روابط زناشویی در میانسالی، کی می گه تموم می شه؟
معمولا در مورد رابطه جنسی در میانسالی افسانه ها و تصورات مختلفی وجود دارد. پس با توجه به این افسانه ها، روابط خود و همسرتان را تحلیل کنید.
معمولا در مورد رابطه جنسی در میانسالی افسانه ها و تصورات مختلفی وجود دارد. پس با توجه به این افسانه ها، روابط خود و همسرتان را تحلیل کنید. در ادامه به بررسی موضوع رابطه جنسی در میانسالی میپردازیم.
معمولا ما در مورد چگونگی و اشتباهات رابطه جنسی در میانسالی اطلاعات زیادی نداریم. در این مقاله چند مورد از افسانه ها و اشتباهات در مورد رابطه جنسی در میانسالی که در مورد این مسئله وجود دارند و در نهایت حقایق آن ها را به شما خواهیم گفت.
افسانه
پس از یک سن خاص، افراد معمولا میل جنسی شان کم تر می شود.
حقیقت
هیچ سن خاصی وجود ندارد که باعث محدودیت روابط جنسی شود، اما در افراد ۵۰ سال به بالا، ارضای جنسی معمولا بیشتر به کیفیت کلی روابط شان بستگی دارد.
یکی از شوراهای ملی بررسی در مورد سالخوردگی، در مورد رابطه جنسی در میانسالی گزارش کرده است که در میان افراد ۶۰ سال به بالا که بطور عادی و معمول ارتباط جنسی دارند، ۷۵ درصد از مردان و ۷۰ درصد از زنان گزارش کرده اند که بسبت به دوران ۴۰ سالگی شان احساس ارضای جنسی بیشتری می کنند.
افسانه
با بالا رفتن سن مرد، توانایی نعوظ در او کاهش پیدا می کند.
حقیقت
یکی از حقایق رابطه جنسی در میانسالی به این اشاره دارد که بالا رفتن سن به خودی خود نمی تواند باعث اختلال نعوظ در مردان شود. با این حال کاهش سطح هورمون های جنسی باعث ایجاد چنین تغییراتی در مردان خواهد شد.
یک مرد در این سنین باید بیشتر مورد تحریک فیزیکی قرار بگیرد تا تحریک جنسی شود و نعوظ پیدا کند؛ اما این مسئله باعث نمی شود که از ارتباط جنسی لذت کافی را نبرد.
با اینکه یک مرد ۲۵ ساله، می تواند به سرعت و در طول ۱۵ دقیقه پس از انزال، دوباره نعوظ پیدا کند، اما یک مرد ۵۰ ساله به چند ساعت زمان نیاز دارد.
افسانه
فاکتور های احساسی و روانی باعث کاهش میل جنسی زنان در میانسالی و سنین بالا تر می شوند.
حقیقت
فاکتور های فیزیکی در این مسئله بسیار دخیل هستند. تغییرات هورمونی که در زمان یائسگی رخ می دهند باعث تغییر در واکنش های جنسی زنان می شوند.
کاهش استروژن باعث خشکی واژن و در نتیجه احساس ناراحتی در طول ارتباط جنسی می شود. برخی زنان دیگر که می گویند پس از یائسگی میل جنسی شان افزایش پیدا کرده است، نیز به دلیل تغییر نسبت تستوسترون به استروژن و پروژسترون در آن ها می باشد.
افسانه
با بالا رفتن سن، زنان کمتر می توانند به ارگاسم برسند.
حقیقت
این حقیقت ندارد و زنان زیادی گزارش کرده اند که پس از یائسگی، میل جنسی شان افزایش یافته و بیشتر و شدید تر به ارگاسم می رسند.
افسانه
خود ارضایی باعث کاهش لذت بردن از شریک جنسی می شود.
حقیقت
خود ارضایی می تواند باعث افزایش لذت جنسی - هم با شریک جنسی و هم بدون او، شود. استمنا در زنان باعث می شود تا بافت واژن شان مرطوب و ارتجاعی بماند و سطح هورمون هایشان نیز افزایش پیدا کند، و باعث افزایش فعالیت های جنسی شود.
این کار در مردان نیز باعث افزایش نعوظ می شود.
افسانه
عدم توانایی مردان در نعوظ، بیشتر در نتیجه ی مشکلات احساسی می باشد.
حقیقت
البته علل فیزیکی همچون مشکلاتی در سیکل طبیعی بدن، اختلال پروستات و عوارض جانبی استفاده از برخی دارو ها، باعث ۸۵ درصد از مشکلات مربوط به نعوظ می باشد.
افسانه
زوج هایی که در میانسالی و یا بالا تر به سر می برند، اگر با یکدیگر ارتباط جنسی نداشته باشد، میل و اشتیاق شان نسبت به یکدیگر کاهش پیدا می کند.
حقیقت
هنگامی که زوج های میانسال با یکدیگر ارتباط جنسی نداشته باشند، باعث بیمار شدن و یا ناتوانی جنسی یکی از زوجین می شود.
البته این مسئله صحت دارد که روابط جنسی در یک سن خاص متوقف نمی شوند؛ اما تغییراتی که در این سنین ایجاد می شوند نیز همه منفی نیستند
هنگامی که یک زن در سنین نزدیک به یائسگی نگران بارداری باشد، راحت ترین راه برایش این است که از رابطه زناشویی خودداری کند.
از طرف دیگر همسر این خانم ها اگر بازنشسته و یا دارای شغل پاره وقتی باشد، زمان زیادی را در خانه سپری کرده و می تواند فعالیت جنسی داشته باشد.
در سنین میانسالی، دیگر شما بدن خود و احساسات شریک زندگی تان را کاملا می شناسید و می دانید که باید برای لذت بردن از یکدیگر چه کار هایی انجام دهید.
این مسئله باعث می شود که از هیچ کاری برای ارتباط جنسی تان دریغ نکرده تا هر دو تان بتوانید لذت ببرید. اما شایان ذکر است که روابط جنسی باید کاملا با احساسات همراه باشند؛ زیرا در این سن دیگر هورمون های جنسی کاهش پیدا کرده و با علاقه و احساس تان باید همسرتان را به لذت برسانید.
ارتباط جنسی معمولا در ۶۵ سال به بالا کاهش پیدا می کنند، اما این مسئله نسبی است و در برخی افراد بسیار بیشتر از همیشه نیز می شود.
منبع:
ویکی روان
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼