۱۹۶۷۷۳
۱۴۵۸
۱۴۵۸

قدرت باروری مردان، تاثیر خواب بر اسپرم

یافته های تازه نشان می دهند، خوابیدن در سکوت ممکن است نقش زیادی در حفظ تندرستی، تقویت و تعداد اسپرم ها داشته باشد.

یافته های تازه نشان می دهند، خوابیدن در سکوت ممکن است نقش زیادی در حفظ تندرستی، تقویت و تعداد اسپرم ها داشته باشد. مردانی که پیش از نیمه شب می خوابند به علت سلامت اسپرم ها، قدرت باروری شان افزایش یافته و زودتر پدر می شوند.
مردانی که بین ساعات هشت تا 11 شب می خوابند، تحرک و تعداد اسپرم های شان در بهترین حالت ممکن است و فرصت بیشتری برای بارور کردن تخمک دارند.
تعداد اسپرم های یک پنجم مردان بریتانیایی به شدت پایین است. علت افزایش ناباروری مردان این کشور بی تحرکی، پیروی کردن از رژیم غذایی ناسالم و چاقی است.
پژوهشگران مدرسه پزشکی دانشگاه میدلزبورو پس از مطالعه بر روی عادات خواب بیش از 981 مرد سالم که بین ساعات 8 تا 10، 10 تا نیمه شب و پس از نیمه شب می خوابیدند و نمونه برداری از مایع منی و بررسی تعداد، ظاهر و تحرک اسپرم های شان دریافتند، طول عمر و تعداد اسپرم های مردانی که پس از نیمه شب می خوابند در مقایسه با سایر افراد حاضر در این مطالعه بسیار کمتر است.
دکتر خوزه پاسندبرگ، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه میدلزبورو و سرپرست این مطالعه گفت:" خوابیدن پس از نیمه شب و استراحت ناکافی، میزان آنتی بادی ضد اسپرم که توسط سیستم ایمنی بدن تولید می شود را افزایش می دهند. "
محققان مدرسه پزشکی دانشگاه سئول پی بردند، قدرت باروری مردانی که در اتاق های پر سر و صدا می خوابند کمتر از هم جنسان شان است که در سکوت می خوابند.
دکتر جیمز نودلر، پزشک متخصص غدد و ناباروری بیمارستان شهر هوستون گفت:" فکر می کنم قرار گرفتن مردان در معرض هر گونه عامل استرس زا مانند اتاق خواب پر سر و صدا و ... می تواند قدرت باروری مردان را کم کند. عوامل استرس زا می توانند اضطراب های خفته را نمایان کرده و زمینه بروز مشکلات خواب و باروری را فراهم کنند. "
بر اساس گزارشی که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا منتشر کرده، در حدود 15 درصد از زوجین آمریکایی پس از گذشت یک سال از ازدواج نمی توانند بچه دار شوند. عوامل متعددی در بروز ناباروری در زنان و مردان موثر هستند. اکثر مردان نابارور با مشکلاتی در ظاهر حرکت و تعداد اسپرم ها دست و پنجه نرم می کنند.
پژوهشگران مدرسه پزشکی دانشگاه سئول پرونده پزشکی بیش از ۲۰۶ هزار مرد ۲۰ تا ۵۹ ساله را تجزیه و تحلیل کردند و میزان قرار گرفتن شان در معرض سر و صدا با توجه به محل سکونت شان ارزیابی شد. در طول دوران هشت ساله این مطالعه، ناباروری بیش از سه هزار و ۳۰۰ مرد تشخیص داده شد.
دانشمندان پس از مرتب کردن اطلاعات پزشکی مردان بر اساس سن، میزان درآمد، دود کردن سیگار و شاخص توده بدن دریافتند مردان اگر در معرض سر و صدای شبانه بیش از 55 دسی بل قرار بگیرند احتمال ناباروری شان 14 درصد افزایش می یابد.
یافته های مطالعات مشابه درباره بانوان نیز نشان می دهند، قرار گرفتن در معرض سر و صدا احتمال زایمان پیش از موعد، سقط جنین و تولد نوزاد ناقص را به شدت افزایش می دهد.
دکتر نودلر گفت:" سر و صدای شدید در اتاق خواب ممکن است باعث کاهش ترشح هورمون GnRH (هورمون آزاد کننده گنادوتروپین، موادی که در رشد، تولید مثل و عملکرد جنسی نقش اساسی ایفاء می کنند.) در مغز شده و تاثیر منفی بر ترشح هورمون های افزایش دهنده قدرت باروری می گذارد. "
او افزود:" مردانی که نگران کاهش قدرت باروری شان هستند باید رادیو، تلویزیون، تبلت، لب تاپ و ... را هنگام خواب از اتاق خواب شان خارج کنند. "

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.