۱۷۸۲۳۵
۲۸۱۳
۲۸۱۳

بررسی زمان تخمک گذاری، دلیل دارد

دنبال کردن تخمک گذاری شاید به سادگی آنچه فکرش را بکنید نباشد. اما این کار برای شما فایده خواهد داشت.

دنبال کردن تخمک گذاری شاید به سادگی آنچه فکرش را بکنید نباشد. اما این کار برای شما فایده خواهد داشت.

تغییر ماه به ماه سیکل
طول دوران قاعدگی حدود 28 تا 36 روز است. این روزها بر اساس عوامل متعددی تغییر می‌کنند، از جمله ساختار طبیعی بدن، سطح استرس و کاهش یا افزایش وزن. همچنین استرس باردار شدن می‌تواند روی شما اثر بگذارد. بررسی دمای بدن یا کیت‌های تخمک‌گذاری یا بیشتر کردن مخاط گردن می‌تواند احتمال باردار شدن را افزایش دهد.

تمامی سیکل‌ها یکسان نیستند
حتی اگر تمامی سیکل‌های شما ۲۸ روزه هستند تضمینی نیست که درست در میانه‌ی سیکل تخمک‌گذاری داشته باشید. در حقیقت زنانی که سیکل ۲۸ روز دارند در روزهای ۱۲ تا ۱۶ می‌توانند تخمک‌گذاری داشته باشند.
تنها ۱۲ تا ۲۴ ساعت بارور هستید
زمانی که تخمک‌گذاری انجام می‌شود زمان کمی وجود دارد - تقریباً ۱۲ تا ۲۴ ساعت - قبل از اینکه تخمک از بین رفته و جذب بدن شود. اسپرم برای دو تا سه روز فعال است و چیزی حدود ۸ ساعت لازم است تا خود را به دهانه‌ی رحم برساند. همچنین اسپرم می‌تواند منتظر رسیدن تخمک بماند. بررسی چرخه‌ی تخمک‌گذاری کمک می‌کند متوجه شوید در ۲۴ تا ۳۶ ساعت آینده تخمک‌گذاری خواهید داشت یا نه. حالا زمان آن رسیده تا اسپرم مسیر خود را آغاز کند.

مخاط رحم می‌تواند کمک کرده یا مانع شود
مخاط دهانه‌ی رحم در ظاهر و استحکام متفاوت است، از ضخامت و شفافیت گرفته تا انعطاف‌پذیری. علاوه بر ایجاد محیطی مناسب برای باروری اسپرم، مخاط باید استحکامی مانند سفیده‌ی تخم‌مرغ داشته باشد و کمی کشش داشته باشد. باید در حدود زمان تخمک‌گذاری مخاط رحم را بررسی کرده و بر اساس آن برای دخول برنامه‌ریزی داشته باشید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.