توصیه های پیش از بارداری، حتما بخوانید
هوش جنبه های مختلفی دارد. برای رشد ابعاد مختلف هوش، علاوه بر بهره ی هوش ژنتیکی، نیاز به بستری مناسب...
هوش جنبه های مختلفی دارد. برای رشد ابعاد مختلف هوش، علاوه بر بهره ی هوش ژنتیکی، نیاز به بستری مناسب برای رشد و تربیت کودک است. اگر والدین بتوانند تا قبل از ده سالگی، هوش کودک خود را شناسایی و هدایت کنند، احتمال موفقیت کودکان در آینده در زمینه های مورد علاقه خودشان بسیار بیشتر خواهد شد. حتما سوال می کنید برای برانگیختن ذهن خود در طول این فرایند به چه گردش های علمی و اسباب بازی هایی نیاز دارد؟ خوشبختانه دقیقاً هیچ چیزی! ادامه مطلب را با ما همراه باشید.
هوش جنبه های مختلفی دارد. برای رشد ابعاد مختلف هوش کودک، علاوه بر بهره ی هوش ژنتیکی، نیاز به بستری مناسب برای رشد و تربیت کودک است. اگر والدین بتوانند تا قبل از ده سالگی، هوش کودک خود را شناسایی و هدایت کنند، احتمال موفقیت کودکان در آینده در زمینه های مورد علاقه خودشان بسیار بیشتر خواهد شد. اما اگر محیط رشد کودک و نحوه رشد و تربیت او، مناسب نباشد، نمی توان هوش او را شناسایی کرده و پرورش داد. حتما سوال می کنید برای برانگیختن ذهن خود در طول این فرایند به چه گردش های علمی و اسباب بازی هایی نیاز دارد؟ خوشبختانه دقیقاً هیچ چیزی! سوزان هیم، نویسنده کتابِ تقویت قدرت مغز نوزاد شما، می گوید: "نیازی به ویدئوها، فلش کارت های خاص یا کلاس های گران قیمت ندارید. در صورت تحریک ذهن او، تقریباً هر کاری که با کودکتان انجام می دهید می تواند زمان آموزش او محسوب شود."
برای مثال لالایی خواندن یکی از راهکارهای مناسب برای تقویت هوش کودکان است. خیلی از والدین تصور می کنند حتما باید فرزندشان را به کلاس های آموزشی خاصی فرستاد تا هوش او را تقویت کنند. در حالی که با ایجاد یک بستر مناسب تربیتی برای فرزندان و ایجاد تعامل قوی با آنها می شود کودکان را در زمینه خاصی که مناسب با توانایی هایشان است هدایت کرد.
توصیه های قبل از بارداری برای باهوش شدن کودک
1. به اندازه کافی اسیدفولیک مصرف کنید.
توصیه می شود خانم ها حداقل از یک ماه قبل از بارداری به مصرف اسید فولیک توجه ویژه ای داشته باشند و در رژیم غذایی روزانه شان حداقل ۴۰۰ میکروگرم اسیدفولیک قرار دهند. تحقیقات نشان می دهد زنانی که از یک ماه قبل از بارداری مصرف این میزان اسیدفولیک را آغاز می کنند رشد و توسعه سلول های مغزی فرزندشان ۵۰ تا ۷۰ درصد افزایش می یابد.
در واقع متخصصان بر این باورند که مصرف اسیدفولیک به مقدار کافی اولین مرحله برای داشتن فرزندی باهوش است که قبل از بارداری شروع می شود و در دوران بارداری هم ادامه پیدا می کند.
2. وزن تان را به سطح ایده آل برسانید.
رژیم گرفتن و کاهش وزن در دوران بارداری کار ساده ای نیست؛ ضمن اینکه به طور معمول زنان باردار اضافه شدن وزن شان را تجربه می کنند. این موضوع برای زنان چاق یا افرادی با اضافه وزن بیشتر اهمیت دارد چون سبب چاقی بیش از حد آنها می شود چاقی مادر سبب کم هوش شدن فرزند می شود.
مهمترین توصیه به خانم هایی که قصد بارداری دارند این است که حتماً وزن شان را به سطح ایده آل برسانند و بعد برای بارداری اقدام کنند. در این صورت احتمال سلامت نوزاد و افزایش ضریب هوشی او بیشتر می شود.
3. ورزش را در برنامه روزانه تان جای دهید.
قبل از بارداری خودتان را به ورزش عادت دهید. اگر در این زمان برنامه منظمی برای ورزش داشته باشید در طول دوران بارداری هم ورزش کردن برایتان دشوار نیست. خانم هایی که در طول دوران بارداری تازه سراغ ورزش کردن می روند کمتر می توانند خودشان را با این برنامه جدید زندگی وفق دهند و زودتر از زنان ورزشکار از فعالیت های بدنی دست می کشند.
4. سیگار را ترک کنید.
سیگار میزان هوش کودک را پایین می آورد و سلامت جنین را به خطر می اندازد. اگر تصمیم به بارداری دارید توصیه مهم دیگر ما به شما این است که سیگار را کنار بگذارید تا هوش نوزاد شما را تحت تاثیر قرار ندهد و بتوانید در آینده به داشتن فرزند باهوش افتخار کنید.
منبع:
الو دکتر
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼