حالی که قبلاً سبک تر نبوده است. اگر این تغییرات در طول ۲ یا ۳ دوره برای شما رخ داد بهتر است با پزشک خود درباره ی کمبودهای تغذیه ای تست شده مشورت کنید. کمبود آهن ممکن است در طی دوره های سنگین قاعدگی ایجاد شود. طبق یک مطالعه ۲۳۶ زن با دوره ی سنگین مورد مطالعه قرار گرفتند که ۲۷ درصد فقر آهن و ۶۰ درصد به شدت آنمی داشتند. اگر در کمتر از یک ساعت در شب برای عوض کردن پد یا پنبه ی قاعدگی خود از خواب بیدار می شوید و پنبه را چند بار عوض می کنید و یا به طور منظم احساس خستگی و مه آلودی در جلوی دید خود دارید، باید سطح آهن خون شما بررسی شود.
خون قاعدگی به رنگ قهوه ای تیره :
شما ممکن است تکه های قدیمی تر از جداره ی رحم و خون داشته باشید که در حال حاضر فقط راه خود را به بیرون از بدن پیدا می کنند. اما وحشت نکنید این عادی است. در تمام موارد ما مطمئن نیستیم که چرا این اتفاق می افتد. گاهی اوقات خون برای مدتی در اطراف می ماند و به آرامی بیرون می آید. این زمان زیاد برای اکسید شدن خون و در نتیجه قهوه ای رنگ شدن آن می باشد. اگر در هر دوره ی ماهیانه ی خون چنین علامتی داشتید به پزشک زنان و زایمان مراجعه کنید. اما توجه داشته باشید، دیدن مقداری خون قهوه ای در ابتدا و یا اواخر دوره ی ماهیانه اصلاً نگران کننده نیست.
خون قاعدگی به رنگ مربا قرمز رنگ، ضخیم یا لخته ی بزرگ:
ممکن است در شما پروژسترون پایین و سطح استروژن بالا باشد. در حالی که لخته شدن خون برای مقداری، طبیعی است. لخته شدن خون به اندازه ی یک چهارم یا بزرگ تر می تواند یک عدم تعادل جدی هورمونی را نشان بدهد. یکی از پزشکان می گوید: در این صورت مصرف خود را از لبنیات، سویا و شکر کاهش دهید.
فیبروئیدهای رحمی احتمال دیگری می باشد. فیبروئیدها اغلب خوش خیم می باشند اما آن ها می توانند دردناک باشند. اگر شما لخته های سنگینی داشته باشید به پزشک مراجعه کنید و از او بخواهید برای شما یک سونوگرافی بنویسد.
خون قاعدگی به رنگ ترکیبی از خاکستری و قرمز:
در این صورت ممکن است عفونت داشته باشید که با انجام یک آزمایش، درمان مناسب برای شما انجام می شود. زنانی که گاهی اوقات سقط جنین داشته اند ممکن است متوجه تکه های خاکستری از بافت که مانند کبد می باشد، شوند. بنابراین اگر شما باردار باشید و یا سقط جنین داشته اید باید با پزشک خود تماس بگیرید.
خون قاعدگی به رنگ قرمز روشن:
شما ممکن است یک دوره ی سالم و منظم داشته باشید. با همه ی عادی بودن، جریان آن ممکن است کمی متفاوت باشد. با این وجود یک جریان مداوم قرمز رنگ نشان می دهد که همه چیز همان گونه است که باید باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.