علائم سرطان پستانها، نشانه های عود کردن آن
بر اساس مطالعه ای جدید، سطح پروتئین خاصی در سلول های سرطانی پستان وجود دارد که از تومور اولیه فرار می کنند.
بر اساس مطالعه ای جدید، سطح پروتئین خاصی در سلول های سرطانی پستان وجود دارد که از تومور اولیه فرار می کنند و به استخوان ها مهاجرت می کنند، و همین امرمی تواند نشانگر عود این سرطان باشد. فرایند تشکیل تومورهای ثانویه دور از محل اولیه متاستاز نامیده می شود و مسئول اکثریت مرگ و میر ناشی از سرطان است.
استخوان یک محل مشترک برای مهاجرت و یا متاستاز سلول در سرطان پستان است. این سلولها همچنین به عنوان سلول های تومور منتشر شده شناخته می شوند. دانشمندان در حال حاضر می دانند که حضور سلول های تومور منتشر شده در مغز استخوان به این معنی است که یک نوع تهاجمی از سرطان می تواند توسعه یابد. با این حال، این موضوع در همه موارد اتفاق نمی افتد. اگر سطح پروتئین NR۲F۱بالا باشد، سلول ها در حالت خواب و بدون فعالیت باقی می مانند، اگر کم باشد، آنها فعال می شوند و به تومورهای کشنده تری تبدیل می شوند. محققان یادآور می شوند که آزمایش های اخیر نشان داده اند که NR۲F۱ "نقش کلیدی در سیگنالینگ خوابیدن سلول های سرطانی بازی می کنند.
متاستاز و NR۲F۱ در مغز استخوان یک فرآیند پیچیده اند که سبب انتشار سلول های تومور می شوند. محققان سطح پروتئین NR۲F۱ را در نمونه های مغز استخوان از ۸۶ فرد مبتلا به سرطان پستان مورد آزمایش قرار دادند که نتایج مثبتی برای انتشار سلول های تومور داشتند. آنها دریافتند در کسانی که پروتئین NR۲F۱کم یا فاقد آن هستند سلول های تومور در مغز استخوان منتشر می شوند و به احتمال زیاد زمان بقا کمتری دارند. با این حال، افرادی که سطح بالای پروتئین NR۲F۱ را در سلول های تومور منتشر شده در مغز استخوان خود دارند به مدت طولانی تری زنده می مانند.
منبع:
سلامت نیوز
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼